Koje godine se desila 1915 ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Mirzareli
#1 Koje godine se desila 1915 ?
Minus ili PLUS ?
Last edited by Mirzareli on 20/12/2015 17:01, edited 2 times in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#2 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
zaboli me tuki koliko kose imasMirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno ocelavio po glavi i u razmisljanu sam da li da se osisam na celavo ili pustim ovo malo otave ?Sisao sam se jednom na celavo ne stoji mi bas toliko ljepo
![]()
.Interesuje me sta zene misle o procelavim i celavim muskarcima... Kako zene gledaju na taj "nedostatak" kod muskaraca...Da li zene to uopce primecuju na muskarcu i da li tome pridaju neki znacaj ili je to nasa losa muska predrasuda koju sami sebi nabijamo
![]()
da sumiram svoj stav
- Mirzareli
#3 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
Dobro i to je nesto ahhahaBloo wrote:zaboli me tuki koliko kose imasMirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno ocelavio po glavi i u razmisljanu sam da li da se osisam na celavo ili pustim ovo malo otave ?Sisao sam se jednom na celavo ne stoji mi bas toliko ljepo
![]()
.Interesuje me sta zene misle o procelavim i celavim muskarcima... Kako zene gledaju na taj "nedostatak" kod muskaraca...Da li zene to uopce primecuju na muskarcu i da li tome pridaju neki znacaj ili je to nasa losa muska predrasuda koju sami sebi nabijamo
![]()
da sumiram svoj stav
- trcicu trceci
#4 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
cuj i to je nesto, postavi joj odmah kontra pitanje, a zanima li te koliko neceg drugog imam? sarmiraj malo, joj moram te sve ucitiMirzareli wrote:Dobro i to je nesto ahhahaBloo wrote:zaboli me tuki koliko kose imasMirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno ocelavio po glavi i u razmisljanu sam da li da se osisam na celavo ili pustim ovo malo otave ?Sisao sam se jednom na celavo ne stoji mi bas toliko ljepo
![]()
![]()
da sumiram svoj stav
- Bloo
- Globalna šefica
#5 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
tematski facepalmtrcicu trceci wrote: cuj i to je nesto, postavi joj odmah kontra pitanje, a zanima li te koliko neceg drugog imam? sarmiraj malo, joj moram te sve uciti

