Pauza u vezi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
invincible1921
#1 Pauza u vezi
Nisam vidio da ima ova tema a nalazi se u situaaciji ko sa naslova teme
pa eto ako ima konstruktivnih komentara 
- wickerman
#2 Re: Pauza u vezi
ako je dotle doslo, to ti je care kraj.
- drunken tiger
#3 Re: Pauza u vezi
To ti dođe kao stavi se jedan učesnik veze na čekanje dok se drugi karinđa s trećim. Čisto da se uvjeri da je ovaj prvi pravi za drugoginvincible1921 wrote:Nisam vidio da ima ova tema a nalazi se u situaaciji ko sa naslova temepa eto ako ima konstruktivnih komentara
- kritichar
#4 Re: Pauza u vezi
Svakako, ako nema ova tema, treba i nju elaborirat kao i ostale.
-
invincible1921
#5 Re: Pauza u vezi
drunken tiger wrote:To ti dođe kao stavi se jedan učesnik veze na čekanje dok se drugi karinđa s trećim. Čisto da se uvjeri da je ovaj prvi pravi za drugoginvincible1921 wrote:Nisam vidio da ima ova tema a nalazi se u situaaciji ko sa naslova temepa eto ako ima konstruktivnih komentara
- drunken tiger
#6 Re: Pauza u vezi
A joj. Izvini. Ali bolje ti je da imaš i to u vidu nego da se iznenadiš kasnije. Obično je tako ali ne mora značiti da je pravilo. Možda postoje i razlozi drugačije prirode za pauzu u vezi.invincible1921 wrote:drunken tiger wrote:To ti dođe kao stavi se jedan učesnik veze na čekanje dok se drugi karinđa s trećim. Čisto da se uvjeri da je ovaj prvi pravi za drugoginvincible1921 wrote:Nisam vidio da ima ova tema a nalazi se u situaaciji ko sa naslova temepa eto ako ima konstruktivnih komentara
![]()
e bas si mi utjehu bacio
-
invincible1921
#7 Re: Pauza u vezi
[/quote]
To ti dođe kao stavi se jedan učesnik veze na čekanje dok se drugi karinđa s trećim. Čisto da se uvjeri da je ovaj prvi pravi za drugog
[/quote]
e bas si mi utjehu bacio[/quote]
A joj. Izvini. Ali bolje ti je da imaš i to u vidu nego da se iznenadiš kasnije. Obično je tako ali ne mora značiti da je pravilo. Možda postoje i razlozi drugačije prirode za pauzu u vezi.[/quote]
Uvjerio sam se da nema trece osobe...p aet haj ako nista olaksavajuca oklonost
To ti dođe kao stavi se jedan učesnik veze na čekanje dok se drugi karinđa s trećim. Čisto da se uvjeri da je ovaj prvi pravi za drugog
A joj. Izvini. Ali bolje ti je da imaš i to u vidu nego da se iznenadiš kasnije. Obično je tako ali ne mora značiti da je pravilo. Možda postoje i razlozi drugačije prirode za pauzu u vezi.[/quote]
Uvjerio sam se da nema trece osobe...p aet haj ako nista olaksavajuca oklonost
- Euridika
- Globalna šefica
#8 Re: Pauza u vezi
Bez obzira šta je razlog pauze, rijetko se kad veza obnovi poslije
. Ima i pozitivnih primjera, ali mnogo manje.
-
hali gali halid
#9 Re: Pauza u vezi
Čuj pauza, kakva ba pauza, nema od toga ništa...
-
invincible1921
#10 Re: Pauza u vezi
Nez al ovo mi sve djeluje ko neki prenos jer ono nema neki konrketan razlog mislim ima al ono wtf ?Euridika wrote:Bez obzira šta je razlog pauze, rijetko se kad veza obnovi poslije. Ima i pozitivnih primjera, ali mnogo manje.
