EP2 ... Portugal - Turska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#1 EP2 ... Portugal - Turska
Evo, ... tema za pocetak EP. Kad budete otvarali teme o utakmicama u narednim danima, molim vas da naslovi radi lakse preglednosti budu istaknuti na ovaj nacin.
-
laku noć
#2 Re: EP ... Portugal - Turska
Portugal je jači,samo će to trebati i dokazati
- darius_maximus
#3 Re: EP ... Portugal - Turska
Portugal kec danas...
Nisu turci Bog zna cemu, iako mislim da ce faktor koji ce im dosta ici na ruku to sto ima navijaca i po Njemackoj kojima nije problem doci na bilo koju utakmicu EP-a.
Danas ce se i vidjeti koliko je ustvari Ronaldo izrastao u igraca... Ne mislim da ce nesto narocito kiksati, a ako i ne bude vrhunski igrao uvijek ce navuci 2-3 protivnicka igraca na sebe da ga cuvaju, sto otvara dosta mogucnosti ostatku ekipe...
Bit ce dobra tekma u to sam siguran, a kec se igra na kladionici...
Nisu turci Bog zna cemu, iako mislim da ce faktor koji ce im dosta ici na ruku to sto ima navijaca i po Njemackoj kojima nije problem doci na bilo koju utakmicu EP-a.
Danas ce se i vidjeti koliko je ustvari Ronaldo izrastao u igraca... Ne mislim da ce nesto narocito kiksati, a ako i ne bude vrhunski igrao uvijek ce navuci 2-3 protivnicka igraca na sebe da ga cuvaju, sto otvara dosta mogucnosti ostatku ekipe...
Bit ce dobra tekma u to sam siguran, a kec se igra na kladionici...
-
vanjki
#4 Re: EP ... Portugal - Turska
uuuuuuuuu to ce biti dobra tekmica.mislim da ce ronaldo vec u prvoj minuti dobiti jedan faul sa ledja i da mu nece padati napamet da dribla.Moj tip je 1:1,jer mislim da ce turci dobro odigrati.Forca BRACO!!!!

-
aranzer
#5 Re: EP ... Portugal - Turska
portugal je jaci i mislim da ce blago dominirati utakmicom ali turci imaju znanja i snage da im odgovore tako da ocekujem remi.
mada, navijam za tursku!
mada, navijam za tursku!
- dark side of the moon
#6 Re: EP ... Portugal - Turska
Nebi bilo lose da ovakve teme prosirimo sa kladionicarskim tipovima, sastavima i tako nekim detaljima
Moguci sastavi:
Portugal: Ricardo - Miguel, Carvalho,Pepe,Ferreira - Petit,Deco - C.Ronaldo,Nani, Quaresma - N.Gomez
Turska: Demirel - Gonul,Cetin,Zan,Balta - Aurelio,H.Altintop,Emre,Karadeniz - Sanil,Nihat
Moguci sastavi:
Portugal: Ricardo - Miguel, Carvalho,Pepe,Ferreira - Petit,Deco - C.Ronaldo,Nani, Quaresma - N.Gomez
Turska: Demirel - Gonul,Cetin,Zan,Balta - Aurelio,H.Altintop,Emre,Karadeniz - Sanil,Nihat
-
cunga lunga
#7 Re: EP ... Portugal - Turska
navijacu za tursku jer ih tradicionalno simpatisem..
mada volim i portugal ali kad vidim onog alpasinca ronalda, muka mi.
mada volim i portugal ali kad vidim onog alpasinca ronalda, muka mi.
-
elSaik
#8 Re: EP ... Portugal - Turska
X, igrat će obje ekipe na koliko-toliko uspješno otvaranje Prvenstva...

-
district-beg
#9 Re: EP ... Portugal - Turska
i meni nekako lici ovo na remi, iako su moji licni favoriti Portugalci, tacnije- navijam za nnjih, ali mislim da nece bas tako dobro otvoriti prvenstvo, a konacno, nisu ni Turci bas tako naivni i slabi....helem: 1:1, eto moje pognoze
- DicaTM
#10 Re: EP ... Portugal - Turska
Srcem uz Tursku, Portugal objektivno jači. Očekujem malo golova u prva dva kola a u trećem će biti golijada.
- darius_maximus
#11 Re: EP ... Portugal - Turska
Ma navikao je on na to, a zna svako da faul oko 16m moze znaciti i go... Problem ce biti ako se pogubi, ili ako bude nakon onakve sezone iscrpljen, ali vidjet cemo... Draga mi je Turska, jer se bore uvijek do zadnjeg, ali Portugal mi je favorit za osvajanje EP, zeznut je Scolari trener...vanjki wrote:uuuuuuuuu to ce biti dobra tekmica.mislim da ce ronaldo vec u prvoj minuti dobiti jedan faul sa ledja i da mu nece padati napamet da dribla.Moj tip je 1:1,jer mislim da ce turci dobro odigrati.Forca BRACO!!!!![]()
![]()
- madner
#12 Re: EP ... Portugal - Turska
Ja navijam za klizeci start Ronaldu i pobjedu Turske.
