UEFA CUP

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

campa_xxx

#1 UEFA CUP

Post by campa_xxx »

Ne mogu da vjerujem da niko nije otvorio ovu temu, sta mislite ko osvaja Kup Uefa, ja predvidjam Zenit-Bayern u finalu

Cetvrtfinale

Leverkusen - Zenit 1-4
Rangers - Sporting 0-0
Bayern - Getafe 1-1
Fiorentina - PSV 1-1
van Basten

#2 Re: UEFA CUP

Post by van Basten »

ne može nikako Zenit - Bayern finale kada se ti parovi križaju u polufinalu.
Poslije večerašnjih utakmica i rezultata, ne predviđam ništa više tu :D
elSaik

#3 Re: UEFA CUP

Post by elSaik »

Ma kakav crni Bayern. :-) Neće oni ni Getafea proći... ;)

Zenit se sinoć pokazao kao jedna veoma dobra ekipa. Igraju veoma fino, brzo. Uigrani su. Mislim da su oni najbliži ulasku u finale, jer zaista ne vidim niti jednu ekipu, od ponuđenih, koja može u Rusiji ostvariti dobar rezultat.

Ali ove 4 utakmice su bile veoma predvidive... 8-)
campa_xxx

#4 Re: UEFA CUP

Post by campa_xxx »

van Basten wrote:ne može nikako Zenit - Bayern finale kada se ti parovi križaju u polufinalu.
Poslije večerašnjih utakmica i rezultata, ne predviđam ništa više tu :D
To sam i ja skontao kad sam ugasio sinoc komp. gledam reprizu tekme kad onaj govori da se krizaju u polufinalu i mrsko mi bilo da ponovo palim racunar
campa_xxx

#5 Re: UEFA CUP

Post by campa_xxx »

Finale ZENIT - PSV :thumbup:
cyprus

#6 Re: UEFA CUP

Post by cyprus »

Jao, onaj Aršavin je stvarno životinja. Ja kontam da on može igrat u bilo kojem evropskom klubu.

Od preostalih navijam za Zenit, mada ne vjerujem baš da će doć do polufinala. Dakle, mislim da je jedan finalist PSV, a drugi se treba odlučit između ova 3 (Zenit, Getafe il Bayern), mada opet kontam, Bayern je Bayern.
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#7 Re: UEFA CUP

Post by suad-sarajevo »

elSaik wrote:Ma kakav crni Bayern. :-) Neće oni ni Getafea proći... ;)
Eh, ko je gledao ovo večeras vidio je šta znači jedan kiks golmana koji je bio do tog trenutka možda jedan od boljih u redovima Getafea. Sadaka, nema šta. :-)
dimu

#8 Re: UEFA CUP

Post by dimu »

nisam odavno ludju utakmicu od ove veceras getafe i bayern

stvarno nevjerovatno... mada mi je malo zao getafea ipak su super igrali, i ona 2 gola na pocetku 1 produzetka su super odradili, a od 5min imali igraca manje... al eto svabe su poznate po tome kad navale do zadnje sekunde :D
campa_xxx

#9 Re: UEFA CUP

Post by campa_xxx »

Bayern Munich 1 - 1 Zenit St. Petersburg
Rangers 0 - 0 Fiorentina
elSaik

#10 Re: UEFA CUP

Post by elSaik »

elSaik wrote:
zulfikkar wrote:Bayern-Fiorentina - finale
:lol: Bayern? Who the fuck is Bayern?

Zenit - Fiorentina, prejako finale. Dva moja kluba. 8-)
8-)
strong69

#11 Re: UEFA CUP

Post by strong69 »

Zenit - Bayern 2:0. Sto ih Rusi razvalise...

#12 Re: UEFA CUP

Post by location »

Ode Bayern iz Evrope. Ali posto su Njemci nikad se ne zna.
elSaik

#13 Re: UEFA CUP

Post by elSaik »

3:0... rekoh vam ja... 8-)
LSD

#14 Re: UEFA CUP

Post by LSD »

Rusi su beton,ljudi razoriše Bayern...Zenit uzima kup UEFA...nije bitno ko ce ih cekati u finalu (a volio bi da poderu Fiorentinu,jer su se na guzove provukli protiv Evertona)
strong69

#15 Re: UEFA CUP

Post by strong69 »

"Ljubav i dobrota su ljepota zivota, to je moto nas na OBN-u" kaze Vugdalic :-D

A Zenit je pokazao ovim "zvijezdama" kako se igra fudbal; brzo, konkretno, jednostavno i precizno! Bayern je zasluzio da primi jos par golova ali i 4 su im dovoljna.
elSaik

#16 Re: UEFA CUP

Post by elSaik »

