Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
to sad znači da bih buregdžinice trebala da priključim aščinicama, jer ćevabdžinice ionako imaju dvoljno otvorenih tema:D tj. svejedno već vode, odnosno imaju prednost????
manijak1 wrote:To znači da bi trebala .........voditi svoju temu kako treba
da...složiću se sa tobom
pa...forumashi kada biste na stolu imali hranu iz gore pomenutih (da ne ponavljam ), te odobrenje da možete konzumirati samo hranu iz jedne od ovih kategorija , što biste izabrali???
buregdzinice bi propale pored mene....cevape jedem samo u sarajevu, u mostaru ih zaobilazim u sirokom krugu...znaci moj glas ide ascinicama zivjela sarma, zivio japrak
xygirl wrote:ne mislim da su buregdzinice lose, naprotiv ...
ne mislim ni ja nista lose o buregdzinicama...ali kod mene kuci je minimalno jednom sedmicno pita na stolu, i to kakva pita a posto ja vise volim neke neobicnije kombinacije tipa pitu od kuhanog krompira i sira, stvarno nemam nikakvih ludih poriva da idem kupovat pitu pored ove domace
ne mislim ni ja nista lose o buregdzinicama...ali kod mene kuci je minimalno jednom sedmicno pita na stolu, i to kakva pita a posto ja vise volim neke neobicnije kombinacije tipa pitu od kuhanog krompira i sira, stvarno nemam nikakvih ludih poriva da idem kupovat pitu pored ove domace
eee lako je meni za tebe cuj jednom sedmicno pita na stolu i to kakva pita ali sa nama (ne)radnicima je to mnogo drugacije... ako ne odem do buregdzinice pitu na stolu mogu samo sanjati
eee lako je meni za tebe cuj jednom sedmicno pita na stolu i to kakva pita ali sa nama (ne)radnicima je to mnogo drugacije... ako ne odem do buregdzinice pitu na stolu mogu samo sanjati
xygirl wrote:
jooooooj tebe bona....pa ne razvlacim ja jufku...ima strasna kupovna....a ostalo je brze nego pastu napraviti i nije strasna zbog mene, nego sto je nena uvijek tu negdje pa nadzire da nista ne fulim nista, vidim ja nema mi druge nego da te na rucak zovem
xygirl wrote:ne mislim da su buregdzinice lose, naprotiv ...
joj, nena ti je legenda...
znaš li ti koji je zahmet napraviti tu pitu???
valja prvo skuhati krompir, pa ispasirati, pa tek onda redati po jufki ...dok to sve uradiš, ma tri kormpiruše moreš napraviti....
valja prvo skuhati krompir, pa ispasirati, pa tek onda redati po jufki ...dok to sve uradiš, ma tri kormpiruše moreš napraviti....
ne pravi bona nena pitu NEGO JA....ali po njenom receptu....i sa njenim nadzorom....znas ono ona hoda po kuci za mnom i govori "ma de jos malo soli" ili "uuuuuuuuuuuu ima onog travnickog sira mogla si i njega ubacit" a nije bona zahtjevna ova pita samo je pitanje organizacije, dok se krompir kuha, ja sve ostalo spremim, a pasiram ga onim rucnim mixerom tako da je to sekundica