Licna istekla prije 3 mjeseca

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Njanjavi

#1 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by Njanjavi »

Kakvi penali brate, nije to fudbal.
Odes u sup izvadis novu i cao jbte :lol:
zrakomlat

#2 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by zrakomlat »

Uplatiš nešto, mislim oko 20 KM, na poštu, s uplatnicom u CIPS, podneseš zahtjev, fotografišu te i čekaš dok ne bude gotova.
Cherry-Cherry

#3 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by Cherry-Cherry »

U CIPS-u uplatiš, tamo te i slikaju. Za 15 dana odeš u MUP i podigneš ličnu.
Predaješ u CIPS, a uzimaš ličnu u policiji. Ako ti nekad poslije zatreba cipsova prijava prebivališta, to je u policiji.
O'zone
Globalni moderator

#4 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by O'zone »

Cherry-Cherry wrote:U CIPS-u uplatiš, tamo te i slikaju. Za 15 dana odeš u MUP i podigneš ličnu.
Predaješ u CIPS, a uzimaš ličnu u policiji. Ako ti nekad poslije zatreba cipsova prijava prebivališta, to je u policiji.
Gdje ovo?

Ja predao u CIPS Novo Sarajevo podigao u CIPS Novo Sarajevo i CIPS prijavu kad hoću uzimam na istom mjestu CIPS Novo Sarajevo.
Cherry-Cherry

#5 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by Cherry-Cherry »

O'zone wrote:
Cherry-Cherry wrote:U CIPS-u uplatiš, tamo te i slikaju. Za 15 dana odeš u MUP i podigneš ličnu.
Gdje ovo?

Ja predao u CIPS Novo Sarajevo podigao u CIPS Novo Sarajevo i CIPS prijavu kad hoću uzimam na istom mjestu CIPS Novo Sarajevo.
U Novom Gradu predaš na B fazi, podigneš u policiji u Švrakinom. CIPS prijavu poslije uzmeš u policiji.
O'zone
Globalni moderator

#6 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by O'zone »

Cherry-Cherry wrote:
O'zone wrote:
Gdje ovo?

U Novom Gradu predaš na B fazi, podigneš u policiji u Švrakinom. CIPS prijavu poslije uzmeš u policiji.
Ko bi rekao.

U Novom Sarajevu sve na jednom mjestu- pošta u Shopingu na Grbavici i predaja i dizanje, lične i vozačke te CIPS prijave.
Edin H.

#7 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by Edin H. »

Onolika Britanija nema licne, mi se nesto pametni pravimo. :roll:

Puna podrska bojkotu vadjenja licnih karata s ciljem konacnog ukidanja istih :izet:
dječak sa šibicama

#8 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by dječak sa šibicama »

Meni je bila istekla preko godinu dana.

Odes tamo gdje si i prosli put vadio, za Centar je u posti na Obali, platis 17 km, uslikas se u kabini i cekas licnu kartu.

Jaka stvar, licna karta. Nabijem ih.
nightvision

#9 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by nightvision »

U tuzli ako se stara licna ne zamijeni u roku od sest mjeseci potrebno je uz zahtjev ponovo priloziti rodni list, uvjerenje u drzavljanstvu... sve karafeke kao da je vadis prvi put.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#10 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by _BataZiv_0809 »

Njanjavi wrote:Kakvi penali brate, nije to fudbal.
Odes u sup izvadis novu i cao jbte :lol:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#11 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by japin_mutapi »

Cherry-Cherry wrote:
O'zone wrote:
Gdje ovo?

može i u cipsu i u policiji ... ova prijava
ho oponopono

#12 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by ho oponopono »

heal wrote:eto i to mi se desilo..istekla mi licna prije 3 mjeseca a da i ne upratih..sta me sada ceka, koja je procedura, neki penali?
jel se nekome ovo desilo?
unaprijed hvala

...aman zaman sta ti se desilo?! :pusi2:

...djevdjir mi kaze da ces imati trajne posljedice po vijuge... :gunjastajl:
dječak sa šibicama

#13 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca

Post by dječak sa šibicama »

nightvision wrote:U tuzli ako se stara licna ne zamijeni u roku od sest mjeseci potrebno je uz zahtjev ponovo priloziti rodni list, uvjerenje u drzavljanstvu... sve karafeke kao da je vadis prvi put.
Kod nasKE u Sarajevu sve uvezali u sistem, umrezili se, pa te teta na salteru CIPS-a odmah pronadje u bazi podataka.

Ne treba vise uvjerenje i rodni list napismeno. Time su kao ucinili uslugu gradjanima. Bar u Centru, mi smo kao napredni, mozes misliti.
Post Reply