Kakvi su to fol studenti ,sramota.Bolje bi bilo reci ucenici velikosrpstva koje je svaki dan sve manje i manje.
Bolje bi im bilo da uce ,a ne setaju ulicama.
Ne treba se bojatii ovakvih studenata .I seselj je kao student bio ovakav , nacionalista , a sada broji zvijezde iznad oblacnog haskog neba .Ovakvih studenata se treba plasiti kada imaju oruzje a ti ga nemas .Ovakvi studenti ce sami srusiti rs .Nikome glpani i nacionailisti nisu dobro donijeli .Ponosan sam sto srajevski studenti ne pale srpske zastave po Sarajevu mada su bili kao djeca u srpskom obrucu 4 godine .mesha wrote:treba se bojati takvih studenata. kako cete sa njima sutra voditi dijalog po pitanju buducnosti jal neceg drugog?
ovdje je pitanje gdje su nasi studenti i sto se ne cuju?
mislim da je bilo u pitanju "kosovo je kolijevka srBstva"Vertex_bh wrote:O jakih li studenata!
Ne znaju 4 rijeci staviti na transparent a da pri tome ne naprave pravopisnu gresku![]()
Ne sjecam se sta je tacno pisalo jucer, ali mislim da su "fulali" jednacenje suglasnika po zvucnosti.
Nisam rekao da trebaju paliti. mozda su trebali osuduti primitivizam koji demonstriraju studenti u rs-u.feral.tribune wrote:Ne treba se bojatii ovakvih studenata .I seselj je kao student bio ovakav , nacionalista , a sada broji zvijezde iznad oblacnog haskog neba .Ovakvih studenata se treba plasiti kada imaju oruzje a ti ga nemas .Ovakvi studenti ce sami srusiti rs .Nikome glpani i nacionailisti nisu dobro donijeli .Ponosan sam sto srajevski studenti ne pale srpske zastave po Sarajevu mada su bili kao djeca u srpskom obrucu 4 godine .mesha wrote:treba se bojati takvih studenata. kako cete sa njima sutra voditi dijalog po pitanju buducnosti jal neceg drugog?
Seseljovo srce je tuzno zbog Kosova .Place i cvili k'o ker koga ugrize veci i jaci pas .Sto je god vise mladih Seselja koje je on odgojio sanse za ukidanje rs su vece .Sto je god vise Latica i Cengica i Cerica i Izebegovica Bosni se crno pise .Nacionalizam i vjerski fanatizam uvijek gube na kraju .Laz je uvijek gubitnik samo treba vremena .Zapamti to .mesha wrote:Nisam rekao da trebaju paliti. mozda su trebali osuduti primitivizam koji demonstriraju studenti u rs-u.feral.tribune wrote:Ne treba se bojatii ovakvih studenata .I seselj je kao student bio ovakav , nacionalista , a sada broji zvijezde iznad oblacnog haskog neba .Ovakvih studenata se treba plasiti kada imaju oruzje a ti ga nemas .Ovakvi studenti ce sami srusiti rs .Nikome glpani i nacionailisti nisu dobro donijeli .Ponosan sam sto srajevski studenti ne pale srpske zastave po Sarajevu mada su bili kao djeca u srpskom obrucu 4 godine .mesha wrote:treba se bojati takvih studenata. kako cete sa njima sutra voditi dijalog po pitanju buducnosti jal neceg drugog?
jel ti mislis da je seselju lose? zamisli koliko mu je srce kad vidi sta je ostavio iza sebe, toliko mladih seselja koji vrebaju...
kakvo oruzije? na sceni je latentni rat suptilnijim sredstvima.
Laz nacionalizma i fanatizma utkana u svijest kroz odgoj i obrazovanje traje odvec dugo da bismo docekali njen poraz i sunovrat tek tako, same od sebe. nikad nisu bile manje sanse za ukidanje rs-a. volja tih studenata je realnost iako je njihov, gore navedeni motiv, lazan. gdje je spremnost studenata iz sar da odgovore na izazove koji se stavljaju pred njih?feral.tribune wrote:Seseljovo srce je tuzno zbog Kosova .Place i cvili k'o ker koga ugrize veci i jaci pas .Sto je god vise mladih Seselja koje je on odgojio sanse za ukidanje rs su vece .Sto je god vise Latica i Cengica i Cerica i Izebegovica Bosni se crno pise .Nacionalizam i vjerski fanatizam uvijek gube na kraju .Laz je uvijek gubitnik samo treba vremena .Zapamti to .mesha wrote:Nisam rekao da trebaju paliti. mozda su trebali osuduti primitivizam koji demonstriraju studenti u rs-u.feral.tribune wrote: Ne treba se bojatii ovakvih studenata .I seselj je kao student bio ovakav , nacionalista , a sada broji zvijezde iznad oblacnog haskog neba .Ovakvih studenata se treba plasiti kada imaju oruzje a ti ga nemas .Ovakvi studenti ce sami srusiti rs .Nikome glpani i nacionailisti nisu dobro donijeli .Ponosan sam sto srajevski studenti ne pale srpske zastave po Sarajevu mada su bili kao djeca u srpskom obrucu 4 godine .
jel ti mislis da je seselju lose? zamisli koliko mu je srce kad vidi sta je ostavio iza sebe, toliko mladih seselja koji vrebaju...
