Kick off wrote:kako tihic moze tebe odbiti da glasas za sdp???? pa to je tihic izjavio, nije zlatko

sasvim dovoljno ...
znaci cekaj odgovor sdp- a pa onda odlucuj da li ces glasati za njih ili ne
imam osjecaj da ga vec znam...
Kick off wrote:evo zasto.ako si probosanski srbin, glasaces za probosansku stranku, recimo sdp. sad da bi taj sdp usao u vladu mora naci koalicionog partnera, a najmanje zlo od svih su stranke iz federacije... minus HDZ.... ako si uistinu probosanski orjentisan, slozit ces se sa ovim...
pa nebi se bas slozio da su stranke iz federacije najmanje zlo ... samo zato sto se zalazu za cjelovitu bih ne znaci jos dugo da su probosanske
bilo bi interesantno otvoriti temu o tome sta znaci uopste "probosanske"
Kick off wrote:ja to ne gledam kao ti gavro.
ocigledno ...
za mene su sds=pdp i donekle snsd i sve ostale stranke iz rs-a

plus hdz.. ima razlike ali u sustini svima je cilj ocuvanje etnicki ciste republike srpske i formiranje treceg entiteta
istina je da su sve za ocuvanje rs. e sad da li je pdp ili snsd za etnicku cistu rs je drugo pitanje.
Kick off wrote:ne mozes porediti sda i sds gavro... znas to i sam.to jeste iskljucivo bosnjacka stranka koja se bori za bosnjacke interese ali im je ipak cilj ocuvanje bosne bez entiteta
mozes porediti sds i sda... obadvije su skupina lokalnih kriminalaca ili bolje receno sibicara. nista drugo...
i ne moze sda biti istovremeno probosanska i zalagati se samo za bosnjacka prava. po tvom opisu oni djeluju kao neka nevinasca... et' neko ih zajebo.
za mene je to sve ista bagra.
nego ne rece mi sta mislis o tome sto je sda glasala za predstavnika srs-a

btw ta stranka se naziva "srpska radikalna stranka - dr vojislav seselj". ako je neko nanjeo stete i bola bosnjacima u bih onda su to seseljovi dobrovoljci ili bolje receno pljackarosi