oralna... higijena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sunasce
#1 oralna... higijena
Zanima me vas stav o tome koliko je oralni seks cist, gadi li vam se, da li poduzimate ikakve mjere ciscenja prije toga ili poslije (perete li ga, op.a.
)? Ja ga upraznjavam i ne dozivljavam ga kao nesto gadljivo, ali misljenja su podijeljena, pa me zanimaju razliciti stavovi? Odnosi se i na musku i na zensku publiku u obje situacije. Hvala! 
- Amazonka27
#3 Re: oralna... higijena
Pazite se dobro
izgleda da se ova plakne samo jednom ili prije ili poslije... (godisnje)

- Bambi_na_kofeinu
#4 Re: oralna... higijena
Ova tema će se samouništiti za 60 sekundi... 
- Layne
#5 Re: oralna... higijena
To ti iz iskustvaBambi_na_kofeinu wrote:Ova tema će se samouništiti za 60 sekundi...
- Bambi_na_kofeinu
#6 Re: oralna... higijena
Sva sam tak'a...iskusnaLayne wrote:To ti iz iskustvaBambi_na_kofeinu wrote:Ova tema će se samouništiti za 60 sekundi...
- chuchumbamayumbe
#7 Re: oralna... higijena
Jesi li ti musko ili trandza?!sunasce wrote:Zanima me vas stav o tome koliko je oralni seks cist, gadi li vam se, da li poduzimate ikakve mjere ciscenja prije toga ili poslije (perete li ga, op.a.)? Ja ga upraznjavam i ne dozivljavam ga kao nesto gadljivo, ali misljenja su podijeljena, pa me zanimaju razliciti stavovi? Odnosi se i na musku i na zensku publiku u obje situacije. Hvala!
- Panthera
#8 Re: oralna... higijena
chuchumbamayumbe wrote:Jesi li ti musko ili trandza?!sunasce wrote:Zanima me vas stav o tome koliko je oralni seks cist, gadi li vam se, da li poduzimate ikakve mjere ciscenja prije toga ili poslije (perete li ga, op.a.)? Ja ga upraznjavam i ne dozivljavam ga kao nesto gadljivo, ali misljenja su podijeljena, pa me zanimaju razliciti stavovi? Odnosi se i na musku i na zensku publiku u obje situacije. Hvala!
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#9 Re: oralna... higijena
Gluho bilo u sta se ovaj forum pretvorio,sve sami sexualni perverznjaci 
- Troll_Happens
#10 Re: oralna... higijena
Ma extra je lizem sve sto stignem ko cuko hahhasunasce wrote:Zanima me vas stav o tome koliko je oralni seks cist, gadi li vam se, da li poduzimate ikakve mjere ciscenja prije toga ili poslije (perete li ga, op.a.)? Ja ga upraznjavam i ne dozivljavam ga kao nesto gadljivo, ali misljenja su podijeljena, pa me zanimaju razliciti stavovi? Odnosi se i na musku i na zensku publiku u obje situacije. Hvala!
-
caes
#11 Re: oralna... higijena
Jok ne peremo se nikako ni ja ni on, to ti je podsticaj da bolje radis i da on(a) prije svrsi
My God :l
My God :l
- Amazonka27
#12 Re: oralna... higijena
razgovaraju dva firgosha:
1: Jesi li ikada lizao cistu P****?
2: a sta tu ima da se lize?

- slavkoimamodilera
#13 Re: oralna... higijena
U sridu!Amazonka27 wrote:razgovaraju dva firgosha:
-
sandra01
#14 Re: oralna... higijena
Pa sad... Nije da ne volim ali sa pravom osobom.Ono moram da ga volim da mi mu priustila to zadovoljstvo ali praavo da ga volim.A kad nekog volis nista ti nije problem.E sad ima jedna druga stvar.Higijena.Jel'te nije bas najprijatnije spustit se medju necije noge i osjetiti ,hm kako se to fino kaze .. ah da neprijatne mirise.Ne razumijem muskarce koji guraju zeninu glave medju svoje noge a znaju da se prije toga nisu istusirali ili oprali taj dio tijela.
Ne znam da li znate ali amerikanci su taj problem rijesili na njihov nacin , i za vrijeme oralnog sexa stavljaju kondom
Sad mi pade na pamet u vrijeme kad sam ja bila mlada muskarci u Sarajevu nisu dopustali svakome da ih oralno zadovolji .
Jel' jos uvjek tako tamo?
Ne znam da li znate ali amerikanci su taj problem rijesili na njihov nacin , i za vrijeme oralnog sexa stavljaju kondom
Sad mi pade na pamet u vrijeme kad sam ja bila mlada muskarci u Sarajevu nisu dopustali svakome da ih oralno zadovolji .
