Vozdra svima... novi sam na forumu ali dosta citam teme na forumu pa se ne smatram novajlijom
Ovako, mene interesuje sljedece... u proteklih mjesec dana 2x me zaustavljala policijska patrola kod Jablanice... jednom rutinska kontrola a drugi put su sve i sve pretrazili, sa namjerom da napisu neki prekrsaj koliko sam ja skuzio...

on kako je pregledavao signalizaciju, opremu i sve ostalo, ustanovio je da nemam reflektirajuci prsluk i kako nemam oznaku "P" (26.10.2009 polozen vozacki ispit)... prvo sam mislio da je ukinuta ta oznaka pa sam je skinuo a za prsluk sam mislio da nije obavezan... i ja tako njemu kazem on izvadi neki prirucnik ZOBS-a i pocne mi pokazivati clanke i cimbenike ko zna od kada je

i ja njemu velim da cu vratiti oznaku nije problem a za prsluk nisam znao, kad on meni: "kad bi ja tako svakoga pustao nikoga ne bi kaznio, ti kako hoces.. ja ti mogu napisati oba preksaja a mogu i najnizu kaznu, na tebi je." I napise mi najnizu kaznu za pojas a bio sam svezan
Sad mene interesuje: da li on moze po zakonu napisati samo jedan prekrsaj ili vise prekrsaja za vozaca kod kojeg vrsi kontrolu??? Npr. prekoracis brzinu i nisi svezan ili tako nesto..
Be hairli i teme na forumu su za svaku pohvalu