Znam da jos nije gradjevinska sezona ali dobra priprema je pola posla
Hvala unaprijed
Kako da ne prijetelju, u velikim sam brigama koga odabrati od građevinskih firmi. Da ti sada ne objašnjavam šta gdje i kako, to možemo na pp, razmišljam, naravno nakon razgovora sa njima, Mipro, Vranica, Merkez Novi Travnik, i najvjerovatnije Mimar Cazin!valter.ba wrote:Hvala Miki,ocigledno da je gradjevinska sezona daleko pa ni ostali nemaju jos informacija ili niko nema namjeru da gradi ove godine![]()
![]()
malo informacija za bilo kakav konkretan odgovorvalter.ba wrote:Molio bih sve one koji su u folu sa ovom prblematikom da mi daju savjet vezano za jedan gradjevinski poduhvatNaime zelim da radim nadogradnju sprata na osobnoj kucici pa me zanima kakve su cjene gradjevinskog materijala u odnosu na proslu godinu (jeftinije-skuplje), gdje su najpovoljnije cjene gradjevinskog materijala ukljucujuci krovnu konstrukciju isl.?
Znam da jos nije gradjevinska sezona ali dobra priprema je pola poslaAh da, ako neko ima informaciju koliko me moze izaci ova zahebancija po kvadratu, standardni kvalitet, bilo bi jako korisno.
Hvala unaprijed