- sema911s
#11 Re: Pauza u vezi
care,
prosao dva puta to pauza fazoni,., prvi put karindjala se sa nekim kolegom,.,. drugi put sa komsijom a meni ko prica da malo odmori( sto jest jest valjalo je vola ko mene izdrzat po sat vremena) ,.,
i sam sam to uradio (izvini jbga omaklo se ako citas) onda savjest poce da lupa i razhebem,.,
i igricu ako pauziras to radis sto nesto drugo stemas,,.,
al uvijek ima mozda postenih ljudi,. pa hoce nesto da regulise sa sobom ,.,.
prosao dva puta to pauza fazoni,., prvi put karindjala se sa nekim kolegom,.,. drugi put sa komsijom a meni ko prica da malo odmori( sto jest jest valjalo je vola ko mene izdrzat po sat vremena) ,.,
i sam sam to uradio (izvini jbga omaklo se ako citas) onda savjest poce da lupa i razhebem,.,
-
invincible1921
#12 Re: Pauza u vezi
Brate uvjerio sa se dan ije 3 osoba u pitanju fkt sam scenu napravio da bi doso do te spoznaje Xd jednostavno to zadnje sto kazes da regulise sa sobom nacemo se ubrzo i vidjet sta je odlukasema911s wrote:care,
-
hali gali halid
#13 Re: Pauza u vezi
Napravio scenu, i ona ti rekla da nije treća osoba u pitanju? Je li to kako si saznao?
-
invincible1921
#14 Re: Pauza u vezi
Ma jok, tome bi vjerovo ko sto vjerujem i politcarimahali gali halid wrote:Napravio scenu, i ona ti rekla da nije treća osoba u pitanju? Je li to kako si saznao?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#15 Re: Pauza u vezi
treba samo malo samopoštovanja i ponosa imati i sve bi bolje prošlo u životu
oće pauzu
ok odmah iste sekunde kreneš s tom pauzom
u pol rečenice
i ne govoriš koliko si dao vremena
npr 5 dana za komedija vezz 30 dana za vezu od 5 godina
i čekaš
a živiš svoj život na maksimumu
preporuča se i privremeno blokiranje na fejesu
i tako to
oće pauzu
ok odmah iste sekunde kreneš s tom pauzom
i čekaš
preporuča se i privremeno blokiranje na fejesu
-
invincible1921
#16 Re: Pauza u vezi
Ma iskreno ne nadam se uopste, al et ono ...pisaj gaBlack swan wrote:treba samo malo samopoštovanja i ponosa imati i sve bi bolje prošlo u životu
oće pauzu
ok odmah iste sekunde kreneš s tom pauzomu pol rečenice
i čekaš
preporuča se i privremeno blokiranje na fejesui tako to
- Njanjavi
#17 Re: Pauza u vezi
Dobro ti swan kaze, nastavis care ko da je nije bilo, natjeraj se nekako, vidiches pauze i klinca
Samo cooliraj i ne dozvoli da vidi sjebanost na tebi.
Dosta muskih skrene u suprotnu stranu i misle ako pokaze njanjavost poslje raskida i da on shatro pati da ona vlazi na tu pomisao i crkaje da se vrati
Samo joj ojacavas ego, nalozi se da je pichka i ide u nova osvajanja
Nego druze ti malo mozgic taj ukljuci i realno sagledaj situaciju, imas ruzicaste naocale na ocima, i ne vidis stvari kakve jesu.
Dala ti nidje veze razlog, uvjerila te preko scene da nije niko treci, a treba joj pauza
Ne budi bekan jarane, haj sto bi nas slagao, al sto sebe bolan
Normalno da je neko drugi u pitanju, deal with it.
Al ako ti je stalo do te pichoke, samo iscooliraj, ne pumpaj joj ego patnjom i patetikom, udri veselice na fb, ne blokiraj, nek gleda, sto vise prijateljica, slike klinci palci, samo zivi svoju furku dvaput bolje neg s njom.
Ako ne poleti nazad, jebes mi sve
Dosta muskih skrene u suprotnu stranu i misle ako pokaze njanjavost poslje raskida i da on shatro pati da ona vlazi na tu pomisao i crkaje da se vrati
Samo joj ojacavas ego, nalozi se da je pichka i ide u nova osvajanja
Nego druze ti malo mozgic taj ukljuci i realno sagledaj situaciju, imas ruzicaste naocale na ocima, i ne vidis stvari kakve jesu.
Dala ti nidje veze razlog, uvjerila te preko scene da nije niko treci, a treba joj pauza
Ne budi bekan jarane, haj sto bi nas slagao, al sto sebe bolan
Al ako ti je stalo do te pichoke, samo iscooliraj, ne pumpaj joj ego patnjom i patetikom, udri veselice na fb, ne blokiraj, nek gleda, sto vise prijateljica, slike klinci palci, samo zivi svoju furku dvaput bolje neg s njom.
