forum.bih.net.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Zedas

#1 forum.bih.net.ba

Post by Zedas »

Ja sam koristio vebstranicu bh telecoma forum.bih.net.ba i sad ona više nije dostupna i htio bih znati hoće li ona opet biti otvorena i kad ili će biti zauvijek zatvorena? Zna li iko šta je se tačno dogodilo da je više nema na internetu? :(
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2 Re: forum.bih.net.ba

Post by Velkoski »

jer su forumi gej

uskoro će i klix umrijeti
hipija

#3 Re: forum.bih.net.ba

Post by hipija »

Zedas wrote:Ja sam koristio vebstranicu bh telecoma forum.bih.net.ba i sad ona više nije dostupna i htio bih znati hoće li ona opet biti otvorena i kad ili će biti zauvijek zatvorena? Zna li iko šta je se tačno dogodilo da je više nema na internetu? :(
Zatvorena je već nekoliko godina i ne neće biti povratka na staro.
Izgleda da su se više orjentisali na facebook stranicu i na korisničku podršku iz centrale.
ado_sar

#4 Re: forum.bih.net.ba

Post by ado_sar »

Zedas wrote:Ja sam koristio vebstranicu bh telecoma forum.bih.net.ba i sad ona više nije dostupna i htio bih znati hoće li ona opet biti otvorena i kad ili će biti zauvijek zatvorena? Zna li iko šta je se tačno dogodilo da je više nema na internetu? :(
To bas dugo ne funkcionise. Forumi ionako gube znacaj, vjetovatno ce to sve vremenom izumrijeti ili ce ostati samo najveci, kao npr klix i neki manji, specijalizirani
drag_gost

#5 Re: forum.bih.net.ba

Post by drag_gost »

Odgovarate na temu staru 2 godine.
Post Reply