Podijelite vasa iskustva i misljenja o Sestacima
Pozdrav
Moderators: _BataZiv_0809, anex

bitanga_sa_otesa wrote:jel ovo bialternator
uh,al hauba mora bit 5m,al vrijediPirija wrote:jaguar 4.0 L6
bitanga_sa_otesa wrote:rado bih jednog posjedovao u ovoj karoseriji
V8 je kraci od L6Pirija wrote:al nece L6 jos dugo izumrijet, tek je izumro V12 ima jos bruku V8 tako da ce L6 jos dugo da se pravi
Ma sve su smanjili. Kad sam vidio 2.7 V6 od Audija kolisni je, mozes ga komotno ugradit u golfa dvicu... I da ostane jos mjestamali_milojica wrote:V8 je kraci od L6Pirija wrote:al nece L6 jos dugo izumrijet, tek je izumro V12 ima jos bruku V8 tako da ce L6 jos dugo da se pravi
esso_sa wrote:Ma sve su smanjili. Kad sam vidio 2.7 V6 od Audija kolisni je, mozes ga komotno ugradit u golfa dvicu... I da ostane jos mjestamali_milojica wrote:V8 je kraci od L6Pirija wrote:al nece L6 jos dugo izumrijet, tek je izumro V12 ima jos bruku V8 tako da ce L6 jos dugo da se pravi

Pa ako mozes imati 3 auta sa 4 cilindra motorima, ne vidim razlog sto bi mi neko branio da se odreknem ta 3 auta i zamijenim ih sa jednom mrcinom sa V12 motoromPirija wrote:Poenta je u ispusnim gaspovima ne u velicini...
V12 nemas vise zbog enormnog zagadjenja zraka a ne zbog potrosnje ili velicine...
imala je Mazda 1.8 V6 motor moze u dzep stat....
Pirija wrote:Poenta je u ispusnim gaspovima ne u velicini...
V12 nemas vise zbog enormnog zagadjenja zraka a ne zbog potrosnje ili velicine...
imala je Mazda 1.8 V6 motor moze u dzep stat....
Ma naravno,ekologija ce sve velike motore satrati.Pirija wrote:Ferrari je pravio 2.0 V8 motore...