Jel ima neko za peporuciti gdje u HR ima neki fin solidan / konfotable
I kakve su cijene. Jel skupo kao u Norveskoj, znam da je ono mentalietet daj da postanemo bogatasi preko noci. Pa zato pitam...
I gdje ima finih picica
Lajavikrelac wrote:E pa Istra je skuplja od Dalmacije poprilično, a sad da ti kažem u kunu ne bih znao varira svake godine. Ali koliko sam skonto ti si iz Danske, a znajući cijene tamo za tebe je to poprilično jeftino
Lajavikrelac wrote:Onako, nekad je Buba bila vrh provodali sad uvođenjem nekih pravila Jevrope i zabranom da se radi poslije 1 ujutro ima neke žuraje preko dana ali to je tanjež za nekadašnju Bubu
Hookah je daleko bolji
![]()
Ali ako baš hoćeš provesti se bolje su Vodice, i ako te zanima mogu ti za dan - dva poslati u pp kontakt za fin smještaj koji je jako povoljan a i gazde su jako dobri domaćini
Pa samo night club radi do sitnih sati, a barovi do 1 ujutro a prije koju godinu sam u Bubi čekao sabah sa šejtanomZviz wrote:Koja su to pravila?
Lajavikrelac wrote:Pa samo night club radi do sitnih sati, a barovi do 1 ujutro a prije koju godinu sam u Bubi čekao sabah sa šejtanomZviz wrote:Koja su to pravila?![]()
![]()
Jbg nešto je trulo u državi Danskoj pa nije u EU
Zrće? Peder-bal sa divljačkim cijenama da su i bahati Britanci iskolačili očini blijeda sjena provoda na Zrću kao prije koju godinu
preporuka: zajebi & zaobiđi
Mi smo tamo davne 2002 ili mozda 2001 godine (znam da je proslo pofino godina) tako zvali jednog za smjestaj - nismo se mogli odluciti gdje da idemo, pa ono da vidimo kako sta, i ja zovnem nekog sto nudi privatan, i veli ima slobodan termin izmednju A i B (bilo cini mi se 10tak dana) Mi trazili samo 7. Kaze nemoze jer mu ostaje dva ili tri dana prazna nece moci kome da izda. Reko ako je tako, sretno u potrazi za osobom kojoj treba toliko dana. Nije proslo ni sedmica, blizi se datum tom koji smo mi trazili, zove cova i pita da li smo jos uvijek u interesu da boravimo 7 dana. Reko mozda, koja cijena, on rece cijenu e ja mu ga suknu reko drug sad su druga vremena, 1/3% popusta.Lajavikrelac wrote:Lista...hmmmVećina ti beach barova radi samo preko sezone, tj zakupljuje zemljište od grada tako da nemaju stalnu adresu ili se vode kao klasični ili lounge barovi....ove EU regulative su dosta toga usrale pa ih dosta ne radi više, naime gdje te regulative dođu ugostiteljstvu i provodu ide vječan pomen
Jbg Danska....pazi nije isto kad ti zemlji sa takvim standardom naplati piće 8 eura, i kad ti pohlepni barba naplati točeno razvodnjeno pivo ili koktel u kome je polovina led 10 eura na Pagu ili Hvaru. Smještaj je iz mog ugla na Pagu bio užas! Soba za dvoje koja je bukvalno bila prepravljeni špajz u julu 40 eura po danui to neće da ti izda na period manji od 5 dana
Ove bolje apartmane ne smiješ pitati pošto su....Ako bar dajem pare hoću da znam za šta ih dajem, i da dobijem koliko-toliko urednu uslugu a ne da me jebe i uši mi zavće usput
![]()
Lajavikrelac wrote:Istra i Dalmacija nebo i zemlja po smještaju. U Rovinju apartman sa 3 zvjezdice za dvoje sa kablovskom TV, Wi-Fi, kuhinjom 35 Eura po osobi krajem avgustaAli je zato smještaj ko bombona, svako jutro dolazi spremačica po smeće i donosi čiste peškire, pita treba li zamjena posteljine i sitnica, ko hotel
Ali je zato Istra skupaaaa
prošle godine sam bio u Rovinju uši otpadaju od cijena....dva piva i radler 90 Kuna platio
kafa u starom gradu pod zidinama 40 Kuna
![]()
Ali zato same Švabe, Austrijanci i Italijani, nisam vidio par registracija sa naših prostora, zato su Gustafi tako pedantni, nije Švabo ko Bosanac i Čeh pa daj šta daš
Lajavikrelac wrote:Hvar je strašno precijenjeno mjesto. Bio sam tamo....možda i skuplje od Istre.
Lajavikrelac wrote:Ono što Zviz traži ima u Vodicama. jedan od najboljih beach lounge barova na primorju - Hookah barA Vodice nisu divljački skupe...