Auuu...slatki su mi ti neseksuvalni flertovi, ali kada tražim da me adrenalin kickne, okrećem se seksualnom flertu. Problem je kada to postane ozbiljno i na stol pada ponuda koja prevazilazi flert, a to me ne zanima.
Imam jubav koja je također mnooogo jaka u tim poslovima(prirodni talenat), pa jedno drugom prepričavamo događaje i razmjenjujemo iskustva. Ja nisam rođen s tim, morao sam to naučiti, pa su nam metode mnogo drugačije.
Mnogo je volem, ali nijesam ljubomoran na njene flertove. Čak mi je drago zbog nje. (Am I a sicko

)
Mislim da flert godi samopouzdanju i gledam na to vrlo pozitivno, pod uslovom da imaš postavljene granice i znaš gdje ne želiš ići, jer to više ne bi bio flert.
Inače smatram da dobar flert mora biti suptilan, to mu daje nešto posebno i prevazilazi kliše. I da treba koristiti adute koje neko ima. Moja draga npr. povuče donju usnicu (pali, pali

), to je slatko i ona je toga svjesna. Zato to i koristi, ali izgleda nenamjerno... Ja stisnem usne i vilicu kada se smijem, jer mi se stvaraju rupice na obrazima (slatki su, ccc), i smijem se tako da mi se stvaraju bore oko očiju. Svi mi imamo nešto takvo...
Ali je za mene definitivno najvažniji kontakt očima pri flertu. Ne smije se buljiti, ali mora biti direktnog eye-to-eye kontakta.
Ja šta sve nasrah...a zaboravio da je SA-X pun vukova...