Spašavanje države
-
petarbosni4
#1 Spašavanje države
Glavnica našeg duga iznosi nešto manje od 50 milijardi eura, a ukupni dug s kamatama više od 100 milijardi eura.
Ko će to otplatiti; i kako?
Proguglaj:
Zakon o kontroli efikasnosti vlasti na: petar bosnic petrus com
Može i : Hrvatski testament
Proguglaj:
-
petarbosni4
#2 Re: Spašavanje države
petarbosni4 wrote:Glavnica našeg duga iznosi nešto manje od 50 milijardi eura, a ukupni dug s kamatama više od 100 milijardi eura.
Proguglaj:
Možda bi Vi više voljeli da Vam ovdje dodam još i Zakon o kontroli efikasnosti vlasti.
Ako želite, smo mi to potvrdite. Zakon nije jako dugačak ni dosadan.
-
klixober
#3 Re: Spašavanje države
Malo mi je nejasna tema, pa ću upitati direktno...da li ste vi Petar Bosnić...
http://www.petar-bosnic-petrus.com/hr/
Ako ste vi taj Petar Bosnić, iz biografije ne vidim vašu vezu sa BiH. Konstatujem jer kažete "Glavnica našeg duga iznosi nešto manje od 50 milijardi eura", čisto da razjasnimo, pod tim mislite na BiH?
Ako ste vi taj Petar Bosnić, iz biografije ne vidim vašu vezu sa BiH. Konstatujem jer kažete "Glavnica našeg duga iznosi nešto manje od 50 milijardi eura", čisto da razjasnimo, pod tim mislite na BiH?
- Socijalista
#4 Re: Spašavanje države
Misli na Republiku Hrvatskukomeba wrote:Malo mi je nejasna tema, pa ću upitati direktno...da li ste vi Petar Bosnić...
- nosara
#5 Re: Spašavanje države
Koga boli kurac za tu "samostalnu" paradrzavu...? Neka propadnu...Socijalista wrote:Misli na Republiku Hrvatskukomeba wrote:Malo mi je nejasna tema, pa ću upitati direktno...da li ste vi Petar Bosnić...
- Socijalista
#6 Re: Spašavanje države
I ja kazem...nisu dosli valjda sad i potpuno certificirani Hrvati kukati kod nas? Hoce adz eto im...ha ja bolannosara wrote:Koga boli kurac za tu "samostalnu" paradrzavu...? Neka propadnu...Socijalista wrote:Misli na Republiku Hrvatskukomeba wrote:Malo mi je nejasna tema, pa ću upitati direktno...da li ste vi Petar Bosnić...
-
klixober
#7 Re: Spašavanje države
Ako je to ovaj Petar Bosnić sa linka, čini mi se ok lik, samo je fulao forum za ovu temu.
-
petarbosni4
#8 Re: Spašavanje države
Yes Your Mayestet, Petar Bosnić Petrus, Ali iz RH, Nisam, izgleda, bosanski Hrvat, nego hrvatski Bosanac.komeba wrote:Malo mi je nejasna tema, pa ću upitati direktno...da li ste vi Petar Bosnić...
Onaj dug je Hrvatski državni dug, tj njegova glavnica.
Velika je to čast da se our noble and gratious Queen interesira za moj rad. Volio bih kad bi ste me udostojali nekog, barem malog komentara.
Unaprijed zahvaljujem.
Vaš
P.B. Petrus
-
klixober
#9 Re: Spašavanje države
You're welcome Peter...blue hat ouuu grandma! (Just say "yes, yes")
Ne bi bilo zgorega da se onda u naslovu precizira da se odnosi na Hrvatsku, ovako ostaje nedorečeno o čemu diskutovati.
- Jazz_Junkie
#10 Re: Spašavanje države
Sljedeca tema: Spasavanje vojnika Ryana. 
-
petarbosni4
#11 Re: Spašavanje države
Socijalista
"Koga boli kurac za tu "samostalnu" paradrzavu...? Neka propadnu..."
Slušaj ba. Pusti državuna miru a gledaj zakone. Pa ako ti se učini da valjaju uzmi ih i nosi u svoju državu. Ako siodnekud sa Balkana, a izgleda da jesi, jako će ti trebati.
"Koga boli kurac za tu "samostalnu" paradrzavu...? Neka propadnu..."
Slušaj ba. Pusti državuna miru a gledaj zakone. Pa ako ti se učini da valjaju uzmi ih i nosi u svoju državu. Ako siodnekud sa Balkana, a izgleda da jesi, jako će ti trebati.
-
zavrzlama
#12 Re: Spašavanje države
lako za otplatu...umjesto sto ce hrvatski gradjani ubjerati lovu od turizma,cestarina...tu ce lovu sa kamatama dugorocno hapati stranci koji su dali hrvatskoj kredite...u prevodu poklopit ce zapad hrvatsku i njene glavne resurse"more i ceste"...petarbosni4 wrote:Glavnica našeg duga iznosi nešto manje od 50 milijardi eura, a ukupni dug s kamatama više od 100 milijardi eura.
Proguglaj:
-
petarbosni4
#13 Re: Spašavanje države
U pravu ste, Your majestet, ali gotovo da i nema potrebe. jer se Hrvatska gotovo nikako ne razlikuje od ostalih Baklanskih kikiriki-republika.komeba wrote:![]()
![]()
You're welcome Peter...blue hat ouuu grandma! (Just say "yes, yes")
Ne bi bilo zgorega da se onda u naslovu precizira da se odnosi na Hrvatsku, ovako ostaje nedorečeno o čemu diskutovati.
- emigrazione
#14 Re: Spašavanje države
otplatit ce neTko, sta te boli kurac