Semir Štilić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dijaliza
#1 Semir Štilić
ŠTILIĆ DAO DVA GOLA WERDERU
Utorak, 20.01.09. 19:38.
Semir Štilić, najbolji mladi fudbaler Bosne i Hercegovine večeras je postigao dva gola u prijateljskoj utakmici koju je njegov Lech odigrao protiv Werdera iz Bremena.
Bundesligaš je slavio sa 2:3, ali naš fudbaler, potencijalni A reprezentativac BiH briljirao je u meču sa velikim protivnikom. Tzois je doveo Werder u prednost od 0:1 u 24. minutu, a isti igrač bio je i strijelac drugog gola za Nijemce. Štilić je na 1:2 smanjio u 43. minutu, i sa tim rezultatom otišlo se na odmor.
Igrao se 57. minut kada je naš velemajstor postigao i svoj drugi gol u ovom kontrolnom susretu, te poravnao rezultat na 2:2.
Ipak, pobjednika je odlučio Pizaro pogotkom u 73. minutu susreta.
Lech - Werder 2:3
0:1 Tziolis (24), 0:2 Tziolis (27),1:2 Štilić (43), 2:2 Štilić (57), 2:3 Pizarro (73).
Sudija: Adam Lyczmański (Poljska). Gledalaca: 4.000. Żuti karton: Baumann (Werder).
LECH POZNAN: Turina (od 46. minuta Kotorowski), Wojtkowiak (46.Kikut), Tanevski (46.Bosacki), Arboleda (76. Kucharski), Djurdjević, Peszko (46.Injać), Murawski, Stilić, Wilk (46.Bandrowski), Lewandowski, Rengifo (46.Reiss).
WERDER: Wiese (46.Pellatz), Boenisch, Tosić (73. Andersen), Baumann, Diego, Ozil (78. Vranjes), Tziolis, Sanogo (64. Almeida), Frings (64. Niemeyer), Pizarro (78. Rosenberg), Mertesacker.
Utorak, 20.01.09. 19:38.
Semir Štilić, najbolji mladi fudbaler Bosne i Hercegovine večeras je postigao dva gola u prijateljskoj utakmici koju je njegov Lech odigrao protiv Werdera iz Bremena.
Bundesligaš je slavio sa 2:3, ali naš fudbaler, potencijalni A reprezentativac BiH briljirao je u meču sa velikim protivnikom. Tzois je doveo Werder u prednost od 0:1 u 24. minutu, a isti igrač bio je i strijelac drugog gola za Nijemce. Štilić je na 1:2 smanjio u 43. minutu, i sa tim rezultatom otišlo se na odmor.
Igrao se 57. minut kada je naš velemajstor postigao i svoj drugi gol u ovom kontrolnom susretu, te poravnao rezultat na 2:2.
Ipak, pobjednika je odlučio Pizaro pogotkom u 73. minutu susreta.
Lech - Werder 2:3
0:1 Tziolis (24), 0:2 Tziolis (27),1:2 Štilić (43), 2:2 Štilić (57), 2:3 Pizarro (73).
Sudija: Adam Lyczmański (Poljska). Gledalaca: 4.000. Żuti karton: Baumann (Werder).
LECH POZNAN: Turina (od 46. minuta Kotorowski), Wojtkowiak (46.Kikut), Tanevski (46.Bosacki), Arboleda (76. Kucharski), Djurdjević, Peszko (46.Injać), Murawski, Stilić, Wilk (46.Bandrowski), Lewandowski, Rengifo (46.Reiss).
WERDER: Wiese (46.Pellatz), Boenisch, Tosić (73. Andersen), Baumann, Diego, Ozil (78. Vranjes), Tziolis, Sanogo (64. Almeida), Frings (64. Niemeyer), Pizarro (78. Rosenberg), Mertesacker.
