Sretan ti Dejton, Hare!!
-
halo_ba
#1 Sretan ti Dejton, Hare!!
Evo, masallah, u dobrom zdravlju docekasmo 11 godisnjicu sporazuma o podjeli BiH na ovo i ono.
Zelim da arhitektu sporazuma ovim putem cestitam godisnjicu i da nam jos dugo pozivi (ako moze u Turskoj).
Zelim da arhitektu sporazuma ovim putem cestitam godisnjicu i da nam jos dugo pozivi (ako moze u Turskoj).
- uvjek dobar gost
Ja se pridružujem čestitkama, istim povodom mu se zahvaljujem na eksperimentu u koji nas je sve ugurao. Te mu čestitam na nizu malverzacija u koje je uključen i od kojih ima hajra....
Moj Hare što nas zajeba sve ,al j.ga nisi sam to uradio pa nije sve na tvoju dušu....
Vrijeme je da se krene !!!
Moj Hare što nas zajeba sve ,al j.ga nisi sam to uradio pa nije sve na tvoju dušu....
Vrijeme je da se krene !!!
-
nepodobni
#3 Re: Sretan ti Dejton, Hare!!
Hvala, hvala... U sreci i veselju prozivjela jos 50 ovakvih godina... Ipak, ne bih se zadrzavao na jednom mjestu, pa ni u Turskoj, jer se volim smucati po svijetu...halo_ba wrote:Evo, masallah, u dobrom zdravlju docekasmo 11 godisnjicu sporazuma o podjeli BiH na ovo i ono.
P.S. I nemoj moje zasluge pripisivati drugima...
S postovanjem,
Richard Holbruk
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#4 Re: Sretan ti Dejton, Halo!!
Šta će u turskoj. Njihova je, daleko joj ljepa kuća USA. Tamo su se školovali. Jer su im roditelji bili guzonje.halo_ba wrote:Evo, masallah, u dobrom zdravlju docekasmo 11 godisnjicu sporazuma o podjeli BiH na ovo i ono.
-
nepodobni
A sad je na redu, valjda, ona:_BosanaC wrote:Godine su prosle pune muka
Ginulo se za slobodu nijemo
Ali s pjesmom umjesto jauka
Druze Hare mi ti se kunemo
"Padaj silo i nepravdo,
narod ti je sudit zvan,
bjez'te od nas nocne tmine,
svanuo je i nas dan"
- Patron of Formello
Sretna godišnjica dragom Lepom.
Nadam se da će ga zdravlje poslužiti ove naredne 4 godine da nas dobro osiromaši i opljačka.Lepi prodaji sve za jednu KM.
I Telekom i Elektroprivredu i sve ostalo.Obezbjedi i vlastitu praunučad.
Glupi narod je uz tebe. 
- stickitout
Samo bih zadnje ispravio..._BosanaC wrote:Godine su prosle pune muka
Druze Hare mi ti Seku nemo!!
-
nepodobni
Nas barem 350 hiljada "glupih", a vi "pametni" mozete traziti azil u leglo te vrste socijaldemokratije. Putin ce vas, vjerujem, rado primiti. Kazu sa ovih prostora su bili najbolji kontraobavjestajci...Patron of Formello wrote:Sretna godišnjica dragom Lepom.Nadam se da će ga zdravlje poslužiti ove naredne 4 godine da nas dobro osiromaši i opljačka.Lepi prodaji sve za jednu KM.
Glupi narod je uz tebe.
-
_BosanaC
Ma kakve crne druge opcijekaranana wrote:Sta ste na covjeka navalili? Cuj on kreator Daytonskog sporazuma. I Alija je potpisao pa ga niko ne spominje. Na kraju krajeva, koje su nam tada druge opcije bile nego da potpisemo?
-
_BosanaC
Pa vas 350000 pametnih i jeste garant opstanka RS-anepodobni wrote:Nas barem 350 hiljada "glupih", a vi "pametni" mozete traziti azil u leglo te vrste socijaldemokratije. Putin ce vas, vjerujem, rado primiti. Kazu sa ovih prostora su bili najbolji kontraobavjestajci...Patron of Formello wrote:Sretna godišnjica dragom Lepom.Nadam se da će ga zdravlje poslužiti ove naredne 4 godine da nas dobro osiromaši i opljačka.Lepi prodaji sve za jednu KM.
Glupi narod je uz tebe.
