25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#1 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
obavezno ponijeti zastave RBiH, zastave IZBiH a bogami i Turske, povesti Halida, Dinu, Hanku i Hendu da svojim prisustvom uvelicaju ovaj veliki dan, odpjevaju koju borbenu, patriotsku, i minutem sutnje da odamo pocast prvom predsjedniku RBiH.
- Acid25
- Lincoln-Burrows
#3 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Ja ne vjerujem da će postavljač teme išta poduzeti po ovom pitanju a
proslava će biti u to sam siguran. Ustavni sud i njegove odluke su izgleda
samo folklor i naravno kada nekome to odgovara poziva se na odluke
Ustavnog suda a kada ne odgovara onda ih ignorira.
Ukratko jednom riječju sprdačina.
proslava će biti u to sam siguran. Ustavni sud i njegove odluke su izgleda
samo folklor i naravno kada nekome to odgovara poziva se na odluke
Ustavnog suda a kada ne odgovara onda ih ignorira.
Ukratko jednom riječju sprdačina.
- MikroBelaj
#4 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Ja cu im ovo puscat na Bose ozvucenje, koje ce tom prigodom biti izneseno na balkone
- Acid25
#5 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
We don't need no water let the shumska burn...MikroBelaj wrote:Ja cu im ovo puscat na Bose ozvucenje, koje ce tom prigodom biti izneseno na balkone
Moram dati doprinos za playlistu. Ne može jedna pjesma ol de tajm.
- MikroBelaj
- Šveđanin
#7 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Bio u Banjaluci.
Vec su postavili plakate i zastave. Iznenadjujuce veliki broj ljudi koji su rekli da ih boli kita za danom republike. Sad ne znam jel to zbog mog prisustva pa da se ne zamjere stagod ali tako je.
Ekonomski problemi pobijaju pompezne proslave. Do nekud se moze ideoloskim ispiranjem mozga ali to je kratkog daha, jednostavno smuci se narodu sve to.
A ovo neko pokazivanje zuba i provociranje u stilu Sejfudina Tokica svakako ne doprinosi situaciji.
Vec su postavili plakate i zastave. Iznenadjujuce veliki broj ljudi koji su rekli da ih boli kita za danom republike. Sad ne znam jel to zbog mog prisustva pa da se ne zamjere stagod ali tako je.
Ekonomski problemi pobijaju pompezne proslave. Do nekud se moze ideoloskim ispiranjem mozga ali to je kratkog daha, jednostavno smuci se narodu sve to.
A ovo neko pokazivanje zuba i provociranje u stilu Sejfudina Tokica svakako ne doprinosi situaciji.
- MikroBelaj
#8 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Koga briga za doprinose,eno ih hiljade bez doprinosa,strajkaju svaki dan 
- KB9
#9 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
najjace su ove kabadahijske teme na forumima 
- wonkaw
#10 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
ja sa jaranima dva busa zakupio, stizemo tamo rano izjutra...Lincoln-Burrows wrote:Ja ne vjerujem da će postavljač teme išta poduzeti po ovom pitanju a
proslava će biti u to sam siguran.
Ustavni sud i njegove odluke su izgleda samo folklor i naravno kada nekome to odgovara poziva se na odluke Ustavnog suda a kada ne odgovara onda ih ignorira. Ukratko jednom riječju sprdačina.
sprdacina od drzave, sprdacina od naroda u drzavi, ali pravo slavlje se nepropusta.... ujedno prilika da si uhvatim kakvu mladu banjalucanku, ima brate dobrih, taman da me utopli sad preko zime...
- wonkaw
#11 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
to jaro samo veselo, 25 godisnjica nije mala stvar....MikroBelaj wrote:Ja cu im ovo puscat na Bose ozvucenje, koje ce tom prigodom biti izneseno na balkone![]()
- wonkaw
#12 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
koje ba? sto pozivam narod na pravo slavlje? ti si jeo bunike, ne razumijes ti slozenu situaciju u bih, nije ti ona ni srpska ni hrvatska, ni bosnjacka... sto je problem da svi iz fbih odu na pravo slavlje u banjaluku, pa znas li ti da je banjaluka turisticka destinacija broj 1 na balkanu...Šveđanin wrote:ovo neko pokazivanje zuba i provociranje u stilu Sejfudina Tokica svakako ne doprinosi situaciji.