-
ined26
-
papacja
#3 Re: Semir Štilić
Badejson (54 minutes ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply Semir - Messi Ekstraklasy 
- strong69
#4 Re: Semir Štilić
Stilic potencijalni reprezentativac???dijaliza wrote: potencijalni A reprezentativac BiH briljirao je u meču sa velikim protivnikom.
-
Borej
#5 Re: Semir Štilić
pa vidis da su bolji igraci s klupe hajduka nego najbolji najbolji strani igrac poljske lige i tog nekog lecha iz da prostis pozanana
a na kraju prosli su grupnu fazu kupa eufa sto je malo, imao bi mjesta u repki da su bar usli u grupnu fazu lige prvaka.....
a i hajduk ce isto napravit samo da krene ibricica i da se arcic ustali na klupi.... 
- JThomas
#6 Re: Semir Štilić
šutite, valjda ćiro zna bolje
ustvari, i zna, ali je malo u talovima...nadam se da je ovo postalo svima jasno koji su onomad pljuvali BHF, protesta, a dizali ćiru u nebesa, kao, ćiri oni neće smjeti ništa, on će njih rastjerati, igraće stvarno najbolji...hoće moj ku*ac
valja i aračića utopiti u drugu rusku ligu, recimo dinamo irkutsk
a o perspektivnim vasiliću, šarabi i mikeliniju nešto ne čujemo ovih dana
ustvari, i zna, ali je malo u talovima...nadam se da je ovo postalo svima jasno koji su onomad pljuvali BHF, protesta, a dizali ćiru u nebesa, kao, ćiri oni neće smjeti ništa, on će njih rastjerati, igraće stvarno najbolji...hoće moj ku*ac
valja i aračića utopiti u drugu rusku ligu, recimo dinamo irkutsk
a o perspektivnim vasiliću, šarabi i mikeliniju nešto ne čujemo ovih dana
- edin_Basket
#7 Re: Semir Štilić
saraba se prodao...nastup zlata vrijedan,znaju sta rade u nsBiH...visegodisnje iskustvo
- JThomas
#8 Re: Semir Štilić
da li ima negdje statistika o broju anonimusa koji su po jednom-dvaput nastupili za repku, prodali se u istočnu evropu i onda nestali s mape?
mislim da bi bilo zanimljivo vidjeti...
mislim da bi bilo zanimljivo vidjeti...
-
klixober
#9 Re: Semir Štilić
Lijepi golovi,posebno ovaj prvi kada je lobovao Wiese-a.
- mgogic
#10 Re: Semir Štilić
I kad momcini dopizdi vise da ga jebe svako govno u nasem Savezu,lijepo uzme poljsko drzavljanstvo,i sa EU pasosem lagano po Evropi vedri i mraci!E sad vjerovatno ce da ga smrse patriotska osjecanja,pa to nece uraditi,mada mislim da bi trebalo vec sada da nas odjebe kad smo stoka!Rade nam sta hoce i nogometni i kosarkaski i i ovi politicki savezi,a nama lijepo!Nismo mi zasluzili ovakve fudbalere!
- weed
#11 Re: Semir Štilić
Sti-i-i-i-laaa
Najbolji da si pokaziii,
Zabi ga petom,
Haj' Allaha tiii.
Najbolji da si pokaziii,
Zabi ga petom,
Haj' Allaha tiii.
- JThomas
#12 Re: Semir Štilić
sad će avdo iz zenice doći da ti objasni kako nama on ustvari ne treba, samo što nismo svjesni te činjenicemgogic wrote:I kad momcini dopizdi vise da ga jebe svako govno u nasem Savezu,lijepo uzme poljsko drzavljanstvo,i sa EU pasosem lagano po Evropi vedri i mraci!E sad vjerovatno ce da ga smrse patriotska osjecanja,pa to nece uraditi,mada mislim da bi trebalo vec sada da nas odjebe kad smo stoka!Rade nam sta hoce i nogometni i kosarkaski i i ovi politicki savezi,a nama lijepo!Nismo mi zasluzili ovakve fudbalere!
pa ibričić je bolji i od modrića i od štile, zar nije?
