BL studenti

gradska toplana

#1 BL studenti

Post by gradska toplana »

Nasta se spalo da se studenti koriste u politicke svrhe :sad: .
Kakvi su to fol studenti ,sramota.Bolje bi bilo reci ucenici velikosrpstva koje je svaki dan sve manje i manje.
Bolje bi im bilo da uce ,a ne setaju ulicama.
elSaik

Post by elSaik »

Moj rođak nije bio na protestima. Znači, zasad, 1 normalan.
dogiii

Post by dogiii »

Ma kazem da ne treba generalizovat...kao sto ima zlih ljudi posvuda tako ih ima i u BL pa i na drugim mjestima.No istina je da je veliki broj stanovnistva RS-a(po mom iskustvu)nacionalisticki nastrojeno.
Vertex_bh

Post by Vertex_bh »

O jakih li studenata!
Ne znaju 4 rijeci staviti na transparent a da pri tome ne naprave pravopisnu gresku :-)
Ne sjecam se sta je tacno pisalo jucer, ali mislim da su "fulali" jednacenje suglasnika po zvucnosti.
mesha

Post by mesha »

treba se bojati takvih studenata. kako cete sa njima sutra voditi dijalog po pitanju buducnosti jal neceg drugog?
ovdje je pitanje gdje su nasi studenti i sto se ne cuju?
feral.tribune

Post by feral.tribune »

mesha wrote:treba se bojati takvih studenata. kako cete sa njima sutra voditi dijalog po pitanju buducnosti jal neceg drugog?
Ne treba se bojatii ovakvih studenata .I seselj je kao student bio ovakav , nacionalista , a sada broji zvijezde iznad oblacnog haskog neba .Ovakvih studenata se treba plasiti kada imaju oruzje a ti ga nemas .Ovakvi studenti ce sami srusiti rs .Nikome glpani i nacionailisti nisu dobro donijeli .Ponosan sam sto srajevski studenti ne pale srpske zastave po Sarajevu mada su bili kao djeca u srpskom obrucu 4 godine .
Ivy

Post by Ivy »

Vertex_bh wrote:O jakih li studenata!
Ne znaju 4 rijeci staviti na transparent a da pri tome ne naprave pravopisnu gresku :-)
Ne sjecam se sta je tacno pisalo jucer, ali mislim da su "fulali" jednacenje suglasnika po zvucnosti.
mislim da je bilo u pitanju "kosovo je kolijevka srBstva"
mesha

Post by mesha »

feral.tribune wrote:
mesha wrote:treba se bojati takvih studenata. kako cete sa njima sutra voditi dijalog po pitanju buducnosti jal neceg drugog?
Ne treba se bojatii ovakvih studenata .I seselj je kao student bio ovakav , nacionalista , a sada broji zvijezde iznad oblacnog haskog neba .Ovakvih studenata se treba plasiti kada imaju oruzje a ti ga nemas .Ovakvi studenti ce sami srusiti rs .Nikome glpani i nacionailisti nisu dobro donijeli .Ponosan sam sto srajevski studenti ne pale srpske zastave po Sarajevu mada su bili kao djeca u srpskom obrucu 4 godine .
Nisam rekao da trebaju paliti. mozda su trebali osuduti primitivizam koji demonstriraju studenti u rs-u.
jel ti mislis da je seselju lose? zamisli koliko mu je srce kad vidi sta je ostavio iza sebe, toliko mladih seselja koji vrebaju...
kakvo oruzije? na sceni je latentni rat suptilnijim sredstvima.
feral.tribune

Post by feral.tribune »

mesha wrote:
feral.tribune wrote:
Nisam rekao da trebaju paliti. mozda su trebali osuduti primitivizam koji demonstriraju studenti u rs-u.
jel ti mislis da je seselju lose? zamisli koliko mu je srce kad vidi sta je ostavio iza sebe, toliko mladih seselja koji vrebaju...
Seseljovo srce je tuzno zbog Kosova .Place i cvili k'o ker koga ugrize veci i jaci pas .Sto je god vise mladih Seselja koje je on odgojio sanse za ukidanje rs su vece .Sto je god vise Latica i Cengica i Cerica i Izebegovica Bosni se crno pise .Nacionalizam i vjerski fanatizam uvijek gube na kraju .Laz je uvijek gubitnik samo treba vremena .Zapamti to .
mesha

