Novi statisticki podaci vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Stari

#1 Novi statisticki podaci vol. 2

Post by Stari »

Ehm....ovako stoji u danasnjem stokolmskom vecernjaku izvol'te.

"Nizozemski i britanski istrazivaci su napravili zanimljivu sexolosku studiju pri univerzitetu u Utrechtu. U istrazivackom pokusu su je ucestvovalo po 500 osoba razlicitih nacionalnosti pri cemu je mjereno vrijeme (stopericom dakako) trajanja njihovog spolnog snosaja (ili tijelesnog ljubavnog akta)…nakon cega su rezultati obradjeni statistickim metodama. Evo rezultata …koji i nisu bas sjajni …ako cemo gledati sa aspekta…..kurcenja …muskoscu.

Britanci najbolji.

Britanci su u prosijeku ostvarili ”fantasticno” srednje vrijeme od 7 minuta i 36 sekundi.

Zatim dolaze Amerikanci (sjeverni) sa 7 cistih minuta, Sapanjolci (5 min 48 sek) i Nizozemci (5 min 8 sek).

Za turske muskarce …ili ako cemo posteno …za njihove partnerice rezultat je bio vrlo razocaravajuci…. Turci su se u prosjeku uspijeli odupirati ciglih 3min 42 sek.

Aritmeticka srednja vrijednost za sve ucesnike u istrazivackom pokusu …je famoznih 5 min…i 22 sek.

Prema rijecima istrazivaca profesora Marcela Waldingera (univerzitet u Utrechtu) cilj sprovedene studije je bio istraziti problem prerane ejakulacije.
Velika rasprostranjenost ovog fenomena ukazuje da prerana ejakulacije moze imati i vise tjelesne razloge …a ne dominantno psihicke …kako se do sad vjerovalo."

Sta velite cijenjeni forumasi?

Koliko puta ste slagali da mozete …pupmati jedno 12 minuta…a ?

Ja sam bezbroj puta…mada rijedje u zadnje vrijeme …jer mi niko i onako nije sklon povjerovati.

Skretanje sa teme ... :-? je vrlo dobro doslo. :D
car-x

Post by car-x »

citajuci ovu tvoju statistiku, moram priznati (citaj pohvaliti se) da sam imo par jako, ekstremno, nadstatistickih podataka.. naravno, nista nisam dokumentovo tacnim podacima (toliko i toliko minuta i toliko i toliko sekundi), ali je u svakom slucaju bilo tih nekih izvanrednih rezultata..

sljedeci put ima da ukljucim stopericu.. :D
Stari

Post by Stari »

hm...hm...hoces ustvrditi da su ovi primjerci koji su ucestvovali u pokusu izuzeci od pravila. Da pojasnim malo ....u pokusu se mjerilo samo ono vrijeme dok "se radi" ...ono.... predigra , pauze, :-? mijenjanje poza :D pauze za uzinu, pivu... i ostali trikovi se ne racuna u aktivno vrijeme ...dakle cisto ...i precizno izmjereno vrijeme dok .... :D radis sklekove :D
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Podaci imaju smisla ukoliko je tacno ono sto se tvrdi tj. da ejakulacija takodjer ovisi o fizickim faktorima. Britanci i Ameri imaju najvisi standard zivljenja, najbolje se hrane, pravilno i redovno treniraju (usiljeno guranje benca pred ljeto se ne racuna kao trening :-D ) i imaju najbolju zdravstvenu zastitu. Samim tim njihov "performance" ce biti najbolji.
Pouka: zaboravite bureke, cevape, teletinu, janjetinu, kolace i masnu hranu....i duze cete moci :-D
Drumer

Post by Drumer »

Ma kakvi Ameri covjece, ako nisi znao, oni su najdeblja nacija na svijetu sa otprilike 60% ljudi koji imaju prekomjernu tezinu. Tako da su oni vjerovatno najslabiji po tom pitanju. A sto se tice Britanaca to ne znam...
car-x

Post by car-x »

Stari wrote:hm...hm...hoces ustvrditi da su ovi primjerci koji su ucestvovali u pokusu izuzeci od pravila. Da pojasnim malo ....u pokusu se mjerilo samo ono vrijeme dok "se radi" ...ono.... predigra , pauze, :-? mijenjanje poza :D pauze za uzinu, pivu... i ostali trikovi se ne racuna u aktivno vrijeme ...dakle cisto ...i precizno izmjereno vrijeme dok .... :D radis sklekove :D
pa tako sam ja to i razumio..
krava