-
paldumđija
A sad je na redu ova (Napomena: Upotrebljivo samo za štovaoce velikog Vožda):nepodobni wrote:_BosanaC wrote:Godine su prosle pune muka
"Padaj silo i nepravdo,
narod ti je sudit zvan,
i rekao je Zlaji "MARŠ VAN"
bjez'te od nas nocne tmine,
svanuo je i nas dan"
da kažemo 100 % nam se ostvario san
- karanana
E moj Bosanceros...Banja Luka bila prazna jelde, svi vec pobjegli u Beograd? Doboj takodjer? Hehe. Momcino lako ti je bilo gutati takve vijesti dok si sjedio pred televizorom ili radiom. A jesu li ti te iste vijesti rekle mozda da je Gorazde deblokirano i da je deblokada Sarajeva pitanje sata? Vjerovatno si i to cuo._BosanaC wrote:Ma kakve crne druge opcijekaranana wrote:Sta ste na covjeka navalili? Cuj on kreator Daytonskog sporazuma. I Alija je potpisao pa ga niko ne spominje. Na kraju krajeva, koje su nam tada druge opcije bile nego da potpisemo?Cuj druge opcije... Ne mislis valjda na ulazak petog korpusa u Banja Luku i treceg u Doboj?
-
Kubura
Ljubim ruke onima koji su potpisali Dejtonski sporazum. Taj dan sam prestao ici na Kovace i ispracati svoje prijatelje i rodbinu.
Danas kada odem na Kovace, pomolim se za duse poginulih prijatelja i zahvalim se onima koji su potpisali Dejton.
Bas me interesuje gdje su danasnji kriticari bili taj dan. Ja sam bio par kilometara od Prijedora. Ne zalim, danas ni mrve sto nismo usli u prijedor, jer bi sigurno to znacilo da danas umjesto sto pijem kafu sa svojim prijateljima ili oni sa mnom mozda isli na Kovace i ucili fatihu nekom od nas.
Zbog svega toga, HVALA ONOME KO JE KREIRAO I PRISILIO NA POTPISIVANJE DEJTONA
Danas kada odem na Kovace, pomolim se za duse poginulih prijatelja i zahvalim se onima koji su potpisali Dejton.
Bas me interesuje gdje su danasnji kriticari bili taj dan. Ja sam bio par kilometara od Prijedora. Ne zalim, danas ni mrve sto nismo usli u prijedor, jer bi sigurno to znacilo da danas umjesto sto pijem kafu sa svojim prijateljima ili oni sa mnom mozda isli na Kovace i ucili fatihu nekom od nas.
- Patron of Formello
Druže Lepi, naše rosno cvijeće
cijeli narod za tobom se kreće
ti si, druže, na temelju bio
od početka si podjelu zemlje predvodio
cijeli narod za tobom se kreće
ti si, druže, na temelju bio
od početka si podjelu zemlje predvodio
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Jebo radio i TV vijesti, kad ti dodje clan familije iz rova blatnjav pa ti kaze NE DAODSE NASI DA NASTAVIMO DALJE MAJKU IM...karanana wrote:E moj Bosanceros...Banja Luka bila prazna jelde, svi vec pobjegli u Beograd? Doboj takodjer? Hehe. Momcino lako ti je bilo gutati takve vijesti dok si sjedio pred televizorom ili radiom. A jesu li ti te iste vijesti rekle mozda da je Gorazde deblokirano i da je deblokada Sarajeva pitanje sata? Vjerovatno si i to cuo._BosanaC wrote:Ma kakve crne druge opcijekaranana wrote:Sta ste na covjeka navalili? Cuj on kreator Daytonskog sporazuma. I Alija je potpisao pa ga niko ne spominje. Na kraju krajeva, koje su nam tada druge opcije bile nego da potpisemo?Cuj druge opcije... Ne mislis valjda na ulazak petog korpusa u Banja Luku i treceg u Doboj?
e to je bolno....
-
nepodobni
Nema na cemu. Amerika je uvijek "bila uz vas". Mada smo i napravili pokoju gresku u Dejtonu na vasu stetu, ali vremenom ce se i to ispraviti. Nismo vam mogli bas sve zelje ispuniti, bilo je i onih (puno vise) koji su zastupali zelje Srbije, pa smo morali i njima izaci u susret za neke stvari. E tu smo pogrijesili...Kubura wrote:Ljubim ruke onima koji su potpisali Dejtonski sporazum. Taj dan sam prestao ici na Kovace i ispracati svoje prijatelje i rodbinu.
Richard Holbruk
-
paldumđija
Potpisujem Mr. Kubura.Kubura wrote:Ljubim ruke onima koji su potpisali Dejtonski sporazum. Taj dan sam prestao ici na Kovace i ispracati svoje prijatelje i rodbinu.
Trebaš pitati ovog bosanca (sa velikim C na kraju nicka) gdje se on zatekao u vrijeme potpisivanja Dejtona. Vjerovatno je već tada surfao po internetu u nekom betonskom podrumu i ljubio sliku svog vožda dok si ti ratovao okolo Prijedora.
-
halo_ba
Pa sto mu bolan ne rece da potpise 1992, kad su kjafiri manje iskali nego 1995...da ne ginemo dzaba.Kubura wrote:Ljubim ruke onima koji su potpisali Dejtonski sporazum. Taj dan sam prestao ici na Kovace i ispracati svoje prijatelje i rodbinu.