10.000 Eura nagrada
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- libertyBiH
#1 10.000 Eura nagrada
Po igracu repke BiH od anonimnog bisnismena iz USA ako se plasiramo u baraz preko SCG. 
-
Davy Crockett
#2 Re: 10.000 Eura nagrada
libertyBiH wrote:Po igracu repke BiH od anonimnog bisnismena iz USA ako se plasiramo u baraz preko SCG.
Ako izgube neka novac pripadne gostujućim igračima.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#4 Re: 10.000 Eura nagrada
Da nije pitt?...libertyBiH wrote:Po igracu repke BiH od anonimnog bisnismena iz USA ako se plasiramo u baraz preko SCG.
- manijak1
Jebi ga sadstelium wrote:E jest` i nagrada![]()
.
Za njih je 10.000 eura kao za mene 10 maraka.Dobio ih ili ne,svejedno.
- libertyBiH
navodno i Spanci ponudili 5 mil. Eurona za uspjeh.......
-
Davy Crockett
libertyBiH wrote:navodno i Spanci ponudili 5 mil. Eurona za uspjeh.......
Kome! Je li sudijama!
-
Davy Crockett
Što odmah misliš da bi bilo suđenje nepošteno u korist Srbije? Ako bude nepošteno prema SCG hoćeš li ga smatrati nepoštenim ili ćeš biti pristrasan.helo wrote:Normalno trebamo i biti svjesni da bi i svi van naše zemlje i šire željeli da gledaju Španiju na svjetskom prvenstvu nego nas. Pa če biti sigurno i nepoštenog sudzenja u korist Srbije.
- helo
Vjerujem da če biti nepošteno sudzenje u korist Srbije iz jednog razloga što svi žele Španiju na Svjetskom to je tako očigledno. Ali nema veze optimista sam i vjerujem da če naš inat i naše boje zastave biti visoko podignute 2006 u Njemačkoj!
-
monolog
Ako iko hoce da gleda Španiju, moramo mi pobijediti SCG. Ako bude izjednaceno ili izgubimo, SCG ide dalje, a Španija ide u baraz.helo wrote:Normalno trebamo i biti svjesni da bi i svi van naše zemlje i šire željeli da gledaju Španiju na svjetskom prvenstvu nego nas. Pa če biti sigurno i nepoštenog sudzenja u korist Srbije.
Zna li iko odakle su sudije?
-
Davy Crockett
Sudije su iz Grčke.monolog wrote:Ako iko hoce da gleda Španiju, moramo mi pobijediti SCG. Ako bude izjednaceno ili izgubimo, SCG ide dalje, a Španija ide u baraz.helo wrote:Normalno trebamo i biti svjesni da bi i svi van naše zemlje i šire željeli da gledaju Španiju na svjetskom prvenstvu nego nas. Pa če biti sigurno i nepoštenog sudzenja u korist Srbije.
-
Belminator
Iz Grcke ali ne bi me iznenadilo da u narednim danima bude kakvih promjena po tom pitanjumonolog wrote:Ako iko hoce da gleda Španiju, moramo mi pobijediti SCG. Ako bude izjednaceno ili izgubimo, SCG ide dalje, a Španija ide u baraz.helo wrote:Normalno trebamo i biti svjesni da bi i svi van naše zemlje i šire željeli da gledaju Španiju na svjetskom prvenstvu nego nas. Pa če biti sigurno i nepoštenog sudzenja u korist Srbije.
-
Davy Crockett
Belminator wrote:Iz Grcke ali ne bi me iznenadilo da u narednim danima bude kakvih promjena po tom pitanjumonolog wrote:Ako iko hoce da gleda Španiju, moramo mi pobijediti SCG. Ako bude izjednaceno ili izgubimo, SCG ide dalje, a Španija ide u baraz.helo wrote:Normalno trebamo i biti svjesni da bi i svi van naše zemlje i šire željeli da gledaju Španiju na svjetskom prvenstvu nego nas. Pa če biti sigurno i nepoštenog sudzenja u korist Srbije.
Misliš da ubace Špance ili nekog dragog BiH.
Ako budu sudije kiksale namjerno neće živi izaći sa Marakane.