Post by mesha »

feral.tribune wrote:
mesha wrote:
feral.tribune wrote: Ne treba se bojatii ovakvih studenata .I seselj je kao student bio ovakav , nacionalista , a sada broji zvijezde iznad oblacnog haskog neba .Ovakvih studenata se treba plasiti kada imaju oruzje a ti ga nemas .Ovakvi studenti ce sami srusiti rs .Nikome glpani i nacionailisti nisu dobro donijeli .Ponosan sam sto srajevski studenti ne pale srpske zastave po Sarajevu mada su bili kao djeca u srpskom obrucu 4 godine .
Seseljovo srce je tuzno zbog Kosova .Place i cvili k'o ker koga ugrize veci i jaci pas .Sto je god vise mladih Seselja koje je on odgojio sanse za ukidanje rs su vece .Sto je god vise Latica i Cengica i Cerica i Izebegovica Bosni se crno pise .Nacionalizam i vjerski fanatizam uvijek gube na kraju .Laz je uvijek gubitnik samo treba vremena .Zapamti to .
Laz nacionalizma i fanatizma utkana u svijest kroz odgoj i obrazovanje traje odvec dugo da bismo docekali njen poraz i sunovrat tek tako, same od sebe. nikad nisu bile manje sanse za ukidanje rs-a. volja tih studenata je realnost iako je njihov, gore navedeni motiv, lazan. gdje je spremnost studenata iz sar da odgovore na izazove koji se stavljaju pred njih?
feral.tribune

Post by feral.tribune »

mesha wrote:
feral.tribune wrote:
mesha wrote: Nisam rekao da trebaju paliti. mozda su trebali osuduti primitivizam koji demonstriraju studenti u rs-u.
Laz nacionalizma i fanatizma utkana u svijest kroz odgoj i obrazovanje traje odvec dugo da bismo docekali njen poraz i sunovrat tek tako, same od sebe. nikad nisu bile manje sanse za ukidanje rs-a. volja tih studenata je realnost iako je njihov, gore navedeni motiv, lazan. gdje je spremnost studenata iz sar da odgovore na izazove koji se stavljaju pred njih?
Kod efendije Cerica koji ih uci da je u srebrenici brat ubio brata :x
Sensei

Post by Sensei »

AbU_JamaL_MovE

Post by AbU_JamaL_MovE »

Ivy wrote:
Cudi me kako nisu napisali "kosovo je kolevka srBstva" :D
dogiii

Post by dogiii »

Novi izbori bi trebali biti sutra a sta ocekivat poslije ovoga!?Jedino da izadju na ulice jos sa smajserima i to me ne bi cudilo sa transparentima sa slikom Putina...
ulpinian

Post by ulpinian »

Ma ono je jedna obična izmanipulisana rulja (po)četnika. Treba krivične prijave podići zbog paljenja državne zastave.
lunci

Post by lunci »

meni stvarno nije jasno sto se ti "studenti" ne zapute u kosovsku mitrovicu i pomognu kolegama..cizme,pap,konzerva,zemunica i super..poslije 14 dana bice kao moram kuci imam ispite...:)
protiv koga protestuju u bl? mrske bosne? nije bosna priznala kosovo, u cemu je problem:)?
harač

Post by harač »

AbU_JamaL_MovE wrote:
Ivy wrote:
Cudi me kako nisu napisali "kosovo je kolevka srBstva" :D
eeee moja Bolonjo :P
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

lunci wrote:meni stvarno nije jasno sto se ti "studenti" ne zapute u kosovsku mitrovicu i pomognu kolegama..cizme,pap,konzerva,zemunica i super..poslije 14 dana bice kao moram kuci imam ispite...:)
protiv koga protestuju u bl? mrske bosne? nije bosna priznala kosovo, u cemu je problem:)?
Nemoj tako, najlakse je reci SVAKA CAST UZ VAS SMO i onda se vratiti kuci u toplo i sa punim friziderom i na TVu gledati kako nestaju granicni prijelazi, nazdravljati sa drustvom i onda leci spavati...

A to sto se obje vlade peru unaprijed pricom " mi smo svjesni da ce biti sporadicnih incidenata, ali.." i sto unaprijed pravdaju kolateralne zrtve, koje ce uglavnom biti obicni civili, to nikom nista...

Doce Srbin iz Mitrovice i baciti bombu pred albanski kafic, ubice tako MLADE LJUDE a politicarima nastetiti nece...

Otici ce Albanac u Mitrovicu po noci, vidjece u necijoj avliji parkirano kakvo auto, heknuti kasikaru, ubiti zenu i dijete, dok ce muz/otac iz te kuce biti na granicnom prijelazu, paliti ga i braniti "istorijsko bla bla bla"

Sve idiot do idiota...

