To su:
Njemačka (obje Bundes lige), francuska, holandska, portugalska, argentinska, druga engleska, belgijska, ruska i MLS.
Nadam se da cemo i mi dobiti SportKlub plus!
Moderator: anex
joj nbastachu wrote:SportKlub plus ce biti zastzpljen na cijeloj tritoriji bivse Jugoslavije osim mozda Makedonije, i sve zemlje ce imati apsolutno istu programsku semu, osim sto ce SportKlub u Hrvatskoj i Sloveniji imati svoje komentatore, a nama ce biti komentatoru k'o u Srbiji. Znaci apsolutno ista sema. I Ima film+ na kanalima nekih kablovskih operatera, a sto su ovi drugi gamad tu ja ne mogu nista! Koliko ja znam, SportKlub plus, bi trebali da imaju svi operateri (kablovski), koji imaju i obicni SportKlub, a sad vidjet cemo, nista me nebi iznenadilo poznavajuci nasu gamad! A sto se tice SportKlub-a plus, stvoren je, kako bi se klasicni SportKlub rasteretio fudbalom, kako bi mogli ici drugi sportovi! Nesto se spominje i mogucnost NBA.
Koji to operateri puštaju film+ ?stachu wrote:SportKlub plus ce biti zastzpljen na cijeloj tritoriji bivse Jugoslavije osim mozda Makedonije, i sve zemlje ce imati apsolutno istu programsku semu, osim sto ce SportKlub u Hrvatskoj i Sloveniji imati svoje komentatore, a nama ce biti komentatoru k'o u Srbiji. Znaci apsolutno ista sema. I Ima film+ na kanalima nekih kablovskih operatera, a sto su ovi drugi gamad tu ja ne mogu nista! Koliko ja znam, SportKlub plus, bi trebali da imaju svi operateri (kablovski), koji imaju i obicni SportKlub, a sad vidjet cemo, nista me nebi iznenadilo poznavajuci nasu gamad! A sto se tice SportKlub-a plus, stvoren je, kako bi se klasicni SportKlub rasteretio fudbalom, kako bi mogli ici drugi sportovi! Nesto se spominje i mogucnost NBA.