ADSL pitanjce....
Moderator: Benq
-
Hendrix
#1 ADSL pitanjce....
Danas s jaranom uđem u raspravu o ADSLu i on kaže da se sa ovom vezom impulsi ne mjere , to mi je jasno za internet ali da li se i svi tel razgovori ne mjere uopšte? Po ovoj logici onda za cijenu ADSLa mogu pričati na lentafo koliko hoću , s kim hoću bez obzira na impulse ?!?! 
- karanana
#2 Re: ADSL pitanjce....
Ma jok bolan. Telefon placas ko sto si i placao. Ih da je tako drug moj, ne bi ovi u telekomu ni nudili ADSL. Od cega bi one jadne platice isplacivali.Hendrix wrote:Danas s jaranom uđem u raspravu o ADSLu i on kaže da se sa ovom vezom impulsi ne mjere , to mi je jasno za internet ali da li se i svi tel razgovori ne mjere uopšte? Po ovoj logici onda za cijenu ADSLa mogu pričati na lentafo koliko hoću , s kim hoću bez obzira na impulse ?!?!
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#5 Re: ADSL pitanjce....
Hendrix wrote:Danas s jaranom uđem u raspravu o ADSLu i on kaže da se sa ovom vezom impulsi ne mjere , to mi je jasno za internet ali da li se i svi tel razgovori ne mjere uopšte? Po ovoj logici onda za cijenu ADSLa mogu pričati na lentafo koliko hoću , s kim hoću bez obzira na impulse ?!?!