Spašavanje države

Post Reply
petarbosni4

#1 Spašavanje države

Post by petarbosni4 »

Glavnica našeg duga iznosi nešto manje od 50 milijardi eura, a ukupni dug s kamatama više od 100 milijardi eura.

Ko će to otplatiti; i kako?

Proguglaj:

Zakon o kontroli efikasnosti vlasti na: petar bosnic petrus com

Može i : Hrvatski testament
petarbosni4

#2 Re: Spašavanje države

Post by petarbosni4 »

petarbosni4 wrote:Glavnica našeg duga iznosi nešto manje od 50 milijardi eura, a ukupni dug s kamatama više od 100 milijardi eura.

Proguglaj:

Možda bi Vi više voljeli da Vam ovdje dodam još i Zakon o kontroli efikasnosti vlasti.

Ako želite, smo mi to potvrdite. Zakon nije jako dugačak ni dosadan. :run:
klixober

#3 Re: Spašavanje države

Post by klixober »

Malo mi je nejasna tema, pa ću upitati direktno...da li ste vi Petar Bosnić...
http://www.petar-bosnic-petrus.com/hr/
Ako ste vi taj Petar Bosnić, iz biografije ne vidim vašu vezu sa BiH. Konstatujem jer kažete "Glavnica našeg duga iznosi nešto manje od 50 milijardi eura", čisto da razjasnimo, pod tim mislite na BiH?
Socijalista

#4 Re: Spašavanje države

Post by Socijalista »

komeba wrote:Malo mi je nejasna tema, pa ću upitati direktno...da li ste vi Petar Bosnić...
Ako ste vi taj Petar Bosnić, iz biografije ne vidim vašu vezu sa BiH. Konstatujem jer kažete "Glavnica našeg duga iznosi nešto manje od 50 milijardi eura", čisto da razjasnimo, pod tim mislite na BiH?
Misli na Republiku Hrvatsku
nosara

#5 Re: Spašavanje države

Post by nosara »

Socijalista wrote:
komeba wrote:Malo mi je nejasna tema, pa ću upitati direktno...da li ste vi Petar Bosnić...
Koga boli kurac za tu "samostalnu" paradrzavu...? Neka propadnu... :D
Socijalista

#6 Re: Spašavanje države

Post by Socijalista »

nosara wrote:
Socijalista wrote:
Koga boli kurac za tu "samostalnu" paradrzavu...? Neka propadnu... :D
I ja kazem...nisu dosli valjda sad i potpuno certificirani Hrvati kukati kod nas? Hoce adz eto im...ha ja bolan :mrgreen:
klixober

#7 Re: Spašavanje države

Post by klixober »

Ako je to ovaj Petar Bosnić sa linka, čini mi se ok lik, samo je fulao forum za ovu temu.
petarbosni4

#8 Re: Spašavanje države

Post by petarbosni4 »

Yes Your Mayestet, Petar Bosnić Petrus, Ali iz RH, Nisam, izgleda, bosanski Hrvat, nego hrvatski Bosanac.

Onaj dug je Hrvatski državni dug, tj njegova glavnica.

Velika je to čast da se our noble and gratious Queen interesira za moj rad. Volio bih kad bi ste me udostojali nekog, barem malog komentara.

Unaprijed zahvaljujem.

Vaš
P.B. Petrus
klixober

#9 Re: Spašavanje države

Post by klixober »

:D :lol:
You're welcome Peter...blue hat ouuu grandma! (Just say "yes, yes")

Ne bi bilo zgorega da se onda u naslovu precizira da se odnosi na Hrvatsku, ovako ostaje nedorečeno o čemu diskutovati.
Jazz_Junkie

#10 Re: Spašavanje države

Post by Jazz_Junkie »

Sljedeca tema: Spasavanje vojnika Ryana. :D
petarbosni4

#11 Re: Spašavanje države

Post by petarbosni4 »

Socijalista
"Koga boli kurac za tu "samostalnu" paradrzavu...? Neka propadnu..."

Slušaj ba. Pusti državuna miru a gledaj zakone. Pa ako ti se učini da valjaju uzmi ih i nosi u svoju državu. Ako siodnekud sa Balkana, a izgleda da jesi, jako će ti trebati.
zavrzlama

#12 Re: Spašavanje države

Post by zavrzlama »

petarbosni4 wrote:Glavnica našeg duga iznosi nešto manje od 50 milijardi eura, a ukupni dug s kamatama više od 100 milijardi eura.

Proguglaj:

lako za otplatu...umjesto sto ce hrvatski gradjani ubjerati lovu od turizma,cestarina...tu ce lovu sa kamatama dugorocno hapati stranci koji su dali hrvatskoj kredite...u prevodu poklopit ce zapad hrvatsku i njene glavne resurse"more i ceste"...
petarbosni4

#13 Re: Spašavanje države

Post by petarbosni4 »

komeba wrote::D :lol:
You're welcome Peter...blue hat ouuu grandma! (Just say "yes, yes")

Ne bi bilo zgorega da se onda u naslovu precizira da se odnosi na Hrvatsku, ovako ostaje nedorečeno o čemu diskutovati.
U pravu ste, Your majestet, ali gotovo da i nema potrebe. jer se Hrvatska gotovo nikako ne razlikuje od ostalih Baklanskih kikiriki-republika.
emigrazione

#14 Re: Spašavanje države

Post by emigrazione »

otplatit ce neTko, sta te boli kurac
Post Reply