Zar nisu trebali platiti karte?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
GaRGa

#1 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by GaRGa »

Dobro jutro kolumbo,
to se radi od poslije rata na ovamo za svaki nastup nase reprezentacije i to se cascavaju samo oni koji bi bez problema mogli sami sebi platiti prevoz i smjestaj :)
osa

#2 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by osa »

muče te slike, pa gdje ti živiš, zar se još nisi navikao.
karanana

#3 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by karanana »

haj dobro premijer, haj dobro zamjenik premijera ali u kojem je svojstvu gospodin terzic dosao tamo?
dr.Gonzo

#4 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by dr.Gonzo »

Ja mislm da bi sve javne institucije koje trose budzet morala na svojim web stranicama pruzati kompletan uvid u svoje troskove poslovanja. Je li bilo nekih slicnih inicijativa?

Sto se lopova tice, ako si mali i krades na sitno, mozda i zavrsis u zatvoru. A ako si veliki, zaposlen si u drzavi, imas clansku karticu stranke, sluzbeno auto i sekretaricu.
samo malo

#5 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by samo malo »

Vi ko da ste jucer rodjeni, ja znam lika koji je sa reprezentacijom prosao pola planete, uvijek se utrpa u avion, bez ikakvih problema. Dovoljno je biti "mali dajdzin" i to je to.

Takvih ima dosta, princip je uvijek isti, NS ima sponzore, sponzori imaju po nekoliko mjesta u avionu, a na tebi je da budes dajdzin. Ili amidizin.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#6 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by ladyblue18 »

Ja citah u petak u Havazu da ce Bevanda pokrenuti postupak uvezi toga, jer "Nije placeno 140 000 KM da se voza kome je cejf" tako nekako pise. :mrgreen:
Iako znam da nece biti nista od toga, ali eto fino zvuci.

Najjace mi je bilo kada sam vidjela Burhana Sabana na slikama u avionu. :shock: :roll: Iako sam cula kako je on valjda Mujezinovicev pomocnik sta li vec.
osa

#7 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by osa »

hajde da je postavio temu "kako ja nisam bio u avionu, mukte", bilo bi normalnije.
samo malo

#8 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by samo malo »

Burhan Saban vjerovatno isao da pjeva himnu na stadionu, pa onda skontali da se nema sta pjevati
karanana

#9 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by karanana »

burhan shaban - komesar za moral pri reprezentaciji.
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#10 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by grunt »

Fazon je u tome,da je neko ponudio bilo kome od nas da putuje na utakmicu vladinim avionom svi bi objerucke prihvatili bez bilo kakvog filozofiranja,tako da je sve dalja prica suvisna :D
karanana

#11 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by karanana »

zoom66 wrote:
karanana wrote:burhan shaban - komesar za moral pri reprezentaciji.
gospoon ciro mi ti se kunemooooooooooo :D
.....odzvanjalo je avionom
samo malo

#12 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by samo malo »

grunt wrote:Fazon je u tome,da je neko ponudio bilo kome od nas da putuje na utakmicu vladinim avionom svi bi objerucke prihvatili bez bilo kakvog filozofiranja,tako da je sve dalja prica suvisna :D
Tacno, a onda bi Burhan Saban registrovao nik "Burke" i pisao ovdje "ja sramote, otisli onaj grunt i karanana avionom u Estoniju, ne znam na koji nacin, sad bi o`sovo drzavu da nisam vjernik"

Mozda bi mozda nebi, mene bi recimo bilo sramota sjesti u avion u koji ni po cemu ne pripadam. Ali to je moje misljenje, istini za volju, ni ne palim se na fudbalsku reprezentaciju, to je ionako sminka.
karanana

#13 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by karanana »

samo malo wrote:
grunt wrote:Fazon je u tome,da je neko ponudio bilo kome od nas da putuje na utakmicu vladinim avionom svi bi objerucke prihvatili bez bilo kakvog filozofiranja,tako da je sve dalja prica suvisna :D
Tacno, a onda bi Burhan Saban registrovao nik "Burke" i pisao ovdje "ja sramote, otisli onaj grunt i karanana avionom u Estoniju, ne znam na koji nacin, sad bi o`sovo drzavu da nisam vjernik"

Mozda bi mozda nebi, mene bi recimo bilo sramota sjesti u avion u koji ni po cemu ne pripadam. Ali to je moje misljenje, istini za volju, ni ne palim se na fudbalsku reprezentaciju, to je ionako sminka.
i sam sam slican. ja bi najvjerovatnije i odbio "besplatan" put sa reprezentacijom. eh gostovanje veleza negdje u ligi prvaka........e to bi vec bila druga prica. mogo bih im zapjevat malo, sto da ne.
clav

#14 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by clav »

mescini da se na pincomu pojavila prica odma nakon utakmice :D
shuriken

#15 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by shuriken »

smije li se priupitati, zasto Federalna Vlada placa avion za drzavnu reprezentaciju?
da li finansira i ostale reprezentacije, odlazak na Olimpijske igre...??
muha_sa

#16 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by muha_sa »

smije li se upitat zašto 20.000. penzionera još nisu dobili penziju.

Para neJma pa neJma--u ponedeljnik more bit bidne more bit ne bidne--živio Cenga :D
samo malo

#17 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by samo malo »

shuriken wrote:smije li se priupitati, zasto Federalna Vlada placa avion za drzavnu reprezentaciju?
da li finansira i ostale reprezentacije, odlazak na Olimpijske igre...??
Zato sto su namirisali populizam, isto kao na primjeru piramida, daj narodu kruha i igara, jedino sto ova nasa banda kruha neda, ali narod kruha i ne trazi ruku na srce. Dok ima dzabane, dobro svima izgleda.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#18 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by PipiDugaDevetka »

Her Flick wrote:ja bi rado isao na te utakmice o drzavnom trosku a fukara nek crkne
E, nema tih para, da bih se ja slikao sa Silvijom Berluskonijem u loži dok ''Đuzepe Meaca'' odzvanja sa Forza Azzuri, pa taman da sam premijer većeg blentiteta,... :D
Neelix

#19 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by Neelix »

karanana wrote:burhan shaban - komesar za moral pri reprezentaciji.
bolje da su selmu bajrami zaposlili :D
Troll_Happens

#20 Re: Zar nisu trebali platiti karte?

Post by Troll_Happens »

karanana wrote:haj dobro premijer, haj dobro zamjenik premijera ali u kojem je svojstvu gospodin terzic dosao tamo?

pa terza je glavni, kao sto rece ima velike planove i ambicije u stranci koju osniva sa fahrom.. mozda je skonto da se nesto od tamo moze kakav plin ili benzin uvesti pa isao da licno namirise ima li para :lol: :lol:
Post Reply