Kod efendije Cerica koji ih uci da je u srebrenici brat ubio bratamesha wrote:Laz nacionalizma i fanatizma utkana u svijest kroz odgoj i obrazovanje traje odvec dugo da bismo docekali njen poraz i sunovrat tek tako, same od sebe. nikad nisu bile manje sanse za ukidanje rs-a. volja tih studenata je realnost iako je njihov, gore navedeni motiv, lazan. gdje je spremnost studenata iz sar da odgovore na izazove koji se stavljaju pred njih?feral.tribune wrote:Seseljovo srce je tuzno zbog Kosova .Place i cvili k'o ker koga ugrize veci i jaci pas .Sto je god vise mladih Seselja koje je on odgojio sanse za ukidanje rs su vece .Sto je god vise Latica i Cengica i Cerica i Izebegovica Bosni se crno pise .Nacionalizam i vjerski fanatizam uvijek gube na kraju .Laz je uvijek gubitnik samo treba vremena .Zapamti to .mesha wrote: Nisam rekao da trebaju paliti. mozda su trebali osuduti primitivizam koji demonstriraju studenti u rs-u.

Cudi me kako nisu napisali "kosovo je kolevka srBstva"Ivy wrote:mislim da je bilo u pitanju "kosovo je kolijevka srBstva"Vertex_bh wrote:O jakih li studenata!
Ne znaju 4 rijeci staviti na transparent a da pri tome ne naprave pravopisnu gresku![]()
Ne sjecam se sta je tacno pisalo jucer, ali mislim da su "fulali" jednacenje suglasnika po zvucnosti.
eeee moja BolonjoAbU_JamaL_MovE wrote:Cudi me kako nisu napisali "kosovo je kolevka srBstva"Ivy wrote:mislim da je bilo u pitanju "kosovo je kolijevka srBstva"Vertex_bh wrote:O jakih li studenata!
Nemoj tako, najlakse je reci SVAKA CAST UZ VAS SMO i onda se vratiti kuci u toplo i sa punim friziderom i na TVu gledati kako nestaju granicni prijelazi, nazdravljati sa drustvom i onda leci spavati...lunci wrote:meni stvarno nije jasno sto se ti "studenti" ne zapute u kosovsku mitrovicu i pomognu kolegama..cizme,pap,konzerva,zemunica i super..poslije 14 dana bice kao moram kuci imam ispite...
protiv koga protestuju u bl? mrske bosne? nije bosna priznala kosovo, u cemu je problem:)?
Najpreciznije, najjasnije i najistinitije rečeno!!!feral.tribune wrote:Sto je god vise mladih Seselja koje je on odgojio sanse za ukidanje rs su vece .Sto je god vise Latica i Cengica i Cerica i Izebegovica Bosni se crno pise
Ma uvijek ista stvar, junacine idu samo na sigurno, nema vise 3-4. armije u Evropi za ledjima, pa im se ne ide nigdje od sigurnog gnijezda gdje su 100% aktivno-pasivno podrzani. Iz Pristine se danas ne bi nijedan vratio.Prozor wrote:Ne kontam ove bjesne proteste po Beogradu i Banja Luci, kome ce to pomoc, i ko ce to njih podrzati jer pale zastave i razbijaju americku ambasadu? Kao da ce se Amerika sad prepast pa povuc priznanje nezavisnosti ili sta... Sto se junacine ne upute u Pristinu da pokazu ste je bre srpska zemlja?
i ja to bas sve tako vidim..mIRCerka wrote:Nemoj tako, najlakse je reci SVAKA CAST UZ VAS SMO i onda se vratiti kuci u toplo i sa punim friziderom i na TVu gledati kako nestaju granicni prijelazi, nazdravljati sa drustvom i onda leci spavati...lunci wrote:meni stvarno nije jasno sto se ti "studenti" ne zapute u kosovsku mitrovicu i pomognu kolegama..cizme,pap,konzerva,zemunica i super..poslije 14 dana bice kao moram kuci imam ispite...
protiv koga protestuju u bl? mrske bosne? nije bosna priznala kosovo, u cemu je problem:)?
A to sto se obje vlade peru unaprijed pricom " mi smo svjesni da ce biti sporadicnih incidenata, ali.." i sto unaprijed pravdaju kolateralne zrtve, koje ce uglavnom biti obicni civili, to nikom nista...
Doce Srbin iz Mitrovice i baciti bombu pred albanski kafic, ubice tako MLADE LJUDE a politicarima nastetiti nece...
Otici ce Albanac u Mitrovicu po noci, vidjece u necijoj avliji parkirano kakvo auto, heknuti kasikaru, ubiti zenu i dijete, dok ce muz/otac iz te kuce biti na granicnom prijelazu, paliti ga i braniti "istorijsko bla bla bla"
Sve idiot do idiota...
Iskreno se nadam da ce NATO i UN sto prije uletiti i sprijeciti pokolje ove vrste...ili ce, kao u nasem slucaju, pustiti da se trosi municija, da imaju kome prodati stare puske i prestari keks...