Post by krava »

samo da provjerim tu metodologiju

ko si im bile partnerice?

englez sa engleskinjom?
amerikanac sa amerikankom?

i to treba uzeti u obzir...plus, jesu ih posmatrali? mislim morali su...? i to moze uticati na izvedbu:)
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

po ovim statistikama najbolje je j**** tursku zenu (izgledas joj kralj) , a za vas zene je**** britance.
Glumica

Post by Glumica »

hm... hm... :D
suzdrzat cu se od komentara... :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Štaš kad se napale, ali srećom uvijek ima ppopravni.... :roll:
Haman bih se ubila da ga nema.... :roll:
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Jah... :D
Image
Stari

Post by Stari »

krava wrote:samo da provjerim tu metodologiju

ko si im bile partnerice?

englez sa engleskinjom?
amerikanac sa amerikankom?

i to treba uzeti u obzir...plus, jesu ih posmatrali? mislim morali su...? i to moze uticati na izvedbu:)
Dakle ...radi se o parovima koji su na dobrovoljnoj bazi uzeli ucesca u experimentu sto znaci da bi trebali biti "uigrani". A nacionalnost je fokusirana samo kod muskaraca ...jer su oni ocito ( :-? jadna majko :-? ) i bili predmet studije.
A to kako je tehnicki izvedeno mjerenje vremena ...nije objavljeno u novinama (jer su novine o ciji clanak prenosim su navodno ozbiljne vecernje novine u kojima nema mjesta tako biberli detaljima )....morali su ih posmatrati ...barem skrivenim kamerama...premda tehnicki gledano ...mjerenje tog vremena je moguce napraviti i drugim metodama.
Stari

Post by Stari »

FortunaBela wrote:Štaš kad se napale, ali srećom uvijek ima ppopravni.... :roll:
Haman bih se ubila da ga nema.... :roll:

A mene opet ubija to sto ga ima ...mislim popravnog....najradije bih se, nakon sprovedbe prvog projekta.... samo izvalio na stranu i zahrkao ....al neces majcin sine....
Fair Life

Post by Fair Life »

:shock:
Racunali se deset puta po dva minuta ?
Stari

Post by Stari »

Ma to se svuda racuna ...al izgleda ne na univerzitetu u Utrechtu....zaguljeni neki profesori ti nizozemci :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Ima i gore...

Image
krkan

Post by krkan »

a jesu li tim dobrovoljcima provjerili koliko su zagorili :-)
mislim ipak je razlika ako je imao sex dan prije ili 10 dana
Lojo_Hasanovic

#18 Re: Novi statisticki podaci vol. 2

Post by Lojo_Hasanovic »

Stari wrote:Ja sam bezbroj puta…mada rijedje u zadnje vrijeme …jer mi niko i onako nije sklon povjerovati.
Jah, stas omatori se...hej pusta mladosti.... :D :D :D

A imal tu kakvih podataka o Bosancima ı Bosankama??? :D :D :D
Stari

#19 Re: Novi statisticki podaci vol. 2

Post by Stari »

Lojo_Hasanovic wrote:
A imal tu kakvih podataka o Bosancima ı Bosankama??? :D :D :D
Nema ... vjerovatno zbog mogucih komplikacija u vezi kategorizacije razlicitih nacionalnosti koje se na teritoriji BiH smatraju ...jelte :D konstituivnim. Drugim rijecima mislim (a biti ne znam nego samo nagadjam) da bi im pokusaj sa BiH drzavljanima ...samo dodatno uzjeb'o grafikone i krivulje u Excellu...
edu

Post by edu »

pih..kako sramni rezultati..pa nisu mi ni do koljena... :D :D :D
Stari

Post by Stari »

Ni meni... :-? po brzini :D
edu

Post by edu »

Stari wrote:Ni meni... :-? po brzini :D
Sta ces..brzina je tvoja vrlina... :D
rumenko

Post by rumenko »

ima nas i brzih.....zayebavam se ali ovo je fakat brzo...meni je ovaj pojam prerana ejakulacija nepoznat...yebo te sex od 5 min...mora da je do mene...
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

:D ova faca to radi lagano :lol::lol::lol:

Image

:lol::lol:
edu

Post by edu »

Kareem Abdul-Jabbar wrote::D ova faca to radi lagano :lol::lol::lol:

Image

:lol::lol:
a ona ga pita.."njihaaaaa..jesi li us'o..."

a on jadan i zavrsio i zasp'o... :D :D :D