Jedan prošao, ostao još jedan... 'ajmo Fiorentino... :mrgreen:
dnaxy

#17 Re: UEFA CUP

Post by dnaxy »

koja sramota.sramota kako su igrali.nije mi krivo sto su izgubili,samo nacin na koji su to uradili.treba ih sve kaznit danas za ovu utakmicu.i da mislio sam da ce odnjet ove sezone 3 titule,prevario sam se.:D zao mi samo sto getafe nije prosle runde prosao dalje.vjerujem da bi oni bili bolji.
elSaik

#18 Re: UEFA CUP

Post by elSaik »

dnaxy wrote:koja sramota.sramota kako su igrali.nije mi krivo sto su izgubili,samo nacin na koji su to uradili.treba ih sve kaznit danas za ovu utakmicu.i da mislio sam da ce odnjet ove sezone 3 titule,prevario sam se.:D zao mi samo sto getafe nije prosle runde prosao dalje.vjerujem da bi oni bili bolji.
Nije mala motivacija 400.000€ po igraču... :mrgreen:

#19 Re: UEFA CUP

Post by location »

dnaxy wrote:koja sramota.sramota kako su igrali.nije mi krivo sto su izgubili,samo nacin na koji su to uradili.treba ih sve kaznit danas za ovu utakmicu.i da mislio sam da ce odnjet ove sezone 3 titule,prevario sam se.:D zao mi samo sto getafe nije prosle runde prosao dalje.vjerujem da bi oni bili bolji.
Pa uzece tri titule ako pobjede u subotu.
cyprus

#20 Re: UEFA CUP

Post by cyprus »

Aj što ih uništiše :-) . Mislim da sad komotno možemo počet razmišljat o tome da li je Njemačka Bundesliga stvarno jača od Ruske 1. lige. Iskreno ne znam zašto bi jedan Stuttgart, Schalke ili HSV nosili epitete jačih klubova od CSKA-a, Lokomotive ili Spartaka :-) . A o duelu Bayerna i Zenita je nepotrebno pričati. Mada, iako su bavarci doživjeli debakl, bilo bi previše iluzorno i prenaivno reći da je Zenit jača ekipa od njih. Ali ipak se sad najbolje vidi da između zvijezda iz Minhena i "anonimusa" iz St. Petersburga nema tolike razlike koliko se do nedavno mislilo.

Ali dobro da ne pretjeram, ipak da kažem da ono što njemačku ligu čini jačom od ruske su prosječni njemački klubovi koji ipak jesu jači od prosječnih ruskih klubova (al ne previše).

PS Držim palčeve (mrzim ovaj izraz, al eto :D ) večeras Rangersima, mrski mi ovi italijani, a i zbog Papca naravno :) . Ali ipak mislim da su "viole" bliže finalu.
DicaTM

#21 Re: UEFA CUP

Post by DicaTM »

Kažu na kartama bilo oslikano 18+ :D

Ubiše in nogama :zjev:
alijagoro

#22 Re: UEFA CUP

Post by alijagoro »

penali :D
dnaxy

#23 Re: UEFA CUP

Post by dnaxy »

location wrote:
Pa uzece tri titule ako pobjede u subotu.
ma nece mo brojat liga pokal.to nije titula.
alijagoro

#24 Re: UEFA CUP

Post by alijagoro »

cyprus wrote:Aj što ih uništiše :-) . Mislim da sad komotno možemo počet razmišljat o tome da li je Njemačka Bundesliga stvarno jača od Ruske 1. lige. Iskreno ne znam zašto bi jedan Stuttgart, Schalke ili HSV nosili epitete jačih klubova od CSKA-a, Lokomotive ili Spartaka :-) . A o duelu Bayerna i Zenita je nepotrebno pričati. Mada, iako su bavarci doživjeli debakl, bilo bi previše iluzorno i prenaivno reći da je Zenit jača ekipa od njih. Ali ipak se sad najbolje vidi da između zvijezda iz Minhena i "anonimusa" iz St. Petersburga nema tolike razlike koliko se do nedavno mislilo.

Ali dobro da ne pretjeram, ipak da kažem da ono što njemačku ligu čini jačom od ruske su prosječni njemački klubovi koji ipak jesu jači od prosječnih ruskih klubova (al ne previše).

PS Držim palčeve (mrzim ovaj izraz, al eto :D ) večeras Rangersima, mrski mi ovi italijani, a i zbog Papca naravno :) . Ali ipak mislim da su "viole" bliže finalu.
ispuni ti se zelja,papac im ga majstorski a vieri tragicar :bih:
Edin H.

#25 Re: UEFA CUP

Post by Edin H. »

Bravo Papac :D

Rutinski ga zavali iz penala u momentu kada su Rangersi bili u minusu jedan gol.

Tragicar Vieri :sad:
Post Reply