dobar_skroza wrote:hare1964 wrote:Sad najednom ta drogirana stoka prica ko ga je popusio a ko nije a to kao mi neznamo bez njega
samo pokazao da ima komleks Sarajeva i malo vecih mjesta
Tipicni bosanski papak izgubljen u vremenu i prostoru a babo prodo par duluma zemlje da se sin provali po svaku cjenu
Edo ne seri matereti nego uzmi hrvatski pasos pa njima seri o politici
Ja ba hare, da je kakva dzigara u Perth dosla valjalo bi jelde? Sta ti Edo smeta svega ti? Dijete za rata naraslo, iz Brckog (carsija prava), snalazi se kako moze, i veci je Bosanac nego sto ces ti 100 puta biti.
Koji ti pasos imas papak?
Bozemesacuvaj!!!!!!!! Pa kakva svijeta...
Grupa 1. Ljudi koji su ostali i koji samo klimaju glavom i pasu travu ali nema veze sve je ok jer -> nestat ce RS kad tad jer eto to je Hare obecao i tako ce biti. I onda ti klimaci glavama, kad dodje Edo kao gradjanin BiH koji eto pak ne zivi u Sarajevu (wow pa kako je to moguce, sta on to ima protiv Sarajeva???) i sebi dopusti kritiku ove nadasve apsurdne situacije u kojoj se BiH nalazi, kao da su jedva sacekali da ga bombardjuju svojom zavisti i nebuloznoscu. Hej ba, pa da nije Ede i ljudi kao on citav svijet bi mislio da smo mi svi kao nasa aktuelna vlada. Hvala Edi, jedan je jedan od najboljih ambasadora nase zemlje.
Grupa 2. Dijasporci koji nemaju ama bas blage veze sa desavanjima u i oko BiH i samo se "kurce" svojom glupostima i nacionalizmom.
-->Izgubljen u vremenu i prostoru!!!
Jel ti Australijanac uopste znas o cemu to Edo pjeva?????? Koliko ja znam frajer ne repa o drugom svjetskom, Hiroshimi ili kengurima. Nego o onome sto njega danas brine i zanima: politika i zenske (premda Edo kaze "ljubav"). Uhhh reci ces, repa on i o drogama. I? Sad to znaci, da svatko ko krikuje vlast je drogeras i pimp. Aha aha, klimaj glavom. Nego, idi ti poslusaj i pogledaj si Cecu preko satelita, pa da te nahrani golim nogama i medenim usnama. A nakon toga jedna ili dve izjave Hareta pa da te nastela u tvoju nirwanu.
--> Kompleks Sarajeva i vecih mjesta????
Halo ba, frajer zivi u Zagrebu -> pa ti sad uporedi ta dva grada. Zagreb: glavni grad jedne zemlje koja je naredne godine/dve (ako Bog da) u EU. Sarajevo glavni grad hmmm cega??? mafije, kriminala, korupcije, ludila, carstvo Radoncica i Miskovica i vladajuce politicke elite, koja gleda kako se djeca po gradu ubijaju i starci pale. Grad drzave koje samo ima na papiru. Grad koju najvaznija politicka licnost nase domovine ne smatra niti svojim niti svojim glavnim gradom!!!!!!!
--> Babo prodao dulum zemlje?!?!
Na ovo no comment. Prenisko mi je.
--> Edo ne seri matereti nego uzmi hrvatski pasos pa njima seri o politici.
Eto vidis, nemas blage o cemu on to tamo ili vamo kome sere. Dragi moj Vlado.
--> A na kraju krajeva, kao sto Dobar_Skorz napisa. Sta se ti imas kurciti covjece, pa ti sa tvojom domovinom imas isto toliko kao eto predpostavljam Edo sa baletom. Poklopi se i umukni. Papak glupi!!!
@tulumba. Jel tulumba? Hare1964 smije o drzavi prosipati svoje neznanje, jer ipak on bez obzira sto ne zivi u njoj i nema blage on njoj, najvaznije je: da imate isto misljenje. Ma bjazi ba. I da, Edo JESTE Bosanac. Sta si ti? Ma nemoj mi reci: rodjeni!!! Sarajlija. Idi nek ti stari kaze. A mozda ti stara skonta da joj je nana rodjena u Isti ili Dalmaciji, pa da vam nabavi Hrvatsko drzavljanstvo. Pa da barem tebe salju van....