KUPUJEM POSAO
Moderator: anex
-
HBD2975
#1 KUPUJEM POSAO
Kupujem posao u nekoj od državnih firmi na području TK.
Skupilo se nešto para i jedina ideja za biznis mi je ta.
Sve ponude na [email protected]
Molim potencijalne prevarante da ne troše svoj "dragocjeno" vrijeme pošto vas jednostavno znam prepoznat.
Takođe tema može biti i upućena na prevarante na ovu temu pošto ih ja znam već dvojcu sa TK
F.G. Tuzla
F.M. Lukavac
Molim potencijalne prevarante da ne troše svoj "dragocjeno" vrijeme pošto vas jednostavno znam prepoznat.
Takođe tema može biti i upućena na prevarante na ovu temu pošto ih ja znam već dvojcu sa TK
F.G. Tuzla
F.M. Lukavac
- motorna_pila
#2 Re: KUPUJEM POSAO
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
-
jahhjer
#3 Re: KUPUJEM POSAO
Tako je, nedaj prevarantima da te zajebaju, ti tako posten covjekHBD2975 wrote:Kupujem posao u nekoj od državnih firmi na području TK.
F.G. Tuzla
F.M. Lukavac
- _mufljuz_
#5 Re: KUPUJEM POSAO
dobra navlaka za eksperimentalnu analizu nema sta - samo hoce li bit musterija da se ulove - pitanje je sad 
ja sam bio budala pa sam nekim ljudima nudio da im sredim posao u EU - al gospodi bila - mala plata
sad vjerujem se sjecaju mojih rijeci
ja sam bio budala pa sam nekim ljudima nudio da im sredim posao u EU - al gospodi bila - mala plata
sad vjerujem se sjecaju mojih rijeci
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6 Re: KUPUJEM POSAO
Šta ste danas kupili, domaće?
Posao
šefe samo pazi da ne dobiješ na godinu ugovor pa na kraju ništa
samo neodređeno
Posao
šefe samo pazi da ne dobiješ na godinu ugovor pa na kraju ništa
samo neodređeno
- _mufljuz_
#7 Re: KUPUJEM POSAO
nisi ti radio privatan biznis jaro....AtleticoMadrid wrote:Posto postoje stvarno ljudi koji kupuje posao, ja ih ne razumijem, pa bolje uloziti te pare u neki privatni biznis, isplativije je. Prvo valja raditi dok povratis pare dok radis, svaki mjesec cekas platu, a ovako si neovisan i plus mozes naci posao sa strane.
privatan biznis se isplati samo gdje ne moras imat fiskalnu kasu i prijavljivat prihode....
imam poznanika koji si je kupio za 15 godina kucu, prosirio je na 2 sprata, par auta kupio a sve od pijacne tezge
-
moke_017
#8 Re: KUPUJEM POSAO
AtleticoMadrid wrote:Posto postoje stvarno ljudi koji kupuje posao, ja ih ne razumijem, pa bolje uloziti te pare u neki privatni biznis, isplativije je. Prvo valja raditi dok povratis pare dok radis, svaki mjesec cekas platu, a ovako si neovisan i plus mozes naci posao sa strane.
-
HBD2975
#9 Re: KUPUJEM POSAO
Dovoljno i za Elektroprivredu.moke_017 wrote:Kolko imaš na kamari
Na žalost jedini način poslije bezbroj bezuspjesnih pokušaja na oglasima da se dođe do posla.
Niti sam član a niti simpatizer ijedne političke struje sto me u startu eliminiše iz konkurencije.
-
HBD2975
#10 Re: KUPUJEM POSAO
Kao na primjer ?AtleticoMadrid wrote:Posto postoje stvarno ljudi koji kupuje posao, ja ih ne razumijem, pa bolje uloziti te pare u neki privatni biznis, isplativije je. Prvo valja raditi dok povratis pare dok radis, svaki mjesec cekas platu, a ovako si neovisan i plus mozes naci posao sa strane.
- karanana
#11 Re: KUPUJEM POSAO
AtleticoMadrid wrote:Posto postoje stvarno ljudi koji kupuje posao, ja ih ne razumijem, pa bolje uloziti te pare u neki privatni biznis, isplativije je. Prvo valja raditi dok povratis pare dok radis, svaki mjesec cekas platu, a ovako si neovisan i plus mozes naci posao sa strane.
ROI na kupovinu posla je godinu dana.
upitaj malo privatnike koliko je godina njihov ROI....ako ga i docekaju.
- JThomas
#12 Re: KUPUJEM POSAO
neće ni to vazda biti tako. sve je to vještački i na kredit, zato je sve teže i doći do posla na budžetu kakvu god štelu imao i koliko god bio spreman izletiti.
-
Kalajdzija
#13 Re: KUPUJEM POSAO
Potpisujem od A do Z.AtleticoMadrid wrote:Posto postoje stvarno ljudi koji kupuje posao, ja ih ne razumijem, pa bolje uloziti te pare u neki privatni biznis, isplativije je. Prvo valja raditi dok povratis pare dok radis, svaki mjesec cekas platu, a ovako si neovisan i plus mozes naci posao sa strane.
