brkovi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
photo

#1 brkovi

Post by photo »

ne mogu da se nacudim nasim curama (ne svima, naravno), koje sebi dozvole brkove. ne mislim ono mesto malo, nego, ba to crno, raste jos malo pa ko muski... mislim, obrij se, depiliraj, radi sta god, meni je odvratno vodjeti curu a ono brkovi strse. juce sam vidio jednu curu, ono tijelo zmaj, obucena prva liga, a kada sam se priblizio, zapljusnuli me njeni brkovi da sam odmah izgubio volju za bilo cim za taj dan.

dobro, mi muskarci se znamo zapustiti i preko mjere, mali broj nas brije bradu i brkove na vrijeme, a da ne govorim o onome ispod pazduha, ali od zenske uvijek ocekujem da bude "svjeze izbrijana" na svim mjestima, lice i medjunozje (ovo pogotovo).
Drvosjeca iz Dejcica

#2 Re: brkovi

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

photo wrote:ne mogu da se nacudim nasim curama (ne svima, naravno), koje sebi dozvole brkove. ne mislim ono mesto malo, nego, ba to crno, raste jos malo pa ko muski... mislim, obrij se, depiliraj, radi sta god, meni je odvratno vodjeti curu a ono brkovi strse. juce sam vidio jednu curu, ono tijelo zmaj, obucena prva liga, a kada sam se priblizio, zapljusnuli me njeni brkovi da sam odmah izgubio volju za bilo cim za taj dan.

dobro, mi muskarci se znamo zapustiti i preko mjere, mali broj nas brije bradu i brkove na vrijeme, a da ne govorim o onome ispod pazduha, ali od zenske uvijek ocekujem da bude "svjeze izbrijana" na svim mjestima, lice i medjunozje (ovo pogotovo).
:lol: Zar i zene ne ocekuju od muskaraca da budemo svjeze izbrijani, kako gore tako i "dole"... :D
anais_nin

#3 Re: brkovi

Post by anais_nin »

photo wrote: dobro, mi muskarci se znamo zapustiti i preko mjere, mali broj nas brije bradu i brkove na vrijeme, a da ne govorim o onome ispod pazduha, ali od zenske uvijek ocekujem da bude "svjeze izbrijana" na svim mjestima, lice i medjunozje (ovo pogotovo).
:lol: ma ocekuj ti i dalje :lol: :D

mislim daleko od toga da vecina zena ne uziva u tome da je svuda glatka i svjeze obrijana...ali jbg-a nekad zivot zasmeta u tim stvarima...laze svaka koja kaze da nikad sebi nije dozvolila, posebno u noznom dijelu, ono da se malo zapusti...mislim zimi... :lol: :D

a sto se brkova tice, pa moram priznati da i meni to smeta...kod zena mislim...posebno ono lijepa zena, dotjerana, a tamo brkovi u 16....a na svakom koraku ima onih situVacija za izbijeljivanje istih, to je 10 minuta posla... :D
silentbob

Post by silentbob »

kako se briju mosnice :D :D :D
felichi

Post by felichi »

ziletom
G.O.D.

Post by G.O.D. »

pazi, intimni dijelovi kod zena jesu bitni(sto se tice sisanja,brijanja)
ali mogu sebi dozvoliti da tu i "zarastu" zavisnosti od njihovog partnera :D
ali brcice zapustiti,to mi je fuuuuj :-? bljaaak,siske ispod miske,pa sumatovac na podlaktici...uiiijhhh :D :D
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

...evo i prigodna pjesma :oops:

"O Jolanda, Jolanda, kolki su ti brkovi :shock:
O Jolanda, Jolanda, srećo moja brkata..." :D
vryzas

Post by vryzas »

mačak u čizmama wrote:...samo za postavljača teme pjesma :oops:

"O Jolanda, Jolanda, kolki su ti brkovi :shock:
O Jolanda, Jolanda, srećo moja brkata..." :D
i sta kaze alvanos kad ga uhvate u kradji? :D
mačak u čizmama