10.000 Eura nagrada

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

libertyBiH

#1 10.000 Eura nagrada

Post by libertyBiH »

Po igracu repke BiH od anonimnog bisnismena iz USA ako se plasiramo u baraz preko SCG. :shock:
Davy Crockett

#2 Re: 10.000 Eura nagrada

Post by Davy Crockett »

libertyBiH wrote:Po igracu repke BiH od anonimnog bisnismena iz USA ako se plasiramo u baraz preko SCG. :shock:

Ako izgube neka novac pripadne gostujućim igračima. :D :D :D :D :D
stelium

Post by stelium »

E jest` i nagrada :roll: :-? .
Za njih je 10.000 eura kao za mene 10 maraka.Dobio ih ili ne,svejedno.
:)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#4 Re: 10.000 Eura nagrada

Post by Bobi »

libertyBiH wrote:Po igracu repke BiH od anonimnog bisnismena iz USA ako se plasiramo u baraz preko SCG. :shock:
Da nije pitt?... :D .
manijak1

Post by manijak1 »

stelium wrote:E jest` i nagrada :roll: :-? .
Za njih je 10.000 eura kao za mene 10 maraka.Dobio ih ili ne,svejedno.
:)
Jebi ga sad :oops: nikad nije svejedno 10 gore ili 10 dole :oops: :D .
libertyBiH

Post by libertyBiH »

navodno i Spanci ponudili 5 mil. Eurona za uspjeh.......
helo

Post by helo »

Pa vi pojma nemate baš tim ljudima što imaju milione njima je veača marka, nego bilo kome od nas ovdje a 20. 000 maraka ili 10. 000 eura nije malo ni BIll Gejcu ta suma verujte i on bi se naguzio za te pare. :)
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

libertyBiH wrote:navodno i Spanci ponudili 5 mil. Eurona za uspjeh.......

Kome! Je li sudijama!
helo

Post by helo »

Normalno trebamo i biti svjesni da bi i svi van naše zemlje i šire željeli da gledaju Španiju na svjetskom prvenstvu nego nas. Pa če biti sigurno i nepoštenog sudzenja u korist Srbije.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

helo wrote:Normalno trebamo i biti svjesni da bi i svi van naše zemlje i šire željeli da gledaju Španiju na svjetskom prvenstvu nego nas. Pa če biti sigurno i nepoštenog sudzenja u korist Srbije.
Što odmah misliš da bi bilo suđenje nepošteno u korist Srbije? Ako bude nepošteno prema SCG hoćeš li ga smatrati nepoštenim ili ćeš biti pristrasan.
helo

Post by helo »

Vjerujem da če biti nepošteno sudzenje u korist Srbije iz jednog razloga što svi žele Španiju na Svjetskom to je tako očigledno. Ali nema veze optimista sam i vjerujem da če naš inat i naše boje zastave biti visoko podignute 2006 u Njemačkoj!
monolog

Post by monolog »

helo wrote:Normalno trebamo i biti svjesni da bi i svi van naše zemlje i šire željeli da gledaju Španiju na svjetskom prvenstvu nego nas. Pa če biti sigurno i nepoštenog sudzenja u korist Srbije.
Ako iko hoce da gleda Španiju, moramo mi pobijediti SCG. Ako bude izjednaceno ili izgubimo, SCG ide dalje, a Španija ide u baraz.

Zna li iko odakle su sudije?
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

monolog wrote:
Ako iko hoce da gleda Španiju, moramo mi pobijediti SCG. Ako bude izjednaceno ili izgubimo, SCG ide dalje, a Španija ide u baraz.

Sudije su iz Grčke.
Belminator

Post by Belminator »

monolog wrote:

Iz Grcke ali ne bi me iznenadilo da u narednim danima bude kakvih promjena po tom pitanju :D
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Belminator wrote:
monolog wrote:

Iz Grcke ali ne bi me iznenadilo da u narednim danima bude kakvih promjena po tom pitanju :D

Misliš da ubace Špance ili nekog dragog BiH.

