"Nizozemski i britanski istrazivaci su napravili zanimljivu sexolosku studiju pri univerzitetu u Utrechtu. U istrazivackom pokusu su je ucestvovalo po 500 osoba razlicitih nacionalnosti pri cemu je mjereno vrijeme (stopericom dakako) trajanja njihovog spolnog snosaja (ili tijelesnog ljubavnog akta)…nakon cega su rezultati obradjeni statistickim metodama. Evo rezultata …koji i nisu bas sjajni …ako cemo gledati sa aspekta…..kurcenja …muskoscu.
Britanci najbolji.
Britanci su u prosijeku ostvarili ”fantasticno” srednje vrijeme od 7 minuta i 36 sekundi.
Zatim dolaze Amerikanci (sjeverni) sa 7 cistih minuta, Sapanjolci (5 min 48 sek) i Nizozemci (5 min 8 sek).
Za turske muskarce …ili ako cemo posteno …za njihove partnerice rezultat je bio vrlo razocaravajuci…. Turci su se u prosjeku uspijeli odupirati ciglih 3min 42 sek.
Aritmeticka srednja vrijednost za sve ucesnike u istrazivackom pokusu …je famoznih 5 min…i 22 sek.
Prema rijecima istrazivaca profesora Marcela Waldingera (univerzitet u Utrechtu) cilj sprovedene studije je bio istraziti problem prerane ejakulacije.
Velika rasprostranjenost ovog fenomena ukazuje da prerana ejakulacije moze imati i vise tjelesne razloge …a ne dominantno psihicke …kako se do sad vjerovalo."
Sta velite cijenjeni forumasi?
Koliko puta ste slagali da mozete …pupmati jedno 12 minuta…a ?
Ja sam bezbroj puta…mada rijedje u zadnje vrijeme …jer mi niko i onako nije sklon povjerovati.
Skretanje sa teme ...