brkovi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
photo
#1 brkovi
ne mogu da se nacudim nasim curama (ne svima, naravno), koje sebi dozvole brkove. ne mislim ono mesto malo, nego, ba to crno, raste jos malo pa ko muski... mislim, obrij se, depiliraj, radi sta god, meni je odvratno vodjeti curu a ono brkovi strse. juce sam vidio jednu curu, ono tijelo zmaj, obucena prva liga, a kada sam se priblizio, zapljusnuli me njeni brkovi da sam odmah izgubio volju za bilo cim za taj dan.
dobro, mi muskarci se znamo zapustiti i preko mjere, mali broj nas brije bradu i brkove na vrijeme, a da ne govorim o onome ispod pazduha, ali od zenske uvijek ocekujem da bude "svjeze izbrijana" na svim mjestima, lice i medjunozje (ovo pogotovo).
dobro, mi muskarci se znamo zapustiti i preko mjere, mali broj nas brije bradu i brkove na vrijeme, a da ne govorim o onome ispod pazduha, ali od zenske uvijek ocekujem da bude "svjeze izbrijana" na svim mjestima, lice i medjunozje (ovo pogotovo).
- Drvosjeca iz Dejcica
#2 Re: brkovi
photo wrote:ne mogu da se nacudim nasim curama (ne svima, naravno), koje sebi dozvole brkove. ne mislim ono mesto malo, nego, ba to crno, raste jos malo pa ko muski... mislim, obrij se, depiliraj, radi sta god, meni je odvratno vodjeti curu a ono brkovi strse. juce sam vidio jednu curu, ono tijelo zmaj, obucena prva liga, a kada sam se priblizio, zapljusnuli me njeni brkovi da sam odmah izgubio volju za bilo cim za taj dan.
- anais_nin
#3 Re: brkovi
photo wrote: dobro, mi muskarci se znamo zapustiti i preko mjere, mali broj nas brije bradu i brkove na vrijeme, a da ne govorim o onome ispod pazduha, ali od zenske uvijek ocekujem da bude "svjeze izbrijana" na svim mjestima, lice i medjunozje (ovo pogotovo).
mislim daleko od toga da vecina zena ne uziva u tome da je svuda glatka i svjeze obrijana...ali jbg-a nekad zivot zasmeta u tim stvarima...laze svaka koja kaze da nikad sebi nije dozvolila, posebno u noznom dijelu, ono da se malo zapusti...mislim zimi...
a sto se brkova tice, pa moram priznati da i meni to smeta...kod zena mislim...posebno ono lijepa zena, dotjerana, a tamo brkovi u 16....a na svakom koraku ima onih situVacija za izbijeljivanje istih, to je 10 minuta posla...
-
mačak u čizmama
...evo i prigodna pjesma
"O Jolanda, Jolanda, kolki su ti brkovi
O Jolanda, Jolanda, srećo moja brkata..."
"O Jolanda, Jolanda, kolki su ti brkovi
O Jolanda, Jolanda, srećo moja brkata..."