-
uhljupce
#15 Re: oralna... higijena
hahahahhahahahasandra01 wrote: Sad mi pade na pamet u vrijeme kad sam ja bila mlada muskarci u Sarajevu nisu dopustali svakome da ih oralno zadovolji .
p.s. Iskustvo ili ?
-
zemo_online
#16 Re: oralna... higijena
slicno je kod ljubljenja ako ne operes usta.mozda jos gore.
-
Kjajević Majko
#17 Re: oralna... higijena
Užitak je i pružiti užitak, a da se pored tekuće vode neko ne kupa još nisam doživio.
I ako mi je neko privlačan nema tu jesam li zaljubljen,koliko mi je stalo i je li "prava osoba".
Sex je sex uostalom, ne znam zašto se oralni izdvaja. 
I ako mi je neko privlačan nema tu jesam li zaljubljen,koliko mi je stalo i je li "prava osoba".
-
spekulant
#18 Re: oralna... higijena
hahahahahasandra01 wrote: Sad mi pade na pamet u vrijeme kad sam ja bila mlada muskarci u Sarajevu nisu dopustali svakome da ih oralno zadovolji .
pokusavam zamisliti tu situaciju, al mi ne ide nikako
kao:
ona: mogu li molim teee, samo malooooo
on: nema sanse, meni je to, nekako, fuj
-
d2
#19 Re: oralna... higijena
to je neki SF roman ? 
-
sandra01
#20 Re: oralna... higijena
Pa sad ima muskaraca koji to ne vole.Zena im izgleda jeftina kad to rade i jednostavno nece tu vrstu zadovoljstva.To se meni nije desilo ali imam prijatelja koji mi je to rekao.Eto kako znam. 
- grunt
#21 Re: oralna... higijena
Jesi li sigurna da ti je taj prijatelj heterosandra01 wrote:Pa sad ima muskaraca koji to ne vole.Zena im izgleda jeftina kad to rade i jednostavno nece tu vrstu zadovoljstva.To se meni nije desilo ali imam prijatelja koji mi je to rekao.Eto kako znam.
-
d2
#22 Re: oralna... higijena
de javi kontakt podatke da se napravi tv prilog o covjeku, zasluzio jesandra01 wrote:Pa sad ima muskaraca koji to ne vole.Zena im izgleda jeftina kad to rade i jednostavno nece tu vrstu zadovoljstva.To se meni nije desilo ali imam prijatelja koji mi je to rekao.Eto kako znam.
-
*mima*
#23 Re: oralna... higijena
sandra01 wrote:Pa sad... Nije da ne volim ali sa pravom osobom.Ono moram da ga volim da mi mu priustila to zadovoljstvo ali praavo da ga volim.A kad nekog volis nista ti nije problem.E sad ima jedna druga stvar.Higijena.Jel'te nije bas najprijatnije spustit se medju necije noge i osjetiti ,hm kako se to fino kaze .. ah da neprijatne mirise.Ne razumijem muskarce koji guraju zeninu glave medju svoje noge a znaju da se prije toga nisu istusirali ili oprali taj dio tijela.
Ne znam da li znate ali amerikanci su taj problem rijesili na njihov nacin , i za vrijeme oralnog sexa stavljaju kondom![]()
Gdje tamo?
- lolita_xx
#24 Re: oralna... higijena
ma ja mislim da njemu ni jedna nije htjela to da radi, pa se sad on izvlaci kao ne volisandra01 wrote:Pa sad ima muskaraca koji to ne vole.Zena im izgleda jeftina kad to rade i jednostavno nece tu vrstu zadovoljstva.To se meni nije desilo ali imam prijatelja koji mi je to rekao.Eto kako znam.
- grunt
#25 Re: oralna... higijena
Pa u Teheranumima wrote:sandra01 wrote:Pa sad... Nije da ne volim ali sa pravom osobom.Ono moram da ga volim da mi mu priustila to zadovoljstvo ali praavo da ga volim.A kad nekog volis nista ti nije problem.E sad ima jedna druga stvar.Higijena.Jel'te nije bas najprijatnije spustit se medju necije noge i osjetiti ,hm kako se to fino kaze .. ah da neprijatne mirise.Ne razumijem muskarce koji guraju zeninu glave medju svoje noge a znaju da se prije toga nisu istusirali ili oprali taj dio tijela.
Ne znam da li znate ali amerikanci su taj problem rijesili na njihov nacin , i za vrijeme oralnog sexa stavljaju kondom![]()
Gdje tamo?