UEFA CUP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- campa_xxx
#1 UEFA CUP
Ne mogu da vjerujem da niko nije otvorio ovu temu, sta mislite ko osvaja Kup Uefa, ja predvidjam Zenit-Bayern u finalu
Cetvrtfinale
Leverkusen - Zenit 1-4
Rangers - Sporting 0-0
Bayern - Getafe 1-1
Fiorentina - PSV 1-1
Cetvrtfinale
Leverkusen - Zenit 1-4
Rangers - Sporting 0-0
Bayern - Getafe 1-1
Fiorentina - PSV 1-1
- van Basten
#2 Re: UEFA CUP
ne može nikako Zenit - Bayern finale kada se ti parovi križaju u polufinalu.
Poslije večerašnjih utakmica i rezultata, ne predviđam ništa više tu
-
elSaik
#3 Re: UEFA CUP
Ma kakav crni Bayern.
Neće oni ni Getafea proći... 
Zenit se sinoć pokazao kao jedna veoma dobra ekipa. Igraju veoma fino, brzo. Uigrani su. Mislim da su oni najbliži ulasku u finale, jer zaista ne vidim niti jednu ekipu, od ponuđenih, koja može u Rusiji ostvariti dobar rezultat.
Ali ove 4 utakmice su bile veoma predvidive...
Zenit se sinoć pokazao kao jedna veoma dobra ekipa. Igraju veoma fino, brzo. Uigrani su. Mislim da su oni najbliži ulasku u finale, jer zaista ne vidim niti jednu ekipu, od ponuđenih, koja može u Rusiji ostvariti dobar rezultat.
Ali ove 4 utakmice su bile veoma predvidive...
- campa_xxx
#4 Re: UEFA CUP
To sam i ja skontao kad sam ugasio sinoc komp. gledam reprizu tekme kad onaj govori da se krizaju u polufinalu i mrsko mi bilo da ponovo palim racunarvan Basten wrote:ne može nikako Zenit - Bayern finale kada se ti parovi križaju u polufinalu.
- campa_xxx
#5 Re: UEFA CUP
Finale ZENIT - PSV 
- cyprus
#6 Re: UEFA CUP
Jao, onaj Aršavin je stvarno životinja. Ja kontam da on može igrat u bilo kojem evropskom klubu.
Od preostalih navijam za Zenit, mada ne vjerujem baš da će doć do polufinala. Dakle, mislim da je jedan finalist PSV, a drugi se treba odlučit između ova 3 (Zenit, Getafe il Bayern), mada opet kontam, Bayern je Bayern.
Od preostalih navijam za Zenit, mada ne vjerujem baš da će doć do polufinala. Dakle, mislim da je jedan finalist PSV, a drugi se treba odlučit između ova 3 (Zenit, Getafe il Bayern), mada opet kontam, Bayern je Bayern.
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#7 Re: UEFA CUP
Eh, ko je gledao ovo večeras vidio je šta znači jedan kiks golmana koji je bio do tog trenutka možda jedan od boljih u redovima Getafea. Sadaka, nema šta.elSaik wrote:Ma kakav crni Bayern.Neće oni ni Getafea proći...
-
dimu
#8 Re: UEFA CUP
nisam odavno ludju utakmicu od ove veceras getafe i bayern
stvarno nevjerovatno... mada mi je malo zao getafea ipak su super igrali, i ona 2 gola na pocetku 1 produzetka su super odradili, a od 5min imali igraca manje... al eto svabe su poznate po tome kad navale do zadnje sekunde
stvarno nevjerovatno... mada mi je malo zao getafea ipak su super igrali, i ona 2 gola na pocetku 1 produzetka su super odradili, a od 5min imali igraca manje... al eto svabe su poznate po tome kad navale do zadnje sekunde
- campa_xxx
#9 Re: UEFA CUP
Bayern Munich 1 - 1 Zenit St. Petersburg
Rangers 0 - 0 Fiorentina
Rangers 0 - 0 Fiorentina
-
elSaik
#10 Re: UEFA CUP
elSaik wrote:zulfikkar wrote:Bayern-Fiorentina - finaleBayern? Who the fuck is Bayern?
Zenit - Fiorentina, prejako finale. Dva moja kluba.
- strong69
#11 Re: UEFA CUP
Zenit - Bayern 2:0. Sto ih Rusi razvalise...
-
#12 Re: UEFA CUP
Ode Bayern iz Evrope. Ali posto su Njemci nikad se ne zna.
-
elSaik
#13 Re: UEFA CUP
3:0... rekoh vam ja... 
-
LSD
#14 Re: UEFA CUP
Rusi su beton,ljudi razoriše Bayern...Zenit uzima kup UEFA...nije bitno ko ce ih cekati u finalu (a volio bi da poderu Fiorentinu,jer su se na guzove provukli protiv Evertona)
- strong69
#15 Re: UEFA CUP
"Ljubav i dobrota su ljepota zivota, to je moto nas na OBN-u" kaze Vugdalic
A Zenit je pokazao ovim "zvijezdama" kako se igra fudbal; brzo, konkretno, jednostavno i precizno! Bayern je zasluzio da primi jos par golova ali i 4 su im dovoljna.
