ako neko sa sigurnoscu zna odgovor molim vas da mi odgovorite. Ovako..Sinoc sam se kupala ali nisam nanijetila gusul nego sam se samo okupala. Sada zelim da klanjam, a nemam gusul. Planiram se istusirati ali me zanima da li sada ponovo moram prati i kosu jer sam je sinoc prala i sredila frizuru i sad mi je zao da je pokvarim
Gusul
-
Ina11
#1 Gusul
Pozdrav,
ako neko sa sigurnoscu zna odgovor molim vas da mi odgovorite. Ovako..Sinoc sam se kupala ali nisam nanijetila gusul nego sam se samo okupala. Sada zelim da klanjam, a nemam gusul. Planiram se istusirati ali me zanima da li sada ponovo moram prati i kosu jer sam je sinoc prala i sredila frizuru i sad mi je zao da je pokvarim
Da li mogu klanjati ako sada uzmem gusul s tim da ne perem kosu skroz nego samo mesh? 
-
Ina11
#2 Re: Gusul
Ina11 wrote:Pozdrav,
ako neko sa sigurnoscu zna odgovor molim vas da mi odgovorite. Ovako..Sinoc sam se kupala ali nisam nanijetila gusul nego sam se samo okupala. Sada zelim da klanjam, a nemam gusul. Planiram se istusirati ali me zanima da li sada ponovo moram prati i kosu jer sam je sinoc prala i sredila frizuru i sad mi je zao da je pokvarimDa li mogu klanjati ako sada uzmem gusul s tim da ne perem kosu skroz nego samo mesh?
Moze li sto prije odgovor..Moram pozuriti sa kupanjem radi namaza
- GAU8
#3 Re: Gusul
Ako može pijeskom, (doduše u nedostatku vode) može i tako valjda

EDIT: ne mislim bukvalno "pijeskom" već ono: "dodirni tlo" pa...
- Boateng
-
Ina11
#5 Re: Gusul
GAU8 wrote:Ako može pijeskom, (doduše u nedostatku vode) može i tako valjda![]()
![]()
Mislim da u uslovima kada imamo vodu ne vazi ova vrasta gusula koju si naveo.
-
Ina11
#6 Re: Gusul
Boateng wrote:http://www.dzemat-sabah.com/index.php?o ... &Itemid=92
Hvala puno
- Fudo Bosna
#7 Re: Gusul
---------------------------------------