Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas sam dobio paket od sestre iz Amerike koji je kostao $31.55 (44.79 KM). Kad sam ga otvorio imao sam sta i da vidim. Paket je neko otvorio ovdje u BiH i ukrao stvari iz njega (Sampone i jaknu). Vidite po slikama kako su vrecine poderane. U paketu je isto bila koverta u kojoj su trebale biti igrice za Xbox koje nisu poslate iz Amerike u istom paketu. Za nekoga u Tuzli. Igrice isto nisu tu.
Sta sad da radim? Ko je otvorio paket i pokrao stvari? Kako da pronadem krivca? Ovo nije prvi put da se ovako nesto desi.
nema sta drobiti
ja sam pisala zahtjev za naknadu stete i opomenu pred tuzbu i to na pravnu sluzbu i direktora
naravno nisam uganjala tj mogla dokazati svoje tvrdnje posto je postar unio da mi je dostavio obavijest...
ali svejedno neka zaprime onoliko zalbi koliko se kradja ili nanosenja stete dogovodi pa ce neko nestpo poduzeti
najgore je cutati
Dosta cesto kupujem preko ebay-a neke sitnice. Zadnje vrijeme se znacajno povecao broj "izgubljenih" posiljki. Zadnje 2-3 stvari koje sam narucio su "nestale". Prodavci mi uredno i posteno posalju ponovo, ali stvarno postaje simptomaticno ovo...
Sve mi se cini da neko hapa na veliko u nasoj posti...