A Zenit je pokazao ovim "zvijezdama" kako se igra fudbal; brzo, konkretno, jednostavno i precizno! Bayern je zasluzio da primi jos par golova ali i 4 su im dovoljna.
-
elSaik
#16 Re: UEFA CUP
Jedan prošao, ostao još jedan... 'ajmo Fiorentino... 
-
dnaxy
#17 Re: UEFA CUP
koja sramota.sramota kako su igrali.nije mi krivo sto su izgubili,samo nacin na koji su to uradili.treba ih sve kaznit danas za ovu utakmicu.i da mislio sam da ce odnjet ove sezone 3 titule,prevario sam se.
zao mi samo sto getafe nije prosle runde prosao dalje.vjerujem da bi oni bili bolji.
-
elSaik
#18 Re: UEFA CUP
Nije mala motivacija 400.000€ po igraču...dnaxy wrote:koja sramota.sramota kako su igrali.nije mi krivo sto su izgubili,samo nacin na koji su to uradili.treba ih sve kaznit danas za ovu utakmicu.i da mislio sam da ce odnjet ove sezone 3 titule,prevario sam se.zao mi samo sto getafe nije prosle runde prosao dalje.vjerujem da bi oni bili bolji.
-
#19 Re: UEFA CUP
Pa uzece tri titule ako pobjede u subotu.dnaxy wrote:koja sramota.sramota kako su igrali.nije mi krivo sto su izgubili,samo nacin na koji su to uradili.treba ih sve kaznit danas za ovu utakmicu.i da mislio sam da ce odnjet ove sezone 3 titule,prevario sam se.zao mi samo sto getafe nije prosle runde prosao dalje.vjerujem da bi oni bili bolji.
- cyprus
#20 Re: UEFA CUP
Aj što ih uništiše
. Mislim da sad komotno možemo počet razmišljat o tome da li je Njemačka Bundesliga stvarno jača od Ruske 1. lige. Iskreno ne znam zašto bi jedan Stuttgart, Schalke ili HSV nosili epitete jačih klubova od CSKA-a, Lokomotive ili Spartaka
. A o duelu Bayerna i Zenita je nepotrebno pričati. Mada, iako su bavarci doživjeli debakl, bilo bi previše iluzorno i prenaivno reći da je Zenit jača ekipa od njih. Ali ipak se sad najbolje vidi da između zvijezda iz Minhena i "anonimusa" iz St. Petersburga nema tolike razlike koliko se do nedavno mislilo.
Ali dobro da ne pretjeram, ipak da kažem da ono što njemačku ligu čini jačom od ruske su prosječni njemački klubovi koji ipak jesu jači od prosječnih ruskih klubova (al ne previše).
PS Držim palčeve (mrzim ovaj izraz, al eto
) večeras Rangersima, mrski mi ovi italijani, a i zbog Papca naravno
. Ali ipak mislim da su "viole" bliže finalu.
Ali dobro da ne pretjeram, ipak da kažem da ono što njemačku ligu čini jačom od ruske su prosječni njemački klubovi koji ipak jesu jači od prosječnih ruskih klubova (al ne previše).
PS Držim palčeve (mrzim ovaj izraz, al eto
- DicaTM
#21 Re: UEFA CUP
Kažu na kartama bilo oslikano 18+
Ubiše in nogama
Ubiše in nogama
-
dnaxy
#23 Re: UEFA CUP
ma nece mo brojat liga pokal.to nije titula.location wrote:Pa uzece tri titule ako pobjede u subotu.dnaxy wrote:koja sramota.sramota kako su igrali.nije mi krivo sto su izgubili,samo nacin na koji su to uradili.treba ih sve kaznit danas za ovu utakmicu.i da mislio sam da ce odnjet ove sezone 3 titule,prevario sam se.zao mi samo sto getafe nije prosle runde prosao dalje.vjerujem da bi oni bili bolji.
- alijagoro
#24 Re: UEFA CUP
ispuni ti se zelja,papac im ga majstorski a vieri tragicarcyprus wrote:Aj što ih uništiše. Mislim da sad komotno možemo počet razmišljat o tome da li je Njemačka Bundesliga stvarno jača od Ruske 1. lige. Iskreno ne znam zašto bi jedan Stuttgart, Schalke ili HSV nosili epitete jačih klubova od CSKA-a, Lokomotive ili Spartaka
. A o duelu Bayerna i Zenita je nepotrebno pričati. Mada, iako su bavarci doživjeli debakl, bilo bi previše iluzorno i prenaivno reći da je Zenit jača ekipa od njih. Ali ipak se sad najbolje vidi da između zvijezda iz Minhena i "anonimusa" iz St. Petersburga nema tolike razlike koliko se do nedavno mislilo.
PS Držim palčeve (mrzim ovaj izraz, al eto) večeras Rangersima, mrski mi ovi italijani, a i zbog Papca naravno
. Ali ipak mislim da su "viole" bliže finalu.
- Edin H.
#25 Re: UEFA CUP
Bravo Papac
Rutinski ga zavali iz penala u momentu kada su Rangersi bili u minusu jedan gol.
Tragicar Vieri
Rutinski ga zavali iz penala u momentu kada su Rangersi bili u minusu jedan gol.
Tragicar Vieri