Posebno me interesuje ,jel vi visoke zemske nosite visoku petu???
Ja kupila cizme sa punom petom od jedno 3-4 cm i polomi se ziva
haj me naucite
Moderator: anex
ne nosis stikle a nasla si nekog da te ozenimamica 31 wrote:tita vam kako hodate na stiklama tj. petama.![]()
Posebno me interesuje ,jel vi visoke zemske nosite visoku petu???![]()
Ja kupila cizme sa punom petom od jedno 3-4 cm i polomi se zivaSve me naprijed vuce
I eno ostavila ih u ostavu
![]()
haj me naucite
veze ti nemasblack wrote:pa moras se drzati u stilu progutane drske od metlei praviti sitnije korake stavljajuci stopalo ispred stopala
![]()
ijaaaaao sta je komentara za 15 minutadanas wrote:veze ti nemasblack wrote:pa moras se drzati u stilu progutane drske od metlei praviti sitnije korake stavljajuci stopalo ispred stopala
![]()
![]()
ja sasvim fino grabim u stiklama od 9 cenata bez problema
![]()
![]()
ove sto tako hodaju imaju losu cipelu -- tj. stikla im nije legla kako treba... nije svaka stikla ista... dobro uradjena cipela, koja pase nozi kako treba je cesto udobnija od skroz ravne...
PS mamice, nosima u meni 180... jedva da znam hodat u ravnim
gle, ja mislim da je pendastim lakse naucit, jer one ne moraju ovoliku visinu uspravno drzatfrozen wrote:wahahahahahhanaprijed te vuce
![]()
Za uspjesno hodanje moras biti rodjeni talenat![]()
No cini mi se da ove pendaste brze savladaju tu tehniku nosanja visokih peta... Mi visoke ko pelikani... na ovim klimavim nozicama nabadamo![]()
Ali mi iskustvo govori da imas stikle i "stikle"... Ako su udobne na prvu, ha ih probas... ima sanse da u njima i hodas ko dama i gospodja![]()
Probaj, knjigu na glavu staviti, obuj te stikle nove i upravi kroz hodnik![]()
I sretno!!!
a ja inace brzo hodamblack wrote:pa moras se drzati u stilu progutane drske od metlei praviti sitnije korake stavljajuci stopalo ispred stopala
![]()
pazi, probaj ovako...mamica 31 wrote:ijaaaaao sta je komentara za 15 minutadanas wrote:veze ti nemasblack wrote:pa moras se drzati u stilu progutane drske od metlei praviti sitnije korake stavljajuci stopalo ispred stopala
![]()
![]()
ja sasvim fino grabim u stiklama od 9 cenata bez problema
![]()
![]()
ove sto tako hodaju imaju losu cipelu -- tj. stikla im nije legla kako treba... nije svaka stikla ista... dobro uradjena cipela, koja pase nozi kako treba je cesto udobnija od skroz ravne...
PS mamice, nosima u meni 180... jedva da znam hodat u ravnim
![]()
Danas i ja sam 180![]()
i imam osjecaj da svi bulje u mene. Hebem ti, svi ko karanfili pored mene. Cak i muzu mogu pitu s glave jest. On je samo 182![]()
![]()
obula sam ih pola sata i listovi su me zabolili, tri puta sam izvrnula nogu, vena me zabolila , ma katastrofa.
A fino sam ih platila (grehota je da ih ne nosim) i super izgledaju na farmerke

Za damu se trebas roditi, to se ne uci tako lahkomamica 31 wrote:tita vam kako hodate na stiklama tj. petama.![]()
Ja kupila cizme sa punom petom od jedno 3-4 cm i polomi se zivaSve me naprijed vuce
![]()
haj me naucite
a ja vamo esej napisala, sve sa slikamaBaby Jane wrote:Za damu se trebas roditi, to se ne uci tako lahkomamica 31 wrote:tita vam kako hodate na stiklama tj. petama.![]()
![]()
haj me naucite![]()
a sto ne mogu na rende koraBaby Jane wrote:Za damu se trebas roditi, to se ne uci tako lahko![]()
Ma ti si garant neki naucnik ( ako nisi, onda si fulila profesijudanas wrote:a ja vamo esej napisala, sve sa slikamaBaby Jane wrote:Za damu se trebas roditi, to se ne uci tako lahkomamica 31 wrote:tita vam kako hodate na stiklama tj. petama.![]()
![]()
haj me naucite![]()
![]()
![]()
Saian wrote:nego citajuci ovu temu kontam Air Razija bi bila tako ponosna na vas, sve centar do centra![]()
![]()
e hebi ga onda. sigurno nisam dama jer sam tri godine nosila kratku kosu, ne znam hodat u stiklama, skoro da se ne sminkamBaby Jane wrote:Ma ti si garant neki naucnik ( ako nisi, onda si fulila profesijudanas wrote:a ja vamo esej napisala, sve sa slikamaBaby Jane wrote:Za damu se trebas roditi, to se ne uci tako lahko![]()
![]()
![]()
)...neke stvari je sasvim lahko objasniti...u ovom slucaju, ili si dama ili ne
![]()
![]()
![]()
de neke ovaj put s ravnijom petomdanas wrote:joj, kao tesko vam jeSaian wrote:vjeruj mamice, mi haremlije pod chizmom can sing a song about itdanas wrote: jer cizma 'cuva' forumu![]()
![]()
![]()
a ja taman posla nove cizme kupit, da malo razgazam
![]()