- trcicu trceci
#6 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
ma ti si samo kulBloo wrote:tematski facepalmtrcicu trceci wrote: cuj i to je nesto, postavi joj odmah kontra pitanje, a zanima li te koliko neceg drugog imam? sarmiraj malo, joj moram te sve uciti
- insomnia78
#7 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
Bloo wrote:tematski facepalmtrcicu trceci wrote: cuj i to je nesto, postavi joj odmah kontra pitanje, a zanima li te koliko neceg drugog imam? sarmiraj malo, joj moram te sve uciti
- trcicu trceci
#8 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
Vidis jesam ih zaintrigirao, impresionirao, sarmirao i ostalo sa rao... Bitno je da te primjete, kakva kosa
sad se one nece namjerno javiti, lafo me ignorisu... to, samo bahato, udaraj me po dlakavoj guzi, to me pali
sad se one nece namjerno javiti, lafo me ignorisu... to, samo bahato, udaraj me po dlakavoj guzi, to me pali
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#9 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
to ti je kao i sa cunom. ispod 16 ne ljava nikome, osim za pisanjeMirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno ocelavio po glavi i u razmisljanu sam da li da se osisam na celavo ili pustim ovo malo otave ?Sisao sam se jednom na celavo ne stoji mi bas toliko ljepo
![]()
![]()
-
libra123
#10 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
Naravno da zene to primjete,samo dali ce im se to svidjeti ,ovisi o osobi koja tu celavost"nosi".Bitna je osoba u cjelosti a ne samo njena kosa,oci itd.a isto je i sa penisom,bitan je onaj ko ga "nosi".Mirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno ocelavio po glavi i u razmisljanu sam da li da se osisam na celavo ili pustim ovo malo otave ?Sisao sam se jednom na celavo ne stoji mi bas toliko ljepo
![]()
![]()
- tendzera
#11 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
Ćelavost je gubljenje kose, daklem minus. Ne m're nikako biti plus, a gubiš nešto. Ponekad nam je u samom pitanju odgovor. 
- Mirzareli
#12 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
tendzera wrote:Ćelavost je gubljenje kose, daklem minus. Ne m're nikako biti plus, a gubiš nešto. Ponekad nam je u samom pitanju odgovor.
- yoda82
#13 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
Ne valja ti logika. Npr. vagam 100kg. Izgubim 20. Da li je to minus? ipak gubim nešto.tendzera wrote:Ćelavost je gubljenje kose, daklem minus. Ne m're nikako biti plus, a gubiš nešto. Ponekad nam je u samom pitanju odgovor.
Mada slažem se da ćelavost ne može biti plus. Ako imaš kosu, lako se ošišati na ćelavo, a alo je nemaš, nije baš lako presaditi novu.
P.S. Naravno da je Bloo očekivala kontra pitanje
-
Nepass
#14 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
kod mene bujna kosa, nemerš smiriti, i uvjek se šišam na nulu
kaže firzerka očelavičeš kad tad što se sad šišaš na nulu, pusti kosu
i tako učinih, jebaji ga bi žena u pravu
čelperi su minus, jebem ja muško koje kose nema sa 30
kaže firzerka očelavičeš kad tad što se sad šišaš na nulu, pusti kosu
i tako učinih, jebaji ga bi žena u pravu
čelperi su minus, jebem ja muško koje kose nema sa 30
- KB9
#15 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
a glavno plus, eto plus je sto si ocelavio

- gnjev
#16 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
Obicno su ovi celavi i maljavi tako da izgubis na jednom mjestu dobijes na drugom 
- KB9
#17 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
fazon dva minusa daju plus

- adda_sa
#18 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
brat bratu, bogami, ispod 18 ne valja nikomeheat wrote:to ti je kao i sa cunom. ispod 16 ne ljava nikome, osim za pisanjeMirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno ocelavio po glavi i u razmisljanu sam da li da se osisam na celavo ili pustim ovo malo otave ?Sisao sam se jednom na celavo ne stoji mi bas toliko ljepo
![]()
![]()
- sheilak
#19 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
Ispod 18 onda nije punoljetan jeladda_sa wrote:brat bratu, bogami, ispod 18 ne valja nikomeheat wrote:to ti je kao i sa cunom. ispod 16 ne ljava nikome, osim za pisanjeMirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno ocelavio po glavi i u razmisljanu sam da li da se osisam na celavo ili pustim ovo malo otave ?Sisao sam se jednom na celavo ne stoji mi bas toliko ljepo
![]()
![]()
![]()
- gnjev
#20 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
Forum , mjesto velikih ćuna. I poslije se pitaju kako u Bosni najveće ćune ,evo kako .
- adda_sa
#21 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
pa jest. ni ispod 18god ne valja
mozda cak ispod 20, al eto da ne detaljisemo
- djevojka bez imena
#22 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
Ali samo kad se množeKB9 wrote:fazon dva minusa daju plus![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#23 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
I ja sam ćelav 
- Saian
#24 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
ovaj post da je insert iz filmaMirzareli wrote:Da li zene to uopce primecuju na muskarcu i da li tome pridaju neki znacaj ili je to nasa losa muska predrasuda koju sami sebi nabijamo![]()
- Saian
#25 Re: Čelavost (Minus ili Plus)
ovo bi moglo na kriticki osvrtBloo wrote:tematski facepalmtrcicu trceci wrote: cuj i to je nesto, postavi joj odmah kontra pitanje, a zanima li te koliko neceg drugog imam? sarmiraj malo, joj moram te sve uciti
ovdje
http://forum.klix.ba/kriticki-osvrt-t140316.html