forum.bih.net.ba
-
Zedas
#1 forum.bih.net.ba
Ja sam koristio vebstranicu bh telecoma forum.bih.net.ba i sad ona više nije dostupna i htio bih znati hoće li ona opet biti otvorena i kad ili će biti zauvijek zatvorena? Zna li iko šta je se tačno dogodilo da je više nema na internetu? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2 Re: forum.bih.net.ba
jer su forumi gej
uskoro će i klix umrijeti
uskoro će i klix umrijeti
-
hipija
#3 Re: forum.bih.net.ba
Zatvorena je već nekoliko godina i ne neće biti povratka na staro.Zedas wrote:Ja sam koristio vebstranicu bh telecoma forum.bih.net.ba i sad ona više nije dostupna i htio bih znati hoće li ona opet biti otvorena i kad ili će biti zauvijek zatvorena? Zna li iko šta je se tačno dogodilo da je više nema na internetu?
Izgleda da su se više orjentisali na facebook stranicu i na korisničku podršku iz centrale.
-
ado_sar
#4 Re: forum.bih.net.ba
To bas dugo ne funkcionise. Forumi ionako gube znacaj, vjetovatno ce to sve vremenom izumrijeti ili ce ostati samo najveci, kao npr klix i neki manji, specijaliziraniZedas wrote:Ja sam koristio vebstranicu bh telecoma forum.bih.net.ba i sad ona više nije dostupna i htio bih znati hoće li ona opet biti otvorena i kad ili će biti zauvijek zatvorena? Zna li iko šta je se tačno dogodilo da je više nema na internetu?
- drag_gost
#5 Re: forum.bih.net.ba
Odgovarate na temu staru 2 godine.