ADSL pitanjce....

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Hendrix

#1 ADSL pitanjce....

Post by Hendrix »

Danas s jaranom uđem u raspravu o ADSLu i on kaže da se sa ovom vezom impulsi ne mjere , to mi je jasno za internet ali da li se i svi tel razgovori ne mjere uopšte? Po ovoj logici onda za cijenu ADSLa mogu pričati na lentafo koliko hoću , s kim hoću bez obzira na impulse ?!?! :?
karanana

#2 Re: ADSL pitanjce....

Post by karanana »

Hendrix wrote:Danas s jaranom uđem u raspravu o ADSLu i on kaže da se sa ovom vezom impulsi ne mjere , to mi je jasno za internet ali da li se i svi tel razgovori ne mjere uopšte? Po ovoj logici onda za cijenu ADSLa mogu pričati na lentafo koliko hoću , s kim hoću bez obzira na impulse ?!?! :?
Ma jok bolan. Telefon placas ko sto si i placao. Ih da je tako drug moj, ne bi ovi u telekomu ni nudili ADSL. Od cega bi one jadne platice isplacivali.
Pooll

Post by Pooll »

Telefon se naplacuje standardno prema cjenovniku za mjesne, medjumjesne i medunarodne razgovore.... imao ADSL ili ne...

ADSL se tarifira odvojeno (limit 3, 5 gb... )
Hendrix

Post by Hendrix »

Ma ovo sam i ja konto , malo mi se jaruga zanio očigledno :)
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#5 Re: ADSL pitanjce....

Post by anex »

Hendrix wrote:Danas s jaranom uđem u raspravu o ADSLu i on kaže da se sa ovom vezom impulsi ne mjere , to mi je jasno za internet ali da li se i svi tel razgovori ne mjere uopšte? Po ovoj logici onda za cijenu ADSLa mogu pričati na lentafo koliko hoću , s kim hoću bez obzira na impulse ?!?! :?
:lol: :D :D :D :lol: :lol: :-D :-) :shock: :lol: :? :? :D :D :D
Post Reply