-
invincible1921
#18 Re: Pauza u vezi
Buragere za par dana je dan D pa cu da vidim na sta ce izacNjanjavi wrote:Dobro ti swan kaze, nastavis care ko da je nije bilo, natjeraj se nekako, vidiches pauze i klinca![]()
Dosta muskih skrene u suprotnu stranu i misle ako pokaze njanjavost poslje raskida i da on shatro pati da ona vlazi na tu pomisao i crkaje da se vrati![]()
Samo joj ojacavas ego, nalozi se da je pichka i ide u nova osvajanja![]()
Dala ti nidje veze razlog, uvjerila te preko scene da nije niko treci, a treba joj pauza![]()
![]()
![]()
Ne budi bekan jarane, haj sto bi nas slagao, al sto sebe bolan![]()
-
GoodTaste
#19 Re: Pauza u vezi
invincible1921 wrote:Brate uvjerio sa se dan ije 3 osoba u pitanju fkt sam scenu napravio da bi doso do te spoznaje Xd jednostavno to zadnje sto kazes da regulise sa sobom nacemo se ubrzo i vidjet sta je odlukasema911s wrote:care,
Odje** ti to ... Ona se uveliko s drugim
Sanse su 90% da je tako, a samo 10% da ce se to sretno zavrsiti
-
invincible1921
#20 Re: Pauza u vezi
Ma ne mogu da mislim brate vise jedni mi kazu ovo jedni ono ...vijdecu sta bude pa cu javit hahah, a temu vam ostavljam u amanetGoodTaste wrote:invincible1921 wrote:Brate uvjerio sa se dan ije 3 osoba u pitanju fkt sam scenu napravio da bi doso do te spoznaje Xd jednostavno to zadnje sto kazes da regulise sa sobom nacemo se ubrzo i vidjet sta je odlukasema911s wrote:care,
Odje** ti to ... Ona se uveliko s drugimili je u nekoj shemi
![]()
Sanse su 90% da je tako, a samo 10% da ce se to sretno zavrsiti
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#21 Re: Pauza u vezi
pa to i preporucavaju zene jer imaju vise sansi za sex
golog kurca na svakom ćošku samo čeka
dok muški ako ništa moraju se malo potruditi
golog kurca na svakom ćošku samo čeka
dok muški ako ništa moraju se malo potruditi
- jucer-danas-sutra
#22 Re: Pauza u vezi
A šta si zajebo? To je pitanje svih pitanja
- cls
#23 Re: Pauza u vezi
Ocigledno da ste mladi, a ono sto slijedi je puno ozbiljnije nego sto ste vas dvoje. Mislim da je nju strah nastavka, da hoce da prozivi jos i nije spremna za brak i slicne stvari. Mozda se jednog dana vratitie, a mozda i ne. U svakom slucaju ti zivot ide dalje. Ako ti je stalo do nje pusti je, silom neces nista postici.
-
invincible1921
#24 Re: Pauza u vezi
Ko da nju slusam neki dancls wrote:Ocigledno da ste mladi, a ono sto slijedi je puno ozbiljnije nego sto ste vas dvoje. Mislim da je nju strah nastavka, da hoce da prozivi jos i nije spremna za brak i slicne stvari. Mozda se jednog dana vratitie, a mozda i ne. U svakom slucaju ti zivot ide dalje. Ako ti je stalo do nje pusti je, silom neces nista postici.
- cls
#25 Re: Pauza u vezi
Pa cemu pitanje, kada ti je odgovorila. I da ne bude pauze tesko da ce opstati veza, pitaj sebe da li spreman za brak. Muskarac tek s 30 skonta neke stvati, neki ni tada ali eto.invincible1921 wrote:Ko da nju slusam neki dancls wrote:Ocigledno da ste mladi, a ono sto slijedi je puno ozbiljnije nego sto ste vas dvoje. Mislim da je nju strah nastavka, da hoce da prozivi jos i nije spremna za brak i slicne stvari. Mozda se jednog dana vratitie, a mozda i ne. U svakom slucaju ti zivot ide dalje. Ako ti je stalo do nje pusti je, silom neces nista postici.a mladi jesmo