Iskreno se nadam da ce NATO i UN sto prije uletiti i sprijeciti pokolje ove vrste...ili ce, kao u nasem slucaju, pustiti da se trosi municija, da imaju kome prodati stare puske i prestari keks...
Prozor

Post by Prozor »

Ne kontam ove bjesne proteste po Beogradu i Banja Luci, kome ce to pomoc, i ko ce to njih podrzati jer pale zastave i razbijaju americku ambasadu? Kao da ce se Amerika sad prepast pa povuc priznanje nezavisnosti ili sta... Sto se junacine ne upute u Pristinu da pokazu ste je bre srpska zemlja?
Ridjobrki

Post by Ridjobrki »

feral.tribune wrote:Sto je god vise mladih Seselja koje je on odgojio sanse za ukidanje rs su vece .Sto je god vise Latica i Cengica i Cerica i Izebegovica Bosni se crno pise
Najpreciznije, najjasnije i najistinitije rečeno!!!

:thumbup:
bosn.om

Post by bosn.om »

Prozor wrote:Ne kontam ove bjesne proteste po Beogradu i Banja Luci, kome ce to pomoc, i ko ce to njih podrzati jer pale zastave i razbijaju americku ambasadu? Kao da ce se Amerika sad prepast pa povuc priznanje nezavisnosti ili sta... Sto se junacine ne upute u Pristinu da pokazu ste je bre srpska zemlja?
Ma uvijek ista stvar, junacine idu samo na sigurno, nema vise 3-4. armije u Evropi za ledjima, pa im se ne ide nigdje od sigurnog gnijezda gdje su 100% aktivno-pasivno podrzani. Iz Pristine se danas ne bi nijedan vratio.
lunci

Post by lunci »

mIRCerka wrote:
lunci wrote:meni stvarno nije jasno sto se ti "studenti" ne zapute u kosovsku mitrovicu i pomognu kolegama..cizme,pap,konzerva,zemunica i super..poslije 14 dana bice kao moram kuci imam ispite...:)
Nemoj tako, najlakse je reci SVAKA CAST UZ VAS SMO i onda se vratiti kuci u toplo i sa punim friziderom i na TVu gledati kako nestaju granicni prijelazi, nazdravljati sa drustvom i onda leci spavati...

A to sto se obje vlade peru unaprijed pricom " mi smo svjesni da ce biti sporadicnih incidenata, ali.." i sto unaprijed pravdaju kolateralne zrtve, koje ce uglavnom biti obicni civili, to nikom nista...

Doce Srbin iz Mitrovice i baciti bombu pred albanski kafic, ubice tako MLADE LJUDE a politicarima nastetiti nece...

Otici ce Albanac u Mitrovicu po noci, vidjece u necijoj avliji parkirano kakvo auto, heknuti kasikaru, ubiti zenu i dijete, dok ce muz/otac iz te kuce biti na granicnom prijelazu, paliti ga i braniti "istorijsko bla bla bla"

Sve idiot do idiota...

Iskreno se nadam da ce NATO i UN sto prije uletiti i sprijeciti pokolje ove vrste...ili ce, kao u nasem slucaju, pustiti da se trosi municija, da imaju kome prodati stare puske i prestari keks...
i ja to bas sve tako vidim..

nesto mi se ipak cini da je ovo okrsaj vecih lupeza, busha i putina..za obicne ljude nista nece promjeniti ni nezavisno, ni kosovo kakvo je bilo u ovih 9 godina..para nigdje,korupcija razvaljuje..

trazi se nova kriza umjesto iraka,taman za izbora, i dokazivanje da su i rusi ponovo zajebani momci... a na balkanu novo meso stasalo za puske..
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

banjalučki studneti našta su spali
pale zastavu državu u kojoj studiraju

inače koliko su glupi pokazuje i ovaj primjer
kad im je vlada RS povećala školarine oni izašli na proteste i nosili zastavu RS
pa kako ćeš protestovati protiv neke institucije i nostiti simbole te istitucije
koja glupost
djulba

Post by djulba »

Mene samo zanima kome to oni protestvuju. možda meni, mene briga.

Kad se nešto protestvuje, znači nešto tražiš od nekog, a oni su izašli na ulicu i galamili ko budale. kome!

NEKA IDU NA KOSOVO TAČIJU I NEKA TRAŽE DA PONIŠTI NEZAVISNOST, E TO BI BILI PROTESTI.
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

A sve stane , svi protesti i divljanje ,utorkom i srijedom oko 20:30 h , tada je Liga Prvaka! :D :D :D :lol: :lol: Treba uvesti Ligu Prvaka i cetvrtkom! :-) :-) :D :D :lol: :lol:
Post Reply