25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post Reply
wonkaw
Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova

#1 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by wonkaw »

obavezno ponijeti zastave RBiH, zastave IZBiH a bogami i Turske, povesti Halida, Dinu, Hanku i Hendu da svojim prisustvom uvelicaju ovaj veliki dan, odpjevaju koju borbenu, patriotsku, i minutem sutnje da odamo pocast prvom predsjedniku RBiH.
Lincoln-Burrows

#3 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Lincoln-Burrows »

Ja ne vjerujem da će postavljač teme išta poduzeti po ovom pitanju a
proslava će biti u to sam siguran. Ustavni sud i njegove odluke su izgleda
samo folklor i naravno kada nekome to odgovara poziva se na odluke
Ustavnog suda a kada ne odgovara onda ih ignorira.
Ukratko jednom riječju sprdačina.
MikroBelaj

#4 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by MikroBelaj »

Ja cu im ovo puscat na Bose ozvucenje, koje ce tom prigodom biti izneseno na balkone :D

Acid25

#5 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Acid25 »

MikroBelaj wrote:Ja cu im ovo puscat na Bose ozvucenje, koje ce tom prigodom biti izneseno na balkone :D
We don't need no water let the shumska burn... :bih:

Moram dati doprinos za playlistu. Ne može jedna pjesma ol de tajm. :D
MikroBelaj

#6 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by MikroBelaj »

:mrgreen:
Šveđanin

#7 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Šveđanin »

Bio u Banjaluci.

Vec su postavili plakate i zastave. Iznenadjujuce veliki broj ljudi koji su rekli da ih boli kita za danom republike. Sad ne znam jel to zbog mog prisustva pa da se ne zamjere stagod ali tako je.

Ekonomski problemi pobijaju pompezne proslave. Do nekud se moze ideoloskim ispiranjem mozga ali to je kratkog daha, jednostavno smuci se narodu sve to.

A ovo neko pokazivanje zuba i provociranje u stilu Sejfudina Tokica svakako ne doprinosi situaciji.
MikroBelaj

#8 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by MikroBelaj »

Koga briga za doprinose,eno ih hiljade bez doprinosa,strajkaju svaki dan :D
KB9

#9 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by KB9 »

najjace su ove kabadahijske teme na forumima :lol:
wonkaw

#10 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by wonkaw »

Lincoln-Burrows wrote:Ja ne vjerujem da će postavljač teme išta poduzeti po ovom pitanju a
proslava će biti u to sam siguran.

Ustavni sud i njegove odluke su izgleda samo folklor i naravno kada nekome to odgovara poziva se na odluke Ustavnog suda a kada ne odgovara onda ih ignorira. Ukratko jednom riječju sprdačina.
ja sa jaranima dva busa zakupio, stizemo tamo rano izjutra...

sprdacina od drzave, sprdacina od naroda u drzavi, ali pravo slavlje se nepropusta.... ujedno prilika da si uhvatim kakvu mladu banjalucanku, ima brate dobrih, taman da me utopli sad preko zime...
wonkaw

#11 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by wonkaw »

MikroBelaj wrote:Ja cu im ovo puscat na Bose ozvucenje, koje ce tom prigodom biti izneseno na balkone :D

to jaro samo veselo, 25 godisnjica nije mala stvar....
wonkaw

#12 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by wonkaw »

Šveđanin wrote:ovo neko pokazivanje zuba i provociranje u stilu Sejfudina Tokica svakako ne doprinosi situaciji.
koje ba? sto pozivam narod na pravo slavlje? ti si jeo bunike, ne razumijes ti slozenu situaciju u bih, nije ti ona ni srpska ni hrvatska, ni bosnjacka... sto je problem da svi iz fbih odu na pravo slavlje u banjaluku, pa znas li ti da je banjaluka turisticka destinacija broj 1 na balkanu...
L u c i f e r

#13 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by L u c i f e r »

