oralna... higijena

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sunasce

#1 oralna... higijena

Post by sunasce »

Zanima me vas stav o tome koliko je oralni seks cist, gadi li vam se, da li poduzimate ikakve mjere ciscenja prije toga ili poslije (perete li ga, op.a. :D)? Ja ga upraznjavam i ne dozivljavam ga kao nesto gadljivo, ali misljenja su podijeljena, pa me zanimaju razliciti stavovi? Odnosi se i na musku i na zensku publiku u obje situacije. Hvala! :)
Layne

#2 Re: oralna... higijena

Post by Layne »

Arsla, hoćemol' i ovu :D
Amazonka27

#3 Re: oralna... higijena

Post by Amazonka27 »

Pazite se dobro :D izgleda da se ova plakne samo jednom ili prije ili poslije... (godisnje) :D :run:
Bambi_na_kofeinu

#4 Re: oralna... higijena

Post by Bambi_na_kofeinu »

Ova tema će se samouništiti za 60 sekundi... :mrgreen:
Layne

#5 Re: oralna... higijena

Post by Layne »

Bambi_na_kofeinu wrote:Ova tema će se samouništiti za 60 sekundi... :mrgreen:
To ti iz iskustva :D
Bambi_na_kofeinu

#6 Re: oralna... higijena

Post by Bambi_na_kofeinu »

Layne wrote:
Bambi_na_kofeinu wrote:Ova tema će se samouništiti za 60 sekundi... :mrgreen:
To ti iz iskustva :D
Sva sam tak'a...iskusna :mrgreen:
chuchumbamayumbe

#7 Re: oralna... higijena

Post by chuchumbamayumbe »

sunasce wrote:Zanima me vas stav o tome koliko je oralni seks cist, gadi li vam se, da li poduzimate ikakve mjere ciscenja prije toga ili poslije (perete li ga, op.a. :D)? Ja ga upraznjavam i ne dozivljavam ga kao nesto gadljivo, ali misljenja su podijeljena, pa me zanimaju razliciti stavovi? Odnosi se i na musku i na zensku publiku u obje situacije. Hvala! :)
Jesi li ti musko ili trandza?!
Panthera

#8 Re: oralna... higijena

Post by Panthera »

chuchumbamayumbe wrote:
sunasce wrote:Zanima me vas stav o tome koliko je oralni seks cist, gadi li vam se, da li poduzimate ikakve mjere ciscenja prije toga ili poslije (perete li ga, op.a. :D)? Ja ga upraznjavam i ne dozivljavam ga kao nesto gadljivo, ali misljenja su podijeljena, pa me zanimaju razliciti stavovi? Odnosi se i na musku i na zensku publiku u obje situacije. Hvala! :)
Jesi li ti musko ili trandza?!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#9 Re: oralna... higijena

Post by grunt »

Gluho bilo u sta se ovaj forum pretvorio,sve sami sexualni perverznjaci :D
Troll_Happens

#10 Re: oralna... higijena

Post by Troll_Happens »

Ma extra je lizem sve sto stignem ko cuko hahha :lol: :lol: samo mi reci gdje treba da se spustim medj noge medj guz.. ili medj sise :-)
caes

#11 Re: oralna... higijena

Post by caes »

Jok ne peremo se nikako ni ja ni on, to ti je podsticaj da bolje radis i da on(a) prije svrsi :shock:

My God :l
Amazonka27

#12 Re: oralna... higijena

Post by Amazonka27 »

razgovaraju dva firgosha:

1: Jesi li ikada lizao cistu P****?

2: a sta tu ima da se lize?
:D
slavkoimamodilera

#13 Re: oralna... higijena

Post by slavkoimamodilera »

Amazonka27 wrote:razgovaraju dva firgosha:

1: Jesi li ikada lizao cistu P****?

2: a sta tu ima da se lize?
:D
U sridu! :mrgreen:
sandra01

#14 Re: oralna... higijena

Post by sandra01 »

Pa sad... Nije da ne volim ali sa pravom osobom.Ono moram da ga volim da mi mu priustila to zadovoljstvo ali praavo da ga volim.A kad nekog volis nista ti nije problem.E sad ima jedna druga stvar.Higijena.Jel'te nije bas najprijatnije spustit se medju necije noge i osjetiti ,hm kako se to fino kaze .. ah da neprijatne mirise.Ne razumijem muskarce koji guraju zeninu glave medju svoje noge a znaju da se prije toga nisu istusirali ili oprali taj dio tijela.
Ne znam da li znate ali amerikanci su taj problem rijesili na njihov nacin , i za vrijeme oralnog sexa stavljaju kondom :idea:
Sad mi pade na pamet u vrijeme kad sam ja bila mlada muskarci u Sarajevu nisu dopustali svakome da ih oralno zadovolji .
:? Jel' jos uvjek tako tamo?
uhljupce