Kako me nervira.
Kako me nervira.
- max_power
#13 Re: EP ... Portugal - Turska
Portugalci su pravo jaki, jedan od favorita za titulu. Nemam neko visoko misljenje o turskoj i grckoj ekipi, jer su i jedni i drugi igrali u nasoj grupi i nisu me odusevili. Mislim, svaka im cast sto su se kvalifikovali ali da je srece bilo na EP bi mi igrali umjesto nekog od njih.dark side of the moon wrote:Nebi bilo lose da ovakve teme prosirimo sa kladionicarskim tipovima, sastavima i tako nekim detaljima![]()
Moguci sastavi:
-
aidaa_princess90
#14 Re: EP ... Portugal - Turska
Mislim da je Portugal puno jaci tim i reprezentacija.Imaju puno zvucnih imena, Imajuci u obziru da su proslo EP2004 igrali finale, Evropsko prvenstvo 2000 bili u polufinalu znci da respektabilna ekipa. Ali i Turska je jaka. Kada se najmanje nadas pobijedi ili izgubi. Svakao je nesmijemo podcijeniti,s cinjenicom da i Portugalci u vaznim utakmicama gube
. Ali ostaje da vidimo ...........
- @burek
#15 Re: EP ... Portugal - Turska
-
Animal
#16 Re: EP ... Portugal - Turska
Potpis!@burek wrote:![]()
![]()
Naprijed T U R S K A, mi smo uz tebe.
Konačno da imam za nekoga navijati na EP.
Na SP se puno jednostavnije dižu pare na kladionici jer je razlika u kvalitetu između mnogih zemalja preočita. Lagano sa ulaganjem para na EP jer su ovdje sve ekipe tu negdje. Samo se sjetite Grčke 2004.! Ja ću sačekat da prođu prva kola prije nego išta odigram.
btw; u gradu lcd-ova ko' u priči
- JThomas
#17 Re: EP ... Portugal - Turska
portugal je klasa u veznom redu, i ja mislim da će to odlučiti, da turci neće moći zaustaviti i deca i ronalda i quaresmu i nanija.
ako budu igrali kao što su igrali protiv naših u kvalifikacijama, loše im se piše.
ako budu igrali kao što su igrali protiv naših u kvalifikacijama, loše im se piše.
- van Basten
#18 Re: EP ... Portugal - Turska
Turci su imali sreće da budu u najlakšoj grupi kvalifikacija (našoj
) i zato su se (opet jedva) plasirali. Očekujem njihov totalni krah u grupi, evenztualno da nekome uspiju otkinuti bod, ali mislim da to neće biti Protugal
- bato99
#19 Re: EP ... Portugal - Turska
ne bih se složio s tobom, svaka reprezentacija na euru je jaka i bogami će se portugalci dobro morat namučit da dobiju tursku.moja prognoza 1-1van Basten wrote:Turci su imali sreće da budu u najlakšoj grupi kvalifikacija (našoj) i zato su se (opet jedva) plasirali. Očekujem njihov totalni krah u grupi, evenztualno da nekome uspiju otkinuti bod, ali mislim da to neće biti Protugal
- BosnaFanatic
#20 Re: EP ... Portugal - Turska
navijam za portugal , turska nista nije posebno pa jaci smo mi bili , nisu ni zasluzili na em da odu ,Forza Portugal Forza Ronaldo
- Edin H.
#21 Re: EP ... Portugal - Turska
Turci su zesce tarabe i umjesto njih na ovom prvenstvu je trebala biti neka kvalitetna momcad poput Bosne i Hercegovine, ali to nije bio slucaj zahvaljujuci Dominkovic, Pasalic & co.
Ronaldo hat trick, ukupan rezaultat 5 - 1 za Portugal.
Ronaldo hat trick, ukupan rezaultat 5 - 1 za Portugal.
- Gandalf
#23 Re: EP ... Portugal - Turska
Portugal -Turska 1:2 C.Ronaldo je premoren i fizički i psihički a ostali portugalci mi ne izgledaju nešto jaki 
- olduser
#24 Re: EP ... Portugal - Turska
1:2 za tursku
- Gandalf
#25 Re: EP ... Portugal - Turska
Portugalci su precjenjeni ovaj turnir uzimaju il' Njemačka il' Italija