Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Otisao sam do Imteca, gdje sam kupio racunar, zainteresovan sam za
ASUS TV tuner P7131
Cijena: 76.00
rekli su mi da dobijam sav softver uz njega, te da je ugradnja besplatna......sta mislite o ovoj opciji, ah da ima i daljinski.... htio sam prikopcati kablovsku TV , da nekupujem sad i televizor.....
imam ja leadtek winfast tv 2000 expert i pravo sam zadovoljan, ali sam dosta tih asusica ugradio i nisu ni one lose... software mi je daaaleko bolji kod asusa nego ovaj winfastov tvr... isto ko' da je ostao sa win98...
ma meni samo smeta sto npr ne mogu da kontrolisem muziku i ostalu multimediu sa daljincem dok kod asusa sve ima u jednom. a nisam nasao nikakav programcic da to radim. palim komp na daljinac jos samo kad bi mogao da upalim winamp i uprem play sve bi bilo hokej
Qler wrote:ma meni samo smeta sto npr ne mogu da kontrolisem muziku i ostalu multimediu sa daljincem dok kod asusa sve ima u jednom. a nisam nasao nikakav programcic da to radim. palim komp na daljinac jos samo kad bi mogao da upalim winamp i uprem play sve bi bilo hokej
uICE?
Radi odlicno sa Leadtek daljincem. Inace ja ASUS ne bih preporucio...
ja nikad jos nisam koristio nijedan tuner, tako da sam laik u vezi toga, pa mi trebaju vase preporuke iz iskustva sa njima......vec kad uzimam da nadem nesto najoptimalnije u nekoj razumnoj cijeni.....
ok vazi, jos samo ako znate u kojoj prodavnici ima Leadtek Winfast ima kupiti, jer na web sajtovima ovih nasih domacih firmi nisam mogao naci, da vas nedavim dalje....pozdrav
Sretno... Nemoj zaboraviti da treba¹ spojiti TV-tuner sa zvuènom karticom. Uz tuner ti u kutiji treba doæi taj kabliæ (da me na glavu nasadi¹, ne znam kako se zove). Ako ne doðe, tra¾i to ili kupi - 2-3 KM je.
ok pazicu, mada ce mi ugraditi ovi u prodavnici, da ja ne razbijam glavu kako to ide.....ja sam ti od onih koji samo znaju osigurac promjeniti u kuci.....
sulesavic wrote:Sretno... Nemoj zaboraviti da trebaš spojiti TV-tuner sa zvučnom karticom. Uz tuner ti u kutiji treba doći taj kablić (da me na glavu nasadiš, ne znam kako se zove). Ako ne dođe, traži to ili kupi - 2-3 KM je.
Ne moras. Noviji modeli Leadteka se spajaju direkt na plocu.
sulesavic wrote:Sretno... Nemoj zaboraviti da treba¹ spojiti TV-tuner sa zvuènom karticom. Uz tuner ti u kutiji treba doæi taj kabliæ (da me na glavu nasadi¹, ne znam kako se zove). Ako ne doðe, tra¾i to ili kupi - 2-3 KM je.
Ne moras. Noviji modeli Leadteka se spajaju direkt na plocu.
Ni zamisliti ne mo¾e¹ koje je to gadno iskustvo bilo...