Semir Štilić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

dijaliza

#1 Semir Štilić

Post by dijaliza »

ŠTILIĆ DAO DVA GOLA WERDERU

Utorak, 20.01.09. 19:38.

Semir Štilić, najbolji mladi fudbaler Bosne i Hercegovine večeras je postigao dva gola u prijateljskoj utakmici koju je njegov Lech odigrao protiv Werdera iz Bremena.

Bundesligaš je slavio sa 2:3, ali naš fudbaler, potencijalni A reprezentativac BiH briljirao je u meču sa velikim protivnikom. Tzois je doveo Werder u prednost od 0:1 u 24. minutu, a isti igrač bio je i strijelac drugog gola za Nijemce. Štilić je na 1:2 smanjio u 43. minutu, i sa tim rezultatom otišlo se na odmor.
Igrao se 57. minut kada je naš velemajstor postigao i svoj drugi gol u ovom kontrolnom susretu, te poravnao rezultat na 2:2.

Ipak, pobjednika je odlučio Pizaro pogotkom u 73. minutu susreta.

Lech - Werder 2:3

0:1 Tziolis (24), 0:2 Tziolis (27),1:2 Štilić (43), 2:2 Štilić (57), 2:3 Pizarro (73).

Sudija: Adam Lyczmański (Poljska). Gledalaca: 4.000. Żuti karton: Baumann (Werder).
LECH POZNAN: Turina (od 46. minuta Kotorowski), Wojtkowiak (46.Kikut), Tanevski (46.Bosacki), Arboleda (76. Kucharski), Djurdjević, Peszko (46.Injać), Murawski, Stilić, Wilk (46.Bandrowski), Lewandowski, Rengifo (46.Reiss).
WERDER: Wiese (46.Pellatz), Boenisch, Tosić (73. Andersen), Baumann, Diego, Ozil (78. Vranjes), Tziolis, Sanogo (64. Almeida), Frings (64. Niemeyer), Pizarro (78. Rosenberg), Mertesacker.
ined26

#2 Re: Semir Štilić

Post by ined26 »

papacja

#3 Re: Semir Štilić

Post by papacja »

Badejson (54 minutes ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply Semir - Messi Ekstraklasy ;)
strong69

#4 Re: Semir Štilić

Post by strong69 »

dijaliza wrote: potencijalni A reprezentativac BiH briljirao je u meču sa velikim protivnikom.
Stilic potencijalni reprezentativac??? :shock: :? Ma ja, bolje da igraju potencijalni prvotimci Hajduka i nekih tamo ekipa...
Borej

#5 Re: Semir Štilić

Post by Borej »

pa vidis da su bolji igraci s klupe hajduka nego najbolji najbolji strani igrac poljske lige i tog nekog lecha iz da prostis pozanana :oops: a na kraju prosli su grupnu fazu kupa eufa sto je malo, imao bi mjesta u repki da su bar usli u grupnu fazu lige prvaka..... :oops: a i hajduk ce isto napravit samo da krene ibricica i da se arcic ustali na klupi.... :oops:
JThomas

#6 Re: Semir Štilić

Post by JThomas »

šutite, valjda ćiro zna bolje :D

ustvari, i zna, ali je malo u talovima...nadam se da je ovo postalo svima jasno koji su onomad pljuvali BHF, protesta, a dizali ćiru u nebesa, kao, ćiri oni neće smjeti ništa, on će njih rastjerati, igraće stvarno najbolji...hoće moj ku*ac :zzzz:

valja i aračića utopiti u drugu rusku ligu, recimo dinamo irkutsk :zzzz:

a o perspektivnim vasiliću, šarabi i mikeliniju nešto ne čujemo ovih dana :zzzz:
edin_Basket

#7 Re: Semir Štilić

Post by edin_Basket »

saraba se prodao...nastup zlata vrijedan,znaju sta rade u nsBiH...visegodisnje iskustvo
JThomas

#8 Re: Semir Štilić

Post by JThomas »

da li ima negdje statistika o broju anonimusa koji su po jednom-dvaput nastupili za repku, prodali se u istočnu evropu i onda nestali s mape?

mislim da bi bilo zanimljivo vidjeti...
klixober

#9 Re: Semir Štilić

Post by klixober »

Lijepi golovi,posebno ovaj prvi kada je lobovao Wiese-a.

mgogic

#10 Re: Semir Štilić

Post by mgogic »

I kad momcini dopizdi vise da ga jebe svako govno u nasem Savezu,lijepo uzme poljsko drzavljanstvo,i sa EU pasosem lagano po Evropi vedri i mraci!E sad vjerovatno ce da ga smrse patriotska osjecanja,pa to nece uraditi,mada mislim da bi trebalo vec sada da nas odjebe kad smo stoka!Rade nam sta hoce i nogometni i kosarkaski i i ovi politicki savezi,a nama lijepo!Nismo mi zasluzili ovakve fudbalere!
weed

#11 Re: Semir Štilić

Post by weed »

