Gusul

Rasprave o vjerskim temama.
Post Reply
Ina11

#1 Gusul

Post by Ina11 »

Pozdrav,

ako neko sa sigurnoscu zna odgovor molim vas da mi odgovorite. Ovako..Sinoc sam se kupala ali nisam nanijetila gusul nego sam se samo okupala. Sada zelim da klanjam, a nemam gusul. Planiram se istusirati ali me zanima da li sada ponovo moram prati i kosu jer sam je sinoc prala i sredila frizuru i sad mi je zao da je pokvarim :) Da li mogu klanjati ako sada uzmem gusul s tim da ne perem kosu skroz nego samo mesh? :roll:
Ina11

#2 Re: Gusul

Post by Ina11 »

Ina11 wrote:Pozdrav,

ako neko sa sigurnoscu zna odgovor molim vas da mi odgovorite. Ovako..Sinoc sam se kupala ali nisam nanijetila gusul nego sam se samo okupala. Sada zelim da klanjam, a nemam gusul. Planiram se istusirati ali me zanima da li sada ponovo moram prati i kosu jer sam je sinoc prala i sredila frizuru i sad mi je zao da je pokvarim :) Da li mogu klanjati ako sada uzmem gusul s tim da ne perem kosu skroz nego samo mesh? :roll:

Moze li sto prije odgovor..Moram pozuriti sa kupanjem radi namaza :-x
GAU8

#3 Re: Gusul

Post by GAU8 »

Ako može pijeskom, (doduše u nedostatku vode) može i tako valjda :lol: :lol: :lol:

EDIT: ne mislim bukvalno "pijeskom" već ono: "dodirni tlo" pa...
Ina11

#5 Re: Gusul

Post by Ina11 »

GAU8 wrote:Ako može pijeskom, (doduše u nedostatku vode) može i tako valjda :lol: :lol: :lol:

EDIT: ne mislim bukvalno "pijeskom" već ono: "dodirni tlo" pa...

Mislim da u uslovima kada imamo vodu ne vazi ova vrasta gusula koju si naveo. :?
Ina11

#6 Re: Gusul

Post by Ina11 »

Hvala puno :-D Znaci dovoljno je da pokvasim tjeme.. :pipi:
Fudo Bosna

#7 Re: Gusul

Post by Fudo Bosna »

---------------------------------------
Post Reply