- rado_vidjen
#13 Re: Semir Štilić
kese vladaju! ovo sa aracicem je prevrsilo svaku mjeru. dzukele iz saveza su se toliko osilile, jer nema kritike medija (opet kese) da su poceli utusivati i potpune amatere koji griju klupu u kurcu od kluba....
dabogda pocrkali svi u savezu, i šugavi novinari koji su kupljeni eronetovim mobitelima....nabijem ih sve na kuburu!
dabogda pocrkali svi u savezu, i šugavi novinari koji su kupljeni eronetovim mobitelima....nabijem ih sve na kuburu!
- cyprus
#14 Re: Semir Štilić
Bravo Štila majstore 
- JThomas
#15 Re: Semir Štilić
pa normalno da nema...rado_vidjen wrote:kese vladaju! ovo sa aracicem je prevrsilo svaku mjeru. dzukele iz saveza su se toliko osilile, jer nema kritike medija (opet kese) da su poceli utusivati i potpune amatere koji griju klupu u kurcu od kluba....
jer to su huligani, anarhisti, destruktivci što protestuju protiv saveza...bar su tako mediji ubijedili prosječnu ovcu od gledaoca/čitaoca.
znam ja nas, jebo ti nas...
-
nihoniho
#16 Re: Semir Štilić
pogledaj spisak reprezentativaca na nfsbih pa pridodaj jos kojih se sjetis .
-
nihoniho
#17 Re: Semir Štilić
evo, na oficijelnoj stranici NFSBiH , seniorska reprezentacija broji 51 igraca !!!
-
martynka
#18 Semir Štilić
Jestem z Polski, kibicuję Lechowi, gdzie gra Semir Stilic. Muszę przyznać, że jest najlepszym graczem Ekstraklasy. Tylko Wam go pozazdrościć:)
- abondanzieri
#19 Re: Semir Štilić
Yebote,ovaj poljski se stvarno moze dobro razumjet'.Jedino mi nije jasno sta znaci ovo "kibicuje"martynka wrote:Jestem z Polski, kibicuję Lechowi, gdzie gra Semir Stilic. Muszę przyznać, że jest najlepszym graczem Ekstraklasy. Tylko Wam go pozazdrościć:)
- Epitop
#20 Re: Semir Štilić
kibicovo=gledo= zagledo=begeniso 
-
LSD
#21 Re: Semir Štilić
-
martynka
#22 Re: Semir Štilić
kibicuję - cheer on (english)abondanzieri wrote:Yebote,ovaj poljski se stvarno moze dobro razumjet'.Jedino mi nije jasno sta znaci ovo "kibicuje"martynka wrote:Jestem z Polski, kibicuję Lechowi, gdzie gra Semir Stilic. Muszę przyznać, że jest najlepszym graczem Ekstraklasy. Tylko Wam go pozazdrościć:)
- FAP mashina
#23 Re: Semir Štilić
Hello Martynka,is possible to translate your last sentece on english.
Ili se neko ufatio online translatora pa malo
-
martynka
#24 Re: Semir Štilić
FAP mashina wrote:Hello Martynka,is possible to translate your last sentece on english.
Jestem z Polski, kibicuję Lechowi, gdzie gra Semir Stilic. Muszę przyznać, że jest najlepszym graczem Ekstraklasy. Tylko Wam go pozazdrościć:) - I'm from Poland, Lech is my favourite club. Semir Stilic is playing in Lech. I think that he's the best player in Ekstraklasa.
I begrudge You this player:)
- abondanzieri
#25 Re: Semir Štilić
Znaci na poljskom najlepszy=najbolji
zanimljivo

Martynka,vodi me u Poljsku,por favor
zanimljivo
Martynka,vodi me u Poljsku,por favor