Wind wrote:AAAHHHHHhhhhhh.......svico draga, s kim ja imam posla....
pa vidis li ti sta pises...koristis kontracepsijske tablete zbog nekih drugih problema...pa o tome ti i govorim, kontas??
Proces ovulacije je vrlo slozen proces, kojeg i koji izaziva niz lucenja raznih hormona koji regulisu rad organizma na vise nivoa a nije samo pitanje hoce li neko ostati trudan ili ne.
Dakle, puno nekih drugih, bitnih stvari se desava u organizmu u tom momentu a koji se ne vide, ne osjete. Pa nije to prekidac ON/OFF.
Uzimanjem tih tableta (ima ih raznih, da sad ne ulazimo u detalje) remeti se normalan rad organizma, manje ili vise. Bitno je i zivotno doba osobe. Neko ce to lakse podnijeti, nekome odmah smeta i svako ce to da prezivi na svoj nacin, ali generalno to je tako, htjela ti to ili ne.
Postujem tvoje iskustvo i zelim ti sve najbolje ali posljedice se javljaju godinama nakon toga.
Pa ni obicno suncanje u 12h nije zdravo, dokazano izaziva posljedice na kozi, sve do karcinoma ali ne bas kod svakog.
Dakle, poenta je da ima i drugih "zdravijih" nacina zastite, i tablete na hormonalnoj bazi NISU rjesenje.
Ma OK je, sve je to velika zavjera farmaceutskih kompanija

Mislim, ove kontracepcijske pilule i to. Također, mislim da je zavjera židova/masona/amerikanaca i ljetni turizam čiji je cilj da što više ljudi dobije rak kože jer nas je previše na svijetu
Ako nisi skontao, završila sam raspravu s tobom

Predlažem ti da posjetiš neku od muških tema, kao što su Automobili i slično, vjerujem da ima i stvari i tema u kojima se dobro snalaziš, ali ovo nije jedna od njih

Pozdrav i no hard feelings