Sti-i-i-i-laaa
Najbolji da si pokaziii,
Zabi ga petom,
Haj' Allaha tiii.
JThomas

#12 Re: Semir Štilić

Post by JThomas »

mgogic wrote:I kad momcini dopizdi vise da ga jebe svako govno u nasem Savezu,lijepo uzme poljsko drzavljanstvo,i sa EU pasosem lagano po Evropi vedri i mraci!E sad vjerovatno ce da ga smrse patriotska osjecanja,pa to nece uraditi,mada mislim da bi trebalo vec sada da nas odjebe kad smo stoka!Rade nam sta hoce i nogometni i kosarkaski i i ovi politicki savezi,a nama lijepo!Nismo mi zasluzili ovakve fudbalere!
sad će avdo iz zenice doći da ti objasni kako nama on ustvari ne treba, samo što nismo svjesni te činjenice :)

pa ibričić je bolji i od modrića i od štile, zar nije? :lol:
rado_vidjen

#13 Re: Semir Štilić

Post by rado_vidjen »

kese vladaju! ovo sa aracicem je prevrsilo svaku mjeru. dzukele iz saveza su se toliko osilile, jer nema kritike medija (opet kese) da su poceli utusivati i potpune amatere koji griju klupu u kurcu od kluba....

dabogda pocrkali svi u savezu, i šugavi novinari koji su kupljeni eronetovim mobitelima....nabijem ih sve na kuburu!
cyprus

#14 Re: Semir Štilić

Post by cyprus »

Bravo Štila majstore :thumbup:
JThomas

#15 Re: Semir Štilić

Post by JThomas »

rado_vidjen wrote:kese vladaju! ovo sa aracicem je prevrsilo svaku mjeru. dzukele iz saveza su se toliko osilile, jer nema kritike medija (opet kese) da su poceli utusivati i potpune amatere koji griju klupu u kurcu od kluba....

dabogda pocrkali svi u savezu, i šugavi novinari koji su kupljeni eronetovim mobitelima....nabijem ih sve na kuburu!
pa normalno da nema...

jer to su huligani, anarhisti, destruktivci što protestuju protiv saveza...bar su tako mediji ubijedili prosječnu ovcu od gledaoca/čitaoca.

znam ja nas, jebo ti nas...
nihoniho

#16 Re: Semir Štilić

Post by nihoniho »

pogledaj spisak reprezentativaca na nfsbih pa pridodaj jos kojih se sjetis .
nihoniho

#17 Re: Semir Štilić

Post by nihoniho »

evo, na oficijelnoj stranici NFSBiH , seniorska reprezentacija broji 51 igraca !!!
martynka

#18 Semir Štilić

Post by martynka »

Jestem z Polski, kibicuję Lechowi, gdzie gra Semir Stilic. Muszę przyznać, że jest najlepszym graczem Ekstraklasy. Tylko Wam go pozazdrościć:)
abondanzieri

#19 Re: Semir Štilić

Post by abondanzieri »

martynka wrote:Jestem z Polski, kibicuję Lechowi, gdzie gra Semir Stilic. Muszę przyznać, że jest najlepszym graczem Ekstraklasy. Tylko Wam go pozazdrościć:)
Yebote,ovaj poljski se stvarno moze dobro razumjet'.Jedino mi nije jasno sta znaci ovo "kibicuje" :-D
Epitop

#20 Re: Semir Štilić

Post by Epitop »

kibicovo=gledo= zagledo=begeniso :lol:
LSD

#21 Re: Semir Štilić

Post by LSD »

:lol: :lol: kibicovala ga mlada iz Poljske...neka neka fino je to :-)
martynka

#22 Re: Semir Štilić

Post by martynka »

abondanzieri wrote:
martynka wrote:Jestem z Polski, kibicuję Lechowi, gdzie gra Semir Stilic. Muszę przyznać, że jest najlepszym graczem Ekstraklasy. Tylko Wam go pozazdrościć:)
Yebote,ovaj poljski se stvarno moze dobro razumjet'.Jedino mi nije jasno sta znaci ovo "kibicuje" :-D
kibicuję - cheer on (english)
FAP mashina

#23 Re: Semir Štilić

Post by FAP mashina »

Hello Martynka,is possible to translate your last sentece on english.

Ili se neko ufatio online translatora pa malo :dance:
martynka

#24 Re: Semir Štilić

Post by martynka »

FAP mashina wrote:Hello Martynka,is possible to translate your last sentece on english.

Ili se neko ufatio online translatora pa malo :dance:

Jestem z Polski, kibicuję Lechowi, gdzie gra Semir Stilic. Muszę przyznać, że jest najlepszym graczem Ekstraklasy. Tylko Wam go pozazdrościć:) - I'm from Poland, Lech is my favourite club. Semir Stilic is playing in Lech. I think that he's the best player in Ekstraklasa.
I begrudge You this player:)
abondanzieri

#25 Re: Semir Štilić

Post by abondanzieri »

Znaci na poljskom najlepszy=najbolji
zanimljivo :-) :-D

Martynka,vodi me u Poljsku,por favor :D
Locked