-
L u c i f e r
#13 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Neka slave ljudi.
Kada vidim ovaj idiotluk sa par nepar zabranom vozila, sto je vrh ledenog brijega idiotluka nasih politicara koje je iznjedrio nas narod, iskreno se pitam da li smo mi uopste sposobni da imamo vlastitu drzavu.
Izgleda da zaista nismo.
Kada vidim ovaj idiotluk sa par nepar zabranom vozila, sto je vrh ledenog brijega idiotluka nasih politicara koje je iznjedrio nas narod, iskreno se pitam da li smo mi uopste sposobni da imamo vlastitu drzavu.
Izgleda da zaista nismo.
- wonkaw
#14 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
ma ebo drzavu, to smo mi prevazisli... vazno je da je mir u dzematima i da koke ne jedu novopostavljeni asfalt... I treba da se slavi, zato vas i pozivam sve na to veliko slavlje...L u c i f e r wrote:Neka slave ljudi.
Izgleda da zaista nismo.
-
Haman2
#15 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Otici se moze, samo ne znam kako se vratiti. Ako bi slavili kao sto oni slave, ako pjevali sve ono sto oni pjevaju, ako bi pili i jeli sve ono sto oni jedu i piju, ako bi pricali politicke price bas onako kako oni pricaju, kao npr. da su Bosnjaci krivi za rat, da su Bosnjaci ili kako oni kazu muslimani poceli rat, da u Srebrenici nije bilo genocida itd, itd, bili bi lijepo prihvaceni. Svaka druga prica podrazumijevala bi neprijatnosti. Povratak bi zavisio od intenziteta prica, tona kojim se prica itd,itd. Licno ne bih nikome preporucio izuzev Dzevadu Galijasevicu, ali on ce svakako biti pozvan kao prijatelj srpskog a neprijatelj bosnjackog naroda.

- wonkaw
#16 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Nije tacno. Sirite paranoju. Slavlje je slavlje, nema tu mnogo price, slusa se mjuza trebe se pipkaju, stogod se popije i sl.Haman2 wrote:Otici se moze, samo ne znam kako se vratiti. Ako bi slavili kao sto oni slave, ako pjevali sve ono sto oni pjevaju, ako bi pili i jeli sve ono sto oni jedu i piju, ako bi pricali politicke price bas onako kako oni pricaju, kao npr. da su Bosnjaci krivi za rat, da su Bosnjaci ili kako oni kazu muslimani poceli rat, da u Srebrenici nije bilo genocida itd, itd, bili bi lijepo prihvaceni. Svaka druga prica podrazumijevala bi neprijatnosti. Povratak bi zavisio od intenziteta prica, tona kojim se prica itd,itd. Licno ne bih nikome preporucio izuzev Dzevadu Galijasevicu, ali on ce svakako biti pozvan kao prijatelj srpskog a neprijatelj bosnjackog naroda.
Nego da dam update, napunili smo jos jedan bus. Znaci tri busa sa 52 sjedista. Dolazimo predsjednice, i usput sretna ti i biricetna nova godina.
- wonkaw
#17 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
jesi i ti neki prostak, prvo ti pusim, onda mi kazes da sam napusen, sad mi nabacujes gangbang,.. da ti nemas kakav crush na mene?Heller wrote:Spolno te zadovoljili boldovani.wonkaw wrote:obavezno ponijeti zastave RBiH, zastave IZBiH a bogami i Turske, povesti Halida, Dinu, Hanku i Hendu da svojim prisustvom uvelicaju ovaj veliki dan, odpjevaju koju borbenu, patriotsku, i minutem sutnje da odamo pocast prvom predsjedniku RBiH.
btw fino ti ime, ime srbijanskog benda na koji sam vrat lomio, onda kad je mir u jugi bio...
