p.s.
znam da ima neka njemacka sapunica na bht-u ili ftv-u, ali mi termin nikako ne odgovara, pa ako ima neko nesto drugo da mu pada na pamet...
Moderator: _BataZiv_0809
to je meni sjajna serija bilaelSaik wrote:Imaš Alarm fur Cobra 11... bilo je neko vrijeme na tvu...
alles was zählt..vjesticanametli wrote:gledaj onu gute zeiten schlechte zeiten ili ich kriege nie genug
faye wrote:to je meni sjajna serija bilaelSaik wrote:Imaš Alarm fur Cobra 11... bilo je neko vrijeme na tvu...ne znam da li je jos uvijek na programu?
tu je i berlin, berlinmalo starije, cini mi se (par godina), ali simpaticna i zabavna serija
![]()
i rex, naravno![]()
![]()
a sad... gdje to pronaci... ne znam stvarnoali eto ako ces vec traziti, imas preporuke za ovo, bolje nego gledati nesto bezveze, nepoznato
bach wrote: Samir i dalje lovi švercere po Autobahnu, i razbija službena kola.
Kad bolje razmislim, nije mi poznata niti jedna njemacka serija koju bi mogla preporuciti. "Tatort" je sasvim ok, ali prilicno dosadno i bez ikakve dinamike. Pogledaj neki film, npr. "Das Leben der Anderen" .bmx wrote:ja bih da malo unaprijedim svoje znanje njemackog, pa nesto kontam da su mi serije super prilika...e, sad, trebaju mi serije za koje bi se mogli naci titlovi na netu (makar na engleski), pa ako neko ima nekih prijedloga i naziva serija da potrazim, unaprijed zahvaljujem![]()
p.s.
znam da ima neka njemacka sapunica na bht-u ili ftv-u, ali mi termin nikako ne odgovara, pa ako ima neko nesto drugo da mu pada na pamet...
ovo je za obavezno gledanje, ucili jezik ili neLippenbekenntnis wrote: Pogledaj neki film, npr. "Das Leben der Anderen" .
"Die Welle" nisam imala priliku gledati. Ali koliko sam skontala prilicno je slicno onom filmu "Das Experiment". Das ist mir alles zu böse.faye wrote:ovo je za obavezno gledanje, ucili jezik ili neLippenbekenntnis wrote: Pogledaj neki film, npr. "Das Leben der Anderen" .
![]()
![]()
![]()
takodje, "die welle"
bmx wrote:ja bih da malo unaprijedim svoje znanje njemackog, pa nesto kontam da su mi serije super prilika...e, sad, trebaju mi serije za koje bi se mogli naci titlovi na netu (makar na engleski), pa ako neko ima nekih prijedloga i naziva serija da potrazim, unaprijed zahvaljujem![]()
p.s.
uze mi slova sa tastatureneprilagodjena wrote:
Gledaj svako vece 'Das Perfekte Dinner' na VOX