ELLE DEKOR
Moderator: anex
-
jolia
#1 ELLE DEKOR
Primjetila sam u hrvatskim časopisima da je odnedavno krenulo i novo izdanje Elle magazina, Elle dekor, a kako sam silna zaljubljenica u uređenje interijera htjela sam da pitam da li iko zna gdje se ta izdanja kod nas mogu kupiti? Pogledala sam u Mercatoru, nije bilo, ostale trafike nisam ni pokušavala jer ne znam gdje se nudi takav izbor novina kao u Mercatoru (ako vi znate, javite). Probala sam i sa pretplatom, ali važi samo za Hrvatsku. Imate li kakav prijedlog ???
-
prleitihi
oni koji na trafici traže oslobođenje desi im se:" kad pokušate na trafici kupiti Oslobođenje, prodavačica vam kaže da “to nitko ne čita” i uvali vam Dnevni avaz; "..
..pa zamislit šta bi tebi uradila kad bi ti došla i rekla imate li elle dekor.. 
-
Svemirski_Jebach
naruci iz inostranstva...mogucno je da imaju pretplatu.
-
bila u halila
[quote="prleitihi"]oni koji na trafici traže oslobođenje desi im se:" kad pokušate na trafici kupiti Oslobođenje, prodavačica vam kaže da “to nitko ne čita” i uvali vam Dnevni avaz; "..
..pa zamislit šta bi tebi uradila kad bi ti došla i rekla imate li elle dekor..
[/quo
Pa nije valjda tako u svim trafikama.
Jucer sam ugledala novi broj Elle Decora u izlogu trafike na tramvajskoj stanici Marijin Dvor, u pravcu Čaršije. Ako ti je usput - požuri. Elle Decor, inače, izlazi dvomjesečno.
Pored toga, imaš Brava Casa u srpskom prijevodu, mislim da izlazi mjesečno. Bude u svim većim trafikama.
Pa nije valjda tako u svim trafikama.
Jucer sam ugledala novi broj Elle Decora u izlogu trafike na tramvajskoj stanici Marijin Dvor, u pravcu Čaršije. Ako ti je usput - požuri. Elle Decor, inače, izlazi dvomjesečno.
Pored toga, imaš Brava Casa u srpskom prijevodu, mislim da izlazi mjesečno. Bude u svim većim trafikama.
-
AmchoSM
#8 Re: ELLE DEKOR
Probaj u AVAZu na recepciji ima velika trafika gdje svako jutro dolaze novine iz cijelog svijeta kako znam. Eh sad za tu novinu nisam siguran da li je ima. Mada je i ona u mercatoru na glasu da ima jako veliki izbor štampe. Vjerovatno da još nije došla kod nas.jolia wrote:Primjetila sam u hrvatskim časopisima da je odnedavno krenulo i novo izdanje Elle magazina, Elle dekor, a kako sam silna zaljubljenica u uređenje interijera htjela sam da pitam da li iko zna gdje se ta izdanja kod nas mogu kupiti? Pogledala sam u Mercatoru, nije bilo, ostale trafike nisam ni pokušavala jer ne znam gdje se nudi takav izbor novina kao u Mercatoru (ako vi znate, javite). Probala sam i sa pretplatom, ali važi samo za Hrvatsku. Imate li kakav prijedlog ???
- chuchumbamayumbe
#10 Re: ELLE DEKOR
Imas ga u trafici u Wisi na Stupu! Vidio ja sinoc!jolia wrote:Primjetila sam u hrvatskim časopisima da je odnedavno krenulo i novo izdanje Elle magazina, Elle dekor, a kako sam silna zaljubljenica u uređenje interijera htjela sam da pitam da li iko zna gdje se ta izdanja kod nas mogu kupiti? Pogledala sam u Mercatoru, nije bilo, ostale trafike nisam ni pokušavala jer ne znam gdje se nudi takav izbor novina kao u Mercatoru (ako vi znate, javite). Probala sam i sa pretplatom, ali važi samo za Hrvatsku. Imate li kakav prijedlog ???