Ako budu sudije kiksale namjerno neće živi izaći sa Marakane. :D :D :D :D :D
helo

Post by helo »

Kako god kada dodze ta srjeda biče vatre sa obadvije strane, sudijama če biti teško i jednim i drugim če trebati pobjeda
Belminator

Post by Belminator »

Eh vidis mi i Spanci smo nekom ludom igrom slucaja najednom postali jedni drugima dragi, eto citaj gore cigani su cak odrjesili i kjesu ukoliko vas dobijemo... a sta ako vas Grci povale, necete valjda udariti na svoje, pa razumite malo i te ljude oni rade onako kako im se naredi iz kuce nogometa :roll:
helo

Post by helo »

ako budu oni zgozinog bivasa ispod kuce siske mislim da ce svasnuti s tezge,mislim da cemo pobjediti bez obzira na sve!! :D
helo

Post by helo »

Sta mislite sta ce biti ako im se iskristalisu osjecanja kod caftata na bivasu?
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Belminator wrote:Eh vidis mi i Spanci smo nekom ludom igrom slucaja najednom postali jedni drugima dragi, eto citaj gore cigani su cak odrjesili i kjesu ukoliko vas dobijemo... a sta ako vas Grci povale, necete valjda udariti na svoje, pa razumite malo i te ljude oni rade onako kako im se naredi iz kuce nogometa :roll:
Ako nas ne daj bože Grci izrade znaju šta ih čeka poslije u svakom sportu. :D :D :D :D :D
helo

Post by helo »

Grcima čemo ugasiti vatu buduli se zajebavali sa nama.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

helo wrote:Grcima čemo ugasiti vatu buduli se zajebavali sa nama.
Zvaćete Neru "vatrogasca" da ugasi grčku vatru? :D :D :D :D :D
Belminator

Post by Belminator »

Davy Crockett wrote:
helo wrote:Grcima čemo ugasiti vatu buduli se zajebavali sa nama.
Zvaćete Neru "vatrogasca" da ugasi grčku vatru? :D :D :D :D :D
Ne zovnut cemo Prometeja da je ukrade
Belminator

Post by Belminator »

Bez zezanja, istina je da Srbija ima tu prednost domaceg terena i da je eto za nijansu kvalitetnija selekcija ( a ne toliko kvalitetnija kao sto je velicaju po serbian caffe npr. ) ali to ne mora biti presudno. Istina je i da je nasa prednost upravo ta sto nemamo nista da izgubimo na Marakani za razliku od domacina na kojeg je pritisak mnogo veci. Nama na kraju u najgorem slucaju ostaje da se zadovoljimo kakvim takvim uspjehom, dakle tim trecim mjestom, opet nekakav pomak u odnosu na proslost... svi pamtimo Kopenhagen kada smo vec otpisani otisli da odigramo pa sta bude i obrukali napuhanoga domacina, e vrlo lako se moze isto desiti i Srbiji jer kao sto mogu da vidim oni vec lete visoko i brinu se o gol razlici sa Spanijom nego sto spominju susret sa nama... a pomoc od kuce nogometa nam u svakom slucaju, ako je bude naravno a i tad ce to biti pomoc upucena Spancima pa ako budemo mi tu profitirali to je igra sudbine, dakle ta pomoc u svakom slucaju ne bi nam bila mrska. A vjeruj mi Davy ja bi bio iskren i rekao da su vas povalili, ali halal im bilo od mene :D
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Belminator wrote:Bez zezanja, istina je da Srbija ima tu prednost domaceg terena i da je eto za nijansu kvalitetnija selekcija ( a ne toliko kvalitetnija kao sto je velicaju po serbian caffe npr. ) ali to ne mora biti presudno. Istina je i da je nasa prednost upravo ta sto nemamo nista da izgubimo na Marakani za razliku od domacina na kojeg je pritisak mnogo veci. Nama na kraju u najgorem slucaju ostaje da se zadovoljimo kakvim takvim uspjehom, dakle tim trecim mjestom, opet nekakav pomak u odnosu na proslost... svi pamtimo Kopenhagen kada smo vec otpisani otisli da odigramo pa sta bude i obrukali napuhanoga domacina, e vrlo lako se moze isto desiti i Srbiji jer kao sto mogu da vidim oni vec lete visoko i brinu se o gol razlici sa Spanijom nego sto spominju susret sa nama... a pomoc od kuce nogometa nam u svakom slucaju, ako je bude naravno a i tad ce to biti pomoc upucena Spancima pa ako budemo mi tu profitirali to je igra sudbine, dakle ta pomoc u svakom slucaju ne bi nam bila mrska. A vjeruj mi Davy ja bi bio iskren i rekao da su vas povalili, ali halal im bilo od mene :D

Jesi li ikada ti čuo za SRPSKI INAT?

Nisi očigledno!

Što se tiče SCG i BiH, SCG jeste jača mada ne kao ranije a i BiH nije više kanta za napucavanje. Nadošla je. Ali ipak mislim da neće pobijediti u Beogradu.

Meni se nimalo ne sviđa što su i BiH i SCG u istoj grupi. Više bih volio da je su to npr. Slovenija ili Švajcarska.
Last edited by Davy Crockett on 09/10/2005 18:02, edited 1 time in total.
Post Reply