Neka slave ljudi.
Kada vidim ovaj idiotluk sa par nepar zabranom vozila, sto je vrh ledenog brijega idiotluka nasih politicara koje je iznjedrio nas narod, iskreno se pitam da li smo mi uopste sposobni da imamo vlastitu drzavu.
Izgleda da zaista nismo.
wonkaw

#14 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by wonkaw »

L u c i f e r wrote:Neka slave ljudi.
Kada vidim ovaj idiotluk sa par nepar zabranom vozila, sto je vrh ledenog brijega idiotluka nasih politicara koje je iznjedrio nas narod, iskreno se pitam da li smo mi uopste sposobni da imamo vlastitu drzavu.
Izgleda da zaista nismo
.
ma ebo drzavu, to smo mi prevazisli... vazno je da je mir u dzematima i da koke ne jedu novopostavljeni asfalt... I treba da se slavi, zato vas i pozivam sve na to veliko slavlje...
Haman2

#15 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Haman2 »

Otici se moze, samo ne znam kako se vratiti. Ako bi slavili kao sto oni slave, ako pjevali sve ono sto oni pjevaju, ako bi pili i jeli sve ono sto oni jedu i piju, ako bi pricali politicke price bas onako kako oni pricaju, kao npr. da su Bosnjaci krivi za rat, da su Bosnjaci ili kako oni kazu muslimani poceli rat, da u Srebrenici nije bilo genocida itd, itd, bili bi lijepo prihvaceni. Svaka druga prica podrazumijevala bi neprijatnosti. Povratak bi zavisio od intenziteta prica, tona kojim se prica itd,itd. Licno ne bih nikome preporucio izuzev Dzevadu Galijasevicu, ali on ce svakako biti pozvan kao prijatelj srpskog a neprijatelj bosnjackog naroda.

Image
wonkaw

#16 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by wonkaw »

Haman2 wrote:Otici se moze, samo ne znam kako se vratiti. Ako bi slavili kao sto oni slave, ako pjevali sve ono sto oni pjevaju, ako bi pili i jeli sve ono sto oni jedu i piju, ako bi pricali politicke price bas onako kako oni pricaju, kao npr. da su Bosnjaci krivi za rat, da su Bosnjaci ili kako oni kazu muslimani poceli rat, da u Srebrenici nije bilo genocida itd, itd, bili bi lijepo prihvaceni. Svaka druga prica podrazumijevala bi neprijatnosti. Povratak bi zavisio od intenziteta prica, tona kojim se prica itd,itd. Licno ne bih nikome preporucio izuzev Dzevadu Galijasevicu, ali on ce svakako biti pozvan kao prijatelj srpskog a neprijatelj bosnjackog naroda.
Nije tacno. Sirite paranoju. Slavlje je slavlje, nema tu mnogo price, slusa se mjuza trebe se pipkaju, stogod se popije i sl.

Nego da dam update, napunili smo jos jedan bus. Znaci tri busa sa 52 sjedista. Dolazimo predsjednice, i usput sretna ti i biricetna nova godina.
wonkaw

#17 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by wonkaw »

Heller wrote:
wonkaw wrote:obavezno ponijeti zastave RBiH, zastave IZBiH a bogami i Turske, povesti Halida, Dinu, Hanku i Hendu da svojim prisustvom uvelicaju ovaj veliki dan, odpjevaju koju borbenu, patriotsku, i minutem sutnje da odamo pocast prvom predsjedniku RBiH.
Spolno te zadovoljili boldovani.
jesi i ti neki prostak, prvo ti pusim, onda mi kazes da sam napusen, sad mi nabacujes gangbang,.. da ti nemas kakav crush na mene?

btw fino ti ime, ime srbijanskog benda na koji sam vrat lomio, onda kad je mir u jugi bio...
Heller

#18 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Heller »

wonkaw wrote:
Heller wrote:
wonkaw wrote:obavezno ponijeti zastave RBiH, zastave IZBiH a bogami i Turske, povesti Halida, Dinu, Hanku i Hendu da svojim prisustvom uvelicaju ovaj veliki dan, odpjevaju koju borbenu, patriotsku, i minutem sutnje da odamo pocast prvom predsjedniku RBiH.
Spolno te zadovoljili boldovani.
jesi i ti neki prostak, prvo ti pusim, onda mi kazes da sam napusen, sad mi nabacujes gangbang,.. da ti nemas kakav crush na mene?

btw fino ti ime, ime srbijanskog benda na koji sam vrat lomio, onda kad je mir u jugi bio...
Neki problem oko mog imena
Grean

#19 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Grean »

Francuski novinar obišao Republiku Srpsku: Ovdje je jedino važno da si čovjek

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... jek/404834
I da nisi Bosnjak :mrgreen:

Eh ovakvi ili bar slicni ce da nam kroje kapu jer oni su Europljani, nadasve pravedni i nepristrasni.
dobojlija81

#20 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by dobojlija81 »

eno milion zastavica vise,onih malih od 2 kpf
Indigont

#21 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Indigont »

nacionalisti su prirodni trollovi, oni se hrane time da nekoga isprovociraju, hrane se pažnjom, zato ignorisati i Dodika i proslave, nek slave ako će slonove i žirafe dovesti, šta dobiješ time što im daješ pažnju? dobiješ to da si popularizirao taj datum više nego ikad, Bakir sam sebi skače u stomak. Dodika mozes samo ignorisati ili ismijavati, ne ulaziti na njegov teren jer te potuce iskustvom.

BIH je vec supak Europe, a RS je siromasniji dio BIH, pa njima je ovo jedino sto je preostalo kao ikakav vid bitnosti, neki uzaludni prkos, daj išta
Hamolj

#22 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Hamolj »

Svi u napad jedan je Hase !
wonkaw

#23 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by wonkaw »

Indigont wrote:nacionalisti su prirodni trollovi, oni se hrane time da nekoga isprovociraju, hrane se pažnjom, zato ignorisati i Dodika i proslave, nek slave ako će slonove i žirafe dovesti, šta dobiješ time što im daješ pažnju? dobiješ to da si popularizirao taj datum više nego ikad, Bakir sam sebi skače u stomak. Dodika mozes samo ignorisati ili ismijavati, ne ulaziti na njegov teren jer te potuce iskustvom.

BIH je vec supak Europe, a RS je siromasniji dio BIH, pa njima je ovo jedino sto je preostalo kao ikakav vid bitnosti, neki uzaludni prkos, daj išta
Ignorisati ili ismijavati nekog nije kulturno, posebno ako taj neko ima podrsku jednog naroda. Saburati i cekati da ti neko drugi rijesi politicke problem i poboljsa ekonomiju je smijesno i zalosno. Takvi ne zasluzuju ni drzavu ni napredak, ni slobodu ni mir.

UPDATE; 4 Busa dogovorena, organizujte se i pridruzite se da slavimo zajedno u nasoj Banjaluci
seln

#24 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by seln »

wonkaw wrote:
Indigont wrote:nacionalisti su prirodni trollovi, oni se hrane time da nekoga isprovociraju, hrane se pažnjom, zato ignorisati i Dodika i proslave, nek slave ako će slonove i žirafe dovesti, šta dobiješ time što im daješ pažnju? dobiješ to da si popularizirao taj datum više nego ikad, Bakir sam sebi skače u stomak. Dodika mozes samo ignorisati ili ismijavati, ne ulaziti na njegov teren jer te potuce iskustvom.

Ignorisati ili ismijavati nekog nije kulturno, posebno ako taj neko ima podrsku jednog naroda. Saburati i cekati da ti neko drugi rijesi politicke problem i poboljsa ekonomiju je smijesno i zalosno. Takvi ne zasluzuju ni drzavu ni napredak, ni slobodu ni mir.

UPDATE; 4 Busa dogovorena, organizujte se i pridruzite se da slavimo zajedno u nasoj Banjaluci
Koji cemo q tamo, ionako je normalan radni dan... ko ce slaviti? Nezaposleni i penzioneri?
Post Reply