ELLE DEKOR

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
jolia

#1 ELLE DEKOR

Post by jolia »

Primjetila sam u hrvatskim časopisima da je odnedavno krenulo i novo izdanje Elle magazina, Elle dekor, a kako sam silna zaljubljenica u uređenje interijera htjela sam da pitam da li iko zna gdje se ta izdanja kod nas mogu kupiti? Pogledala sam u Mercatoru, nije bilo, ostale trafike nisam ni pokušavala jer ne znam gdje se nudi takav izbor novina kao u Mercatoru (ako vi znate, javite). Probala sam i sa pretplatom, ali važi samo za Hrvatsku. Imate li kakav prijedlog ???
prleitihi

Post by prleitihi »

oni koji na trafici traže oslobođenje desi im se:" kad pokušate na trafici kupiti Oslobođenje, prodavačica vam kaže da “to nitko ne čita” i uvali vam Dnevni avaz; ".. :oops: ..pa zamislit šta bi tebi uradila kad bi ti došla i rekla imate li elle dekor.. :oops:
vela-ze

Post by vela-ze »

ma nista kupi magazin Moj Dom i eto ti uredjenja enterijera
jolia

Post by jolia »

Hvala,pokušat ću :)
jolia

Post by jolia »

nema nigdje :sad: :sad: :sad:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

naruci iz inostranstva...mogucno je da imaju pretplatu.
bila u halila

Post by bila u halila »

[quote="prleitihi"]oni koji na trafici traže oslobođenje desi im se:" kad pokušate na trafici kupiti Oslobođenje, prodavačica vam kaže da “to nitko ne čita” i uvali vam Dnevni avaz; ".. :oops: ..pa zamislit šta bi tebi uradila kad bi ti došla i rekla imate li elle dekor.. :oops:[/quo

Pa nije valjda tako u svim trafikama.

Jucer sam ugledala novi broj Elle Decora u izlogu trafike na tramvajskoj stanici Marijin Dvor, u pravcu Čaršije. Ako ti je usput - požuri. Elle Decor, inače, izlazi dvomjesečno.

Pored toga, imaš Brava Casa u srpskom prijevodu, mislim da izlazi mjesečno. Bude u svim većim trafikama.
AmchoSM

#8 Re: ELLE DEKOR

Post by AmchoSM »

jolia wrote:Primjetila sam u hrvatskim časopisima da je odnedavno krenulo i novo izdanje Elle magazina, Elle dekor, a kako sam silna zaljubljenica u uređenje interijera htjela sam da pitam da li iko zna gdje se ta izdanja kod nas mogu kupiti? Pogledala sam u Mercatoru, nije bilo, ostale trafike nisam ni pokušavala jer ne znam gdje se nudi takav izbor novina kao u Mercatoru (ako vi znate, javite). Probala sam i sa pretplatom, ali važi samo za Hrvatsku. Imate li kakav prijedlog ???
Probaj u AVAZu na recepciji ima velika trafika gdje svako jutro dolaze novine iz cijelog svijeta kako znam. Eh sad za tu novinu nisam siguran da li je ima. Mada je i ona u mercatoru na glasu da ima jako veliki izbor štampe. Vjerovatno da još nije došla kod nas.
jolia

Post by jolia »

e hvala vam puno, brava casu inače kupujem, al reko da proširim vidike... raja častim vas ako bude! :D
chuchumbamayumbe

#10 Re: ELLE DEKOR

Post by chuchumbamayumbe »

jolia wrote:Primjetila sam u hrvatskim časopisima da je odnedavno krenulo i novo izdanje Elle magazina, Elle dekor, a kako sam silna zaljubljenica u uređenje interijera htjela sam da pitam da li iko zna gdje se ta izdanja kod nas mogu kupiti? Pogledala sam u Mercatoru, nije bilo, ostale trafike nisam ni pokušavala jer ne znam gdje se nudi takav izbor novina kao u Mercatoru (ako vi znate, javite). Probala sam i sa pretplatom, ali važi samo za Hrvatsku. Imate li kakav prijedlog ???
Imas ga u trafici u Wisi na Stupu! Vidio ja sinoc!
Post Reply