-
Belminator
Eh vidis mi i Spanci smo nekom ludom igrom slucaja najednom postali jedni drugima dragi, eto citaj gore cigani su cak odrjesili i kjesu ukoliko vas dobijemo... a sta ako vas Grci povale, necete valjda udariti na svoje, pa razumite malo i te ljude oni rade onako kako im se naredi iz kuce nogometa 
-
Davy Crockett
Ako nas ne daj bože Grci izrade znaju šta ih čeka poslije u svakom sportu.Belminator wrote:Eh vidis mi i Spanci smo nekom ludom igrom slucaja najednom postali jedni drugima dragi, eto citaj gore cigani su cak odrjesili i kjesu ukoliko vas dobijemo... a sta ako vas Grci povale, necete valjda udariti na svoje, pa razumite malo i te ljude oni rade onako kako im se naredi iz kuce nogometa
-
Davy Crockett
Zvaćete Neru "vatrogasca" da ugasi grčku vatru?helo wrote:Grcima čemo ugasiti vatu buduli se zajebavali sa nama.
-
Belminator
Ne zovnut cemo Prometeja da je ukradeDavy Crockett wrote:Zvaćete Neru "vatrogasca" da ugasi grčku vatru?helo wrote:Grcima čemo ugasiti vatu buduli se zajebavali sa nama.![]()
![]()
![]()
![]()
-
Belminator
Bez zezanja, istina je da Srbija ima tu prednost domaceg terena i da je eto za nijansu kvalitetnija selekcija ( a ne toliko kvalitetnija kao sto je velicaju po serbian caffe npr. ) ali to ne mora biti presudno. Istina je i da je nasa prednost upravo ta sto nemamo nista da izgubimo na Marakani za razliku od domacina na kojeg je pritisak mnogo veci. Nama na kraju u najgorem slucaju ostaje da se zadovoljimo kakvim takvim uspjehom, dakle tim trecim mjestom, opet nekakav pomak u odnosu na proslost... svi pamtimo Kopenhagen kada smo vec otpisani otisli da odigramo pa sta bude i obrukali napuhanoga domacina, e vrlo lako se moze isto desiti i Srbiji jer kao sto mogu da vidim oni vec lete visoko i brinu se o gol razlici sa Spanijom nego sto spominju susret sa nama... a pomoc od kuce nogometa nam u svakom slucaju, ako je bude naravno a i tad ce to biti pomoc upucena Spancima pa ako budemo mi tu profitirali to je igra sudbine, dakle ta pomoc u svakom slucaju ne bi nam bila mrska. A vjeruj mi Davy ja bi bio iskren i rekao da su vas povalili, ali halal im bilo od mene 
-
Davy Crockett
Belminator wrote:Bez zezanja, istina je da Srbija ima tu prednost domaceg terena i da je eto za nijansu kvalitetnija selekcija ( a ne toliko kvalitetnija kao sto je velicaju po serbian caffe npr. ) ali to ne mora biti presudno. Istina je i da je nasa prednost upravo ta sto nemamo nista da izgubimo na Marakani za razliku od domacina na kojeg je pritisak mnogo veci. Nama na kraju u najgorem slucaju ostaje da se zadovoljimo kakvim takvim uspjehom, dakle tim trecim mjestom, opet nekakav pomak u odnosu na proslost... svi pamtimo Kopenhagen kada smo vec otpisani otisli da odigramo pa sta bude i obrukali napuhanoga domacina, e vrlo lako se moze isto desiti i Srbiji jer kao sto mogu da vidim oni vec lete visoko i brinu se o gol razlici sa Spanijom nego sto spominju susret sa nama... a pomoc od kuce nogometa nam u svakom slucaju, ako je bude naravno a i tad ce to biti pomoc upucena Spancima pa ako budemo mi tu profitirali to je igra sudbine, dakle ta pomoc u svakom slucaju ne bi nam bila mrska. A vjeruj mi Davy ja bi bio iskren i rekao da su vas povalili, ali halal im bilo od mene
Jesi li ikada ti čuo za SRPSKI INAT?
Nisi očigledno!
Što se tiče SCG i BiH, SCG jeste jača mada ne kao ranije a i BiH nije više kanta za napucavanje. Nadošla je. Ali ipak mislim da neće pobijediti u Beogradu.
Meni se nimalo ne sviđa što su i BiH i SCG u istoj grupi. Više bih volio da je su to npr. Slovenija ili Švajcarska.
Last edited by Davy Crockett on 09/10/2005 18:02, edited 1 time in total.