Moderator: Euridika
invincible1921 wrote:Nisam vidio da ima ova tema a nalazi se u situaaciji ko sa naslova temepa eto ako ima konstruktivnih komentara
drunken tiger wrote:invincible1921 wrote:Nisam vidio da ima ova tema a nalazi se u situaaciji ko sa naslova temepa eto ako ima konstruktivnih komentara
To ti dođe kao stavi se jedan učesnik veze na čekanje dok se drugi karinđa s trećim. Čisto da se uvjeri da je ovaj prvi pravi za drugog
invincible1921 wrote:drunken tiger wrote:invincible1921 wrote:Nisam vidio da ima ova tema a nalazi se u situaaciji ko sa naslova temepa eto ako ima konstruktivnih komentara
To ti dođe kao stavi se jedan učesnik veze na čekanje dok se drugi karinđa s trećim. Čisto da se uvjeri da je ovaj prvi pravi za drugog
![]()
e bas si mi utjehu bacio
Euridika wrote:Bez obzira šta je razlog pauze, rijetko se kad veza obnovi poslije. Ima i pozitivnih primjera, ali mnogo manje.
sema911s wrote:care,
prosao dva puta to pauza fazoni,., prvi put karindjala se sa nekim kolegom,.,. drugi put sa komsijom a meni ko prica da malo odmori( sto jest jest valjalo je vola ko mene izdrzat po sat vremena) ,.,
i sam sam to uradio (izvini jbga omaklo se ako citas) onda savjest poce da lupa i razhebem,.,
i igricu ako pauziras to radis sto nesto drugo stemas,,.,
al uvijek ima mozda postenih ljudi,. pa hoce nesto da regulise sa sobom ,.,.
hali gali halid wrote:Napravio scenu, i ona ti rekla da nije treća osoba u pitanju? Je li to kako si saznao?
Black swan wrote:treba samo malo samopoštovanja i ponosa imati i sve bi bolje prošlo u životu
oće pauzu
ok odmah iste sekunde kreneš s tom pauzomu pol rečenice
i ne govoriš koliko si dao vremena
npr 5 dana za komedija vezz 30 dana za vezu od 5 godina
i čekaš
a živiš svoj život na maksimumu
preporuča se i privremeno blokiranje na fejesui tako to
Njanjavi wrote:Dobro ti swan kaze, nastavis care ko da je nije bilo, natjeraj se nekako, vidiches pauze i klinca![]()
Samo cooliraj i ne dozvoli da vidi sjebanost na tebi.
Dosta muskih skrene u suprotnu stranu i misle ako pokaze njanjavost poslje raskida i da on shatro pati da ona vlazi na tu pomisao i crkaje da se vrati![]()
Samo joj ojacavas ego, nalozi se da je pichka i ide u nova osvajanja![]()
Nego druze ti malo mozgic taj ukljuci i realno sagledaj situaciju, imas ruzicaste naocale na ocima, i ne vidis stvari kakve jesu.
Dala ti nidje veze razlog, uvjerila te preko scene da nije niko treci, a treba joj pauza![]()
![]()
![]()
Ne budi bekan jarane, haj sto bi nas slagao, al sto sebe bolan![]()
Normalno da je neko drugi u pitanju, deal with it.
Al ako ti je stalo do te pichoke, samo iscooliraj, ne pumpaj joj ego patnjom i patetikom, udri veselice na fb, ne blokiraj, nek gleda, sto vise prijateljica, slike klinci palci, samo zivi svoju furku dvaput bolje neg s njom.
Ako ne poleti nazad, jebes mi sve
invincible1921 wrote:sema911s wrote:care,
prosao dva puta to pauza fazoni,., prvi put karindjala se sa nekim kolegom,.,. drugi put sa komsijom a meni ko prica da malo odmori( sto jest jest valjalo je vola ko mene izdrzat po sat vremena) ,.,
i sam sam to uradio (izvini jbga omaklo se ako citas) onda savjest poce da lupa i razhebem,.,
Brate uvjerio sa se dan ije 3 osoba u pitanju fkt sam scenu napravio da bi doso do te spoznaje Xd jednostavno to zadnje sto kazes da regulise sa sobom nacemo se ubrzo i vidjet sta je odluka
GoodTaste wrote:invincible1921 wrote:sema911s wrote:care,
Brate uvjerio sa se dan ije 3 osoba u pitanju fkt sam scenu napravio da bi doso do te spoznaje Xd jednostavno to zadnje sto kazes da regulise sa sobom nacemo se ubrzo i vidjet sta je odluka
Odje** ti to ... Ona se uveliko s drugimili je u nekoj shemi
![]()
Sanse su 90% da je tako, a samo 10% da ce se to sretno zavrsiti
cls wrote:Ocigledno da ste mladi, a ono sto slijedi je puno ozbiljnije nego sto ste vas dvoje. Mislim da je nju strah nastavka, da hoce da prozivi jos i nije spremna za brak i slicne stvari. Mozda se jednog dana vratitie, a mozda i ne. U svakom slucaju ti zivot ide dalje. Ako ti je stalo do nje pusti je, silom neces nista postici.
invincible1921 wrote:cls wrote:Ocigledno da ste mladi, a ono sto slijedi je puno ozbiljnije nego sto ste vas dvoje. Mislim da je nju strah nastavka, da hoce da prozivi jos i nije spremna za brak i slicne stvari. Mozda se jednog dana vratitie, a mozda i ne. U svakom slucaju ti zivot ide dalje. Ako ti je stalo do nje pusti je, silom neces nista postici.
Ko da nju slusam neki dana mladi jesmo