- Ridjobrki
#14 Re: KUPUJEM POSAO
A što bi ti ulagao pare u privatni biznis da bi ti ga armija činovnika i inspektora zatvarala kad možeš lijepo kupiti posao i ti zatvarati tuđe?AtleticoMadrid wrote:Posto postoje stvarno ljudi koji kupuje posao, ja ih ne razumijem, pa bolje uloziti te pare u neki privatni biznis, isplativije je. Prvo valja raditi dok povratis pare dok radis, svaki mjesec cekas platu, a ovako si neovisan i plus mozes naci posao sa strane.
Kakav privatni biznis ovdje, to može zagovarati samo neko ko nikad nije obrnuo sto maraka...
- dinooh
#15 Re: KUPUJEM POSAO
Ma u kladionicu sveAtleticoMadrid wrote:Posto postoje stvarno ljudi koji kupuje posao, ja ih ne razumijem, pa bolje uloziti te pare u neki privatni biznis, isplativije je. Prvo valja raditi dok povratis pare dok radis, svaki mjesec cekas platu, a ovako si neovisan i plus mozes naci posao sa strane.
Sta si zagrijao ovu temu
-
moke_017
- Cherry-Cherry
#17 Re: KUPUJEM POSAO
Ma kakvi 20 000. Više.
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#18 Re: KUPUJEM POSAO
A inače ovi što prodaju radna mjesta nisu prevaranti, oni pošteno zarađuju.HBD2975 wrote: Molim potencijalne prevarante da ne troše svoj "dragocjeno" vrijeme pošto vas jednostavno znam prepoznat.
- mayab
#19 Re: KUPUJEM POSAO
A sta imas od skole?
-
costacurta
#20 Re: KUPUJEM POSAO
Ridjobrki wrote:A što bi ti ulagao pare u privatni biznis da bi ti ga armija činovnika i inspektora zatvarala kad možeš lijepo kupiti posao i ti zatvarati tuđe?AtleticoMadrid wrote:Posto postoje stvarno ljudi koji kupuje posao, ja ih ne razumijem, pa bolje uloziti te pare u neki privatni biznis, isplativije je. Prvo valja raditi dok povratis pare dok radis, svaki mjesec cekas platu, a ovako si neovisan i plus mozes naci posao sa strane.![]()
![]()
![]()
Kakav privatni biznis ovdje, to može zagovarati samo neko ko nikad nije obrnuo sto maraka...
naročito za ovo boldirano!
Mogao sam i shvatiti nekada da ljudi daju po par milja za posao, ali dati za posao 20 ili 30 hiljada?!
Kakva budala moraš biti dati toliki novac?!
Bez namjere da pokretača teme osudim, dapače, ovo je nešto što je opštepoznata stvar samo što mislim da je to sve otišlo u qrac.
Ko ti i čime garantuje da ćeš raditi barem toliko da vratiš uloženo?
-
sokkia
#21 Re: KUPUJEM POSAO
e pajdo, ovo ti je tarifa za vozaca na neodređeno u EP.naročito za ovo boldirano!
Mogao sam i shvatiti nekada da ljudi daju po par milja za posao, ali dati za posao 20 ili 30 hiljada?!![]()
Kakva budala moraš biti dati toliki novac?!
Bez namjere da pokretača teme osudim, dapače, ovo je nešto što je opštepoznata stvar samo što mislim da je to sve otišlo u qrac.
Ko ti i čime garantuje da ćeš raditi barem toliko da vratiš uloženo?
i ne pricaj da nema racuna dati je,
kad se zaposliš digneš kredit 20 milja na 8 god i rata ti bude negdje 280-300 maraka i opet ti ostane na ruke preko milje.
a kad ne radiš nemaš ništa
a 99% ljudi ce sa tim novcem uloženim u neki biznis odnijeti gace na štapu.
-
artime
#22 Re: KUPUJEM POSAO
Zar nije bolje konobariti? Fkt ne kontam vas muške... Mislim zasucite te rukave i radite sta fizički... Ne želim nikoga da provociram, ali stvarno....
- dinooh
#23 Re: KUPUJEM POSAO
a od cega ziviti u 3. zivotnoj dobi. Jer ti fizicki poslovi su poslovi na crno, bar 90%.artime wrote:Zar nije bolje konobariti? Fkt ne kontam vas muške... Mislim zasucite te rukave i radite sta fizički... Ne želim nikoga da provociram, ali stvarno....
-
artime
#24 Re: KUPUJEM POSAO
Pa onda je bolje sjediti i skupljati pare za kupovinu posla??? Odakle početni kapital? Svašta sam radila i dalje se snalazim.. studentica sam ali zaradim za sebe. Poenta je da ne bacam visoko u startu.. koliko znam tako je i vani.. zavisi.. barem ne očekujem da sam odmah negdje poslije faxa već postavljam život i neke prilike drugačije...
-
moke_017
#25 Re: KUPUJEM POSAO
Ne znam, ja na kupovinu posla gledam kao haram pare, isto kao i rad u banci