#15 Re: oralna... higijena

Post by uhljupce »

sandra01 wrote: Sad mi pade na pamet u vrijeme kad sam ja bila mlada muskarci u Sarajevu nisu dopustali svakome da ih oralno zadovolji .
hahahahhahahaha :D :D

p.s. Iskustvo ili ? :D
zemo_online

#16 Re: oralna... higijena

Post by zemo_online »

slicno je kod ljubljenja ako ne operes usta.mozda jos gore.
Kjajević Majko

#17 Re: oralna... higijena

Post by Kjajević Majko »

Užitak je i pružiti užitak, a da se pored tekuće vode neko ne kupa još nisam doživio.
I ako mi je neko privlačan nema tu jesam li zaljubljen,koliko mi je stalo i je li "prava osoba". :roll: Sex je sex uostalom, ne znam zašto se oralni izdvaja. :?
spekulant

#18 Re: oralna... higijena

Post by spekulant »

sandra01 wrote: Sad mi pade na pamet u vrijeme kad sam ja bila mlada muskarci u Sarajevu nisu dopustali svakome da ih oralno zadovolji .
hahahahaha
pokusavam zamisliti tu situaciju, al mi ne ide nikako :-) :-)
kao:
ona: mogu li molim teee, samo malooooo
on: nema sanse, meni je to, nekako, fuj :? :lol: :lol: :lol: :run:
d2

#19 Re: oralna... higijena

Post by d2 »

to je neki SF roman ? :lol:
sandra01

#20 Re: oralna... higijena

Post by sandra01 »

Pa sad ima muskaraca koji to ne vole.Zena im izgleda jeftina kad to rade i jednostavno nece tu vrstu zadovoljstva.To se meni nije desilo ali imam prijatelja koji mi je to rekao.Eto kako znam. :-D
grunt

#21 Re: oralna... higijena

Post by grunt »

sandra01 wrote:Pa sad ima muskaraca koji to ne vole.Zena im izgleda jeftina kad to rade i jednostavno nece tu vrstu zadovoljstva.To se meni nije desilo ali imam prijatelja koji mi je to rekao.Eto kako znam. :-D
Jesi li sigurna da ti je taj prijatelj hetero :D !
d2

#22 Re: oralna... higijena

Post by d2 »

sandra01 wrote:Pa sad ima muskaraca koji to ne vole.Zena im izgleda jeftina kad to rade i jednostavno nece tu vrstu zadovoljstva.To se meni nije desilo ali imam prijatelja koji mi je to rekao.Eto kako znam. :-D
de javi kontakt podatke da se napravi tv prilog o covjeku, zasluzio je :D
*mima*

#23 Re: oralna... higijena

Post by *mima* »

sandra01 wrote:Pa sad... Nije da ne volim ali sa pravom osobom.Ono moram da ga volim da mi mu priustila to zadovoljstvo ali praavo da ga volim.A kad nekog volis nista ti nije problem.E sad ima jedna druga stvar.Higijena.Jel'te nije bas najprijatnije spustit se medju necije noge i osjetiti ,hm kako se to fino kaze .. ah da neprijatne mirise.Ne razumijem muskarce koji guraju zeninu glave medju svoje noge a znaju da se prije toga nisu istusirali ili oprali taj dio tijela.
Ne znam da li znate ali amerikanci su taj problem rijesili na njihov nacin , i za vrijeme oralnog sexa stavljaju kondom :idea:
Sad mi pade na pamet u vrijeme kad sam ja bila mlada muskarci u Sarajevu nisu dopustali svakome da ih oralno zadovolji .

Gdje tamo?
lolita_xx

#24 Re: oralna... higijena

Post by lolita_xx »

ma ja mislim da njemu ni jedna nije htjela to da radi, pa se sad on izvlaci kao ne voli :D
grunt

#25 Re: oralna... higijena

Post by grunt »

mima wrote:
sandra01 wrote:Pa sad... Nije da ne volim ali sa pravom osobom.Ono moram da ga volim da mi mu priustila to zadovoljstvo ali praavo da ga volim.A kad nekog volis nista ti nije problem.E sad ima jedna druga stvar.Higijena.Jel'te nije bas najprijatnije spustit se medju necije noge i osjetiti ,hm kako se to fino kaze .. ah da neprijatne mirise.Ne razumijem muskarce koji guraju zeninu glave medju svoje noge a znaju da se prije toga nisu istusirali ili oprali taj dio tijela.

Gdje tamo?
Pa u Teheranu :lol:
Post Reply