Mikrofoni, efekti, predpojacala, zvucne kartice, miksete, software, monitori, slusalice, sintovi, sampleri itd..
Jedan, jedan, proba... Dodaj malo jeke
Moderator: _BataZiv_0809

irfan2 wrote:koja je najjftinija audio kartica koja je asio kompetabile? i sta to uopste znaci? naime, za koristenje bilo kojih plaginova za gitaru recmo, u cubase-u, da bi mogao da procesira bez latencije trazi da je kartica asio competabile ...
i da, ako moze prijedlog za neku zvucnu koja moze razna cudesa izvest, do 70 € ...hvala unaprijed ...
zoom66 wrote:nazalost, jednu stvar moram da primjetim: prichash o tla 5052 a vamo koristish pirate. nix gut, nix gut...

To je on greskom, prilikom registracije ispustio 0, pa mu se nije dalo ispravljati, ali, dobro je da greskom nije dodao jos jednu 6.Radoje B. wrote:Ha ja, preko 30 KM sam dao za ove midi fajlove.
Imao sam u planu i ha4700 i ddx3216 (kako zvuci mixer?). Takodje imam AKG270, a imam i ZOOM 503, simulacija bas i guitar amp-ova. Guglo sam i zoom66 al izgleda da nemaju takav proizvod
.
To je direktno vezano za kvalitet zvuka. ProTools ne koristi procesore host kompujetra. Algoritmi programa su pisani za njihov hardware i na taj nacin su osigurali da ono sto udje i izadje ima kvalitet u tehnickom smislu. To je naravno drasticno povecalo cijenu, pa je tako sistem pristupacan profesionalcima, sto opet osigurava na neki nacin i onaj subjektivni/umjetnicki kvalitet.emir101 wrote:Problem sa Pro Toolsima je sto ih ne mozes koristiti bez Digidesign hardwarea, pa ih je tesko "isprobati" prije kupovine. Ali nisu bez razloga uključeni u 95% svjetske produkcije. Zato mi nije jasno da si se odlučio dati pare za Logic kad si mogao za isti novac uzeti neki m-box 2 sa Pro toolsima LE, krcat pluginima?
Radoje B. wrote:Ha ja, preko 30 KM sam dao za ove midi fajlove.
Imao sam u planu i ha4700 i ddx3216 (kako zvuci mixer?). Takodje imam AKG270, a imam i ZOOM 503, simulacija bas i guitar amp-ova. Guglo sam i zoom66 al izgleda da nemaju takav proizvod
.
Ako ne zamjeras, licno ne vidim zasto ljudi zaziru toliko od Behringer stvari. Tacno je da je sve to jeftina masovna kineska proizvodnja, ali su sve te spravice kopije top igracki. Mnoge Behringer spravice mogu posluziti svrsi dok su nove.Homer_Simpson wrote:Radoje B. wrote:Ha ja, preko 30 KM sam dao za ove midi fajlove.
.
![]()
Promjeni topic u Savez Behringer & Zoom Usera ...
Bilo sta od behringera organski ne podnosim... a Zoom me je iznenadio ... imam b 2.1u -> super stvarcica... ima usb + cubase ; taman dovoljno da glumis umjetnika...
Aha nasao sam 606. Ako je ispustio 0 onda je gitarista, a ako je ispustio 6...nexo wrote:To je on greskom, prilikom registracije ispustio 0, pa mu se nije dalo ispravljati, ali, dobro je da greskom nije dodao jos jednu 6.
Nikada probao, ali vrlo lako moguce obzirom da je kondenzatorski i da ima linearan frekvencijski odziv, dakle moze da pokupi visoke, a i ambijetalni zvuk seta. Inace, tvoji C1000 su takodje jako dobri za OH, a i piano...Radoje B. wrote:Neprovjereno: cuo sam da je par ECM 800 odlican overhead