Odes u sup izvadis novu i cao jbte
Licna istekla prije 3 mjeseca
- Njanjavi
#1 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
Kakvi penali brate, nije to fudbal.
-
zrakomlat
#2 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
Uplatiš nešto, mislim oko 20 KM, na poštu, s uplatnicom u CIPS, podneseš zahtjev, fotografišu te i čekaš dok ne bude gotova.
- Cherry-Cherry
#3 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
U CIPS-u uplatiš, tamo te i slikaju. Za 15 dana odeš u MUP i podigneš ličnu.
Predaješ u CIPS, a uzimaš ličnu u policiji. Ako ti nekad poslije zatreba cipsova prijava prebivališta, to je u policiji.
Predaješ u CIPS, a uzimaš ličnu u policiji. Ako ti nekad poslije zatreba cipsova prijava prebivališta, to je u policiji.
- O'zone
- Globalni moderator
#4 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
Gdje ovo?Cherry-Cherry wrote:U CIPS-u uplatiš, tamo te i slikaju. Za 15 dana odeš u MUP i podigneš ličnu.
Ja predao u CIPS Novo Sarajevo podigao u CIPS Novo Sarajevo i CIPS prijavu kad hoću uzimam na istom mjestu CIPS Novo Sarajevo.
- Cherry-Cherry
#5 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
U Novom Gradu predaš na B fazi, podigneš u policiji u Švrakinom. CIPS prijavu poslije uzmeš u policiji.O'zone wrote:Gdje ovo?Cherry-Cherry wrote:U CIPS-u uplatiš, tamo te i slikaju. Za 15 dana odeš u MUP i podigneš ličnu.
Ja predao u CIPS Novo Sarajevo podigao u CIPS Novo Sarajevo i CIPS prijavu kad hoću uzimam na istom mjestu CIPS Novo Sarajevo.
- O'zone
- Globalni moderator
#6 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
Ko bi rekao.Cherry-Cherry wrote:U Novom Gradu predaš na B fazi, podigneš u policiji u Švrakinom. CIPS prijavu poslije uzmeš u policiji.O'zone wrote:Gdje ovo?Cherry-Cherry wrote:U CIPS-u uplatiš, tamo te i slikaju. Za 15 dana odeš u MUP i podigneš ličnu.
U Novom Sarajevu sve na jednom mjestu- pošta u Shopingu na Grbavici i predaja i dizanje, lične i vozačke te CIPS prijave.
- Edin H.
#7 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
Onolika Britanija nema licne, mi se nesto pametni pravimo.
Puna podrska bojkotu vadjenja licnih karata s ciljem konacnog ukidanja istih
Puna podrska bojkotu vadjenja licnih karata s ciljem konacnog ukidanja istih
- dječak sa šibicama
#8 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
Meni je bila istekla preko godinu dana.
Odes tamo gdje si i prosli put vadio, za Centar je u posti na Obali, platis 17 km, uslikas se u kabini i cekas licnu kartu.
Jaka stvar, licna karta. Nabijem ih.
Odes tamo gdje si i prosli put vadio, za Centar je u posti na Obali, platis 17 km, uslikas se u kabini i cekas licnu kartu.
Jaka stvar, licna karta. Nabijem ih.
-
nightvision
#9 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
U tuzli ako se stara licna ne zamijeni u roku od sest mjeseci potrebno je uz zahtjev ponovo priloziti rodni list, uvjerenje u drzavljanstvu... sve karafeke kao da je vadis prvi put.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
Njanjavi wrote:Kakvi penali brate, nije to fudbal.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#11 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
može i u cipsu i u policiji ... ova prijavaCherry-Cherry wrote:U Novom Gradu predaš na B fazi, podigneš u policiji u Švrakinom. CIPS prijavu poslije uzmeš u policiji.O'zone wrote:Gdje ovo?Cherry-Cherry wrote:U CIPS-u uplatiš, tamo te i slikaju. Za 15 dana odeš u MUP i podigneš ličnu.
- ho oponopono
#12 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
heal wrote:eto i to mi se desilo..istekla mi licna prije 3 mjeseca a da i ne upratih..sta me sada ceka, koja je procedura, neki penali?
jel se nekome ovo desilo?
unaprijed hvala
...aman zaman sta ti se desilo?!
...djevdjir mi kaze da ces imati trajne posljedice po vijuge...
- dječak sa šibicama
#13 Re: Licna istekla prije 3 mjeseca
Kod nasKE u Sarajevu sve uvezali u sistem, umrezili se, pa te teta na salteru CIPS-a odmah pronadje u bazi podataka.nightvision wrote:U tuzli ako se stara licna ne zamijeni u roku od sest mjeseci potrebno je uz zahtjev ponovo priloziti rodni list, uvjerenje u drzavljanstvu... sve karafeke kao da je vadis prvi put.
Ne treba vise uvjerenje i rodni list napismeno. Time su kao ucinili uslugu gradjanima. Bar u Centru, mi smo kao napredni, mozes misliti.