-
Heller
#18 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Neki problem oko mog imenawonkaw wrote:jesi i ti neki prostak, prvo ti pusim, onda mi kazes da sam napusen, sad mi nabacujes gangbang,.. da ti nemas kakav crush na mene?Heller wrote:Spolno te zadovoljili boldovani.wonkaw wrote:obavezno ponijeti zastave RBiH, zastave IZBiH a bogami i Turske, povesti Halida, Dinu, Hanku i Hendu da svojim prisustvom uvelicaju ovaj veliki dan, odpjevaju koju borbenu, patriotsku, i minutem sutnje da odamo pocast prvom predsjedniku RBiH.
btw fino ti ime, ime srbijanskog benda na koji sam vrat lomio, onda kad je mir u jugi bio...
- Grean
#19 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
I da nisi BosnjakFrancuski novinar obišao Republiku Srpsku: Ovdje je jedino važno da si čovjek
Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... jek/404834
Eh ovakvi ili bar slicni ce da nam kroje kapu jer oni su Europljani, nadasve pravedni i nepristrasni.
- dobojlija81
#20 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
eno milion zastavica vise,onih malih od 2 kpf
- Indigont
#21 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
nacionalisti su prirodni trollovi, oni se hrane time da nekoga isprovociraju, hrane se pažnjom, zato ignorisati i Dodika i proslave, nek slave ako će slonove i žirafe dovesti, šta dobiješ time što im daješ pažnju? dobiješ to da si popularizirao taj datum više nego ikad, Bakir sam sebi skače u stomak. Dodika mozes samo ignorisati ili ismijavati, ne ulaziti na njegov teren jer te potuce iskustvom.
BIH je vec supak Europe, a RS je siromasniji dio BIH, pa njima je ovo jedino sto je preostalo kao ikakav vid bitnosti, neki uzaludni prkos, daj išta
BIH je vec supak Europe, a RS je siromasniji dio BIH, pa njima je ovo jedino sto je preostalo kao ikakav vid bitnosti, neki uzaludni prkos, daj išta
-
Hamolj
#22 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Svi u napad jedan je Hase !
- wonkaw
#23 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Ignorisati ili ismijavati nekog nije kulturno, posebno ako taj neko ima podrsku jednog naroda. Saburati i cekati da ti neko drugi rijesi politicke problem i poboljsa ekonomiju je smijesno i zalosno. Takvi ne zasluzuju ni drzavu ni napredak, ni slobodu ni mir.Indigont wrote:nacionalisti su prirodni trollovi, oni se hrane time da nekoga isprovociraju, hrane se pažnjom, zato ignorisati i Dodika i proslave, nek slave ako će slonove i žirafe dovesti, šta dobiješ time što im daješ pažnju? dobiješ to da si popularizirao taj datum više nego ikad, Bakir sam sebi skače u stomak. Dodika mozes samo ignorisati ili ismijavati, ne ulaziti na njegov teren jer te potuce iskustvom.
UPDATE; 4 Busa dogovorena, organizujte se i pridruzite se da slavimo zajedno u nasoj Banjaluci
- seln
#24 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Koji cemo q tamo, ionako je normalan radni dan... ko ce slaviti? Nezaposleni i penzioneri?wonkaw wrote:Ignorisati ili ismijavati nekog nije kulturno, posebno ako taj neko ima podrsku jednog naroda. Saburati i cekati da ti neko drugi rijesi politicke problem i poboljsa ekonomiju je smijesno i zalosno. Takvi ne zasluzuju ni drzavu ni napredak, ni slobodu ni mir.Indigont wrote:nacionalisti su prirodni trollovi, oni se hrane time da nekoga isprovociraju, hrane se pažnjom, zato ignorisati i Dodika i proslave, nek slave ako će slonove i žirafe dovesti, šta dobiješ time što im daješ pažnju? dobiješ to da si popularizirao taj datum više nego ikad, Bakir sam sebi skače u stomak. Dodika mozes samo ignorisati ili ismijavati, ne ulaziti na njegov teren jer te potuce iskustvom.
UPDATE; 4 Busa dogovorena, organizujte se i pridruzite se da slavimo zajedno